Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 6)

• 62 877
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
мале ти направо си фен на секциото при Вецев щом чак и трето 😀а през колко време ти се падат секциата ? Може и по години

# 601
мале ти направо си фен на секциото при Вецев щом чак и трето 😀а през колко време ти се падат секциата ? Може и по години

През около 2 години са. 2019 октомври ми е първото, но то не беше при Вецев.

# 602
Все още ли правят тестове за ковид при постъпване?

# 603
Не правят ковид тестове, поне март месец не правеха, не вярвам сега да са започнали.

# 604
Не правят тестове за ковид.

# 605
Здравейте, някой бил ли е с предизвикано раждане при д-р Велев, как протича?

# 606
Момичета, някой дали може да ми даде номера на д-р Хера Ел Хазати или на д-р Герджиков? Насочила съм се към тях за раждането.
Днес ходих до Шейново, от където ми казаха, че трябва аз да се свържа с доктора, който съм избрала. Помолих за телефонен номер, но ми казаха, че им е забранено и да съм си го издирила в интернет. Тази политика ми се стори малко странна 🤨

# 607
Момичета, някой дали може да ми даде номера на д-р Хера Ел Хазати или на д-р Герджиков? Насочила съм се към тях за раждането.
Днес ходих до Шейново, от където ми казаха, че трябва аз да се свържа с доктора, който съм избрала. Помолих за телефонен номер, но ми казаха, че им е забранено и да съм си го издирила в интернет. Тази политика ми се стори малко странна 🤨
Така ми казаха и на мен , когато след раждането исках да извикат или да ми кажат в кой кабинет/къде мога да намеря израждащия ми АГ за минутка да му благодаря за грижите.Аз му нямах номера,защото по стечение на обстоятелствата той ме изражда.Бях доста настоятелна и в крайна сметка го открих.За съжаление не мога да помогна по конкретния въпрос :/ , но бихте могли да потърсите в супердок по име на лекаря и е възможно да откриете къде другаде преглеждат/номер/адрес...изобщо някакъв контакт.

# 608
Аз използвате фейсбук, може да пробвате в групата на Шейново.

# 609
Здравейте, как става изписването при секцио в момента, ако всичко с бебето и майката е ок? Брои ли се нощта преди операцията + още 4 след това?

# 610
Вчера на един онлайн семинар акушерка от Шейново обясняваше, че при нормално раждане нощувките са 3. При секцио 1 брой преди секцио и 4-ти след- изписване на 5-ти постоперативен ден. Като в деня на изписването след визитация и прегледите на бебето/бебетата се дава информация дали със сигурност ще бъде изписано/изписани.

# 611
Вчера на един онлайн семинар акушерка от Шейново обясняваше, че при нормално раждане нощувките са 3. При секцио 1 брой преди секцио и 4-ти след- изписване на 5-ти постоперативен ден. Като в деня на изписването след визитация и прегледите на бебето/бебетата се дава информация дали със сигурност ще бъде изписано/изписани.

Т.е. при секцио на 19.09, изписването би трябвало да е на 23.09, правилно ли броя?

# 612
За мен правилно броите.

Т.е. при секцио на 19.09, изписването би трябвало да е на 23.09, правилно ли броя?

# 613
tido, съответно ако си взимате ВИП стая ще платите 3 нощувки, първата е в реанимация (или поне при мен беше така, операцията беше по спешност в 19 ч)

# 614
Моето секцио (планово) беше на 19.10, приеха ме на 18.10, изписаха ни на 22.10 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт