Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 6)

• 62 899
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Всъщност откакто стана инцидента с разменените бебета има наредба, с която бащата има право да види бебето до 2часа след раждането, горе в предродилно.

Ако бебето е в кувьоз, има право на свиждане всеки ден от 12ч и 18ч в неонатология, интензивен сектор.

# 586
Здравейте, някой раждал ли е при д-р Иван Димитров? Има договор с болницата и изражда там, но мисля, че е от скоро.

# 587
Ако е за този, който работи в Люлин мед, не мога да дам отзив, но следих първата си бременност при него. Много държеше да родя секцио, щото видиш ли с нормално а да е съм си рискувала детето, което е инвитро и не си заслужавало. В крайна сметка родих на друго място, пак се стигна до секцио. На рутинен преглед Димитров не видя защо не спорна да кървя - огромно истмоцеле. Това го давам като обратна връзка за самият него. Тогава бях гледала момичета, които бяха много доволни от раждане при него. Но ако ще е секцио.. има в Шейново достатъчно добри лекари други.

# 588
Здравейте! Някой знае ли какво се случва с д-р Румен Велев? Все още ли работи в Шейново?

# 589
Здравейте! Някой знае ли какво се случва с д-р Румен Велев? Все още ли работи в Шейново?
Мисля, че да. Следя се при него и не ми е казвал, че се е преместил.

# 590
Благодаря! Дано няма изненади, защото има рокади в управлението на болницата и се притеснявам, а аз също се следя при него, но скоро не съм била на преглед и не знаех какво е положението.

Мисля, че да. Следя се при него и не ми е казвал, че се е преместил.

# 591
Здравейте някой може ли да ми каже как стоят нещата с запазване на вип стая още от преди планирано секцио ?
Също така ме интересувт раждалите 2 пъти секцио при Вецев , имаше ли повече болка при второто секцио ?

# 592
Аз казах на АГ-то, при което се следях, че желая да ползвам ВИП стая. Тя го имаше предвид и ми запази, когато постъпвах за секцио.

# 593
Bochinka- На листът какво да се носи в болницата от доктор Вецев, има точка, в която е написано, че ВИП стая се запазва при секцио предварително, че уведомяване на доктора.

# 594
извинете ме но аз личт нямам за това питам Simple Smile Далеч съм от раждане , и когато раждах първото пак нямах лист Wink Запазих си вип стая вече като родих но беше лудница

# 595
Bochinka- пиша ти на ЛС Simple Smile

# 596
Здравейте, някой раждал ли е при д-р Йоана Спасова и като цяло някакви отзиви за нея?

# 597
Аз се следих и родих преди 5м при нея и съм много доволна от отношението. Винаги спокойна, обяснява добре и назначава адекватно лечение, ако е нужно. Винаги като съм имала въпроси или някакъв проблем, се е отзовавала почти веднага на вайбър. Добре че беше тя, заедно с акушерката Имир да ми дадат сила и кураж по време на раждането, бях спокойна в нейни ръце. След раждането постоянно ми звънеше и идваше в стаята да провери как съм, а понеже бебето беше в кувьоз, ходи да види и него и ми даваше допълнителна информация за него. Сега продължавам да си ходя при нея на профилактика, само добри думи мога да кажа за нея.

# 598
Аз се следих и родих преди 5м при нея и съм много доволна от отношението. Винаги спокойна, обяснява добре и назначава адекватно лечение, ако е нужно. Винаги като съм имала въпроси или някакъв проблем, се е отзовавала почти веднага на вайбър. Добре че беше тя, заедно с акушерката Имир да ми дадат сила и кураж по време на раждането, бях спокойна в нейни ръце. След раждането постоянно ми звънеше и идваше в стаята да провери как съм, а понеже бебето беше в кувьоз, ходи да види и него и ми даваше допълнителна информация за него. Сега продължавам да си ходя при нея на профилактика, само добри думи мога да кажа за нея.

Много благодаря за информацията!

# 599
Здравейте някой може ли да ми каже как стоят нещата с запазване на вип стая още от преди планирано секцио ?
Също така ме интересувт раждалите 2 пъти секцио при Вецев , имаше ли повече болка при второто секцио ?

Аз съм с 2 секции, 2рото при Вецев - първото определено болеше повече и се възстанових много по-бавно. 2-рото - има си болка, няма как да се избяга от нея, но много по-търпима и възстановяването беше много, много бързо. Скоро очаквам да разбера 3-то как се усеща 😁 впечатлена съм от възстановяването от 2-рото и затова избрах отново Вецев. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт