Ковачев нее преглеждал безплатно работейки при Сигридов , съжалявам. И на мен трябваше да ми чете резултатите за 80 лв , а с Сигридов не се разбираха всички които дойдоха при него и повярвайте ми Калчев никога и никой нее преглеждал без пари и пак избяга от там. Причините са други.
Вецев също преглежда без пари половината си пациенти доста често ама вие не споменавате за това

Освен това местенето на хората не зависи от лекаря , значи когато аз раждах в бебе бум в 2021 година имаше родилки по етажите , коридорите чакаши часове да се изнесат другите , и такива родили естественно които изписваха от днес за утре защото болницата преливаше. Нямаше значение при кой лекар си родил, Вецев , Велев , Ковачев , то в тази болница има и трилион други лекари между другото. Била съм пациент и на Велев и Василев който се пенсионира , на Гагова , и на още 2-3 ма които са ми правили разни процедури.
Всеки си има собственно право на усет и избор и е безумно да се водят такива доказателсва. Аз пък не бих се обидила на такова Чао, маитпчийско.
Когато аз раждах едновременно с мен раждаха 15 жени , едновременно в ежно и също време напъваха 5 от тях , и те бяха пациенти на 4 лекаря 2 от които Вецев и Ковачев.
Еми на мен ми се наложи да чакам с упойка на операционната маса напъващата жена защото така се стекоха обстоятелствата , и не съм правила цигании и циркове от това . Защото влизам в положение че това е стечение на обстоятелства в което толкова жени напъват едновременно и какво трябва да направи който и да е лекар ? Лекарите с много пациенти понякога се разчепват между всички и ако смятате че Ковачев не го прави се лъжете.