Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 6)

• 64 758
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Мога ли да запазя вип стая за след раждането и за една нощувка преди това?
Бих искала да си оставя и подредя багажа и след това да ходя да раждам, а не само да ме влачат по стаи и коридори с куфара.
Днес бях при АГ, която ще ми е избор на екип и забравих да попитам.

# 541
Мога ли да запазя вип стая за след раждането и за една нощувка преди това?
Бих искала да си оставя и подредя багажа и след това да ходя да раждам, а не само да ме влачат по стаи и коридори с куфара.
Днес бях при АГ, която ще ми е избор на екип и забравих да попитам.
Може, докторът трябва да ти запази.

# 542
Ако е планово секцио може Simple Smile аз бях така
Всичко беше уредил доктора Simple Smile

# 543
При планово секцио дават ли ти избор дали да си сложиш свещичка или да ти направят клизма?

# 544
Всички, които бяхме секцио ни дадоха свещички. За клизма никой нищо не е споменавал

# 545
  • София
При планово секцио дават ли ти избор дали да си сложиш свещичка или да ти направят клизма?

По принцип ако искате клизма няма да ви откажат. Аз имах проблем със поставянето на свещичката заради хемороид и ми казаха ако искам да пробваме с маркуча но аз си исках свещичката.

# 546
Здравейте,
За припознаване на бебчето мога ли да отида сама с двете лични карти и акта за брак или трябва и таткото физически да присъства?
На бележката, която сте качили на първата страница пише, че двамата родители идват, ако е без брак, та затова питам.

# 547
И аз се чудех същото. В Токуда като бях даже не са ми искали документите, подписах една декларация и това беше..

# 548
Аз записах бебето сама - с акта за граждански брак и копие на ЛК на мъжа Simple Smile

# 549
Аз също така го направих миналата седмица. Но служителката леко ми се скара че не съм донесла оригинала на личната карта или че мъжа ми не е дошъл. Но така беше преди две години като раждах, можеше само с копие. Предполагам заради пандемията.

Аз записах бебето сама - с акта за граждански брак и копие на ЛК на мъжа Simple Smile

# 550
Ох, това е толкова нелепа процедура, че нямам думи. Отивате с личната карта на мъжа и се подписвате вместо мъжа си, като служителката се прави малко на ударена, като се чудиш дали можеш да го подпишеш, а в същото време сама го предлага на повечето майки, защото поне аз като раждах не смогваше с работата и и личеше че предпочита фалшив подпис пред това да викам мъжа ми.

# 551
Аз даже не помня, дали носех неговата ЛК.
Имах си папка с документи, носех копие от брачното свидетелство, но дали го гледаха, вече съм забравила.
Всичко беше проформа общо взето.Grin

# 552
  • София
На мен ми искаха оригинал на ММ на ЛК и негов подпис, като се качих до двора да подпише и пак слязох. Това ми беше в денят след секциото 😂

# 553
  • София
На мен ми искаха оригинал на ММ на ЛК и негов подпис, като се качих до двора да подпише и пак слязох. Това ми беше в денят след секциото 😂

И при нас беше така занесох лична карта оригинал долу до жената. Мм, чакаше горе на регистратура.

Плаща се и такса, ако няма брак.

С брак процедурата е друга. Там е безплатно.

# 554
Здравейте, записах се за ранна Фетална/БХС при др. Галева, но забравих да попитам, дали допускат татковците в кабинета. Вие сами ли ходихте или бяхте с придружител?

Общи условия

Активация на акаунт