Термин ДЕКЕМВРИ -- тема 4, 2022

• 46 421
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
И аз й говоря на минито, и наум, и на глас, когато съм си у дома. Казвам й добро утро, че си я чакам след няколко месеца да я нагушкам.. покрай мен и таткото се поотпусна да й говори и да все се опитва да усети някое ритниче. мен си ме побутва и ръчка редовно, една сутрин станах в 5 да ида на разходка и малко да се кротне. То беше бой, то чудо. Не знаех, че още преди 20-та седмица може да е толкова активно човечето. И друго ми направи впечатление, ако нещо тръгна да се сдухвам или депресирам повечко, винаги се активизира и ме бута. Като съм спокойна и съм Хепи, и тя се кротва и почти не я усещам ако не си допра ръката до корема.

# 556
Моята госпожица от два дни ме рита яко ниско долу.... Мисля , че е седалищно + ниска плацента съм + предна (абе всички екстри ).
Аз всеки ден и говоря на глас и наум , все и повтарям още колко има да не бърза . Казвам , че я чакам с нетърпение , искам да мие жива и здрава, споделям плановете си за бъдеще. Често имам възможноста да мисля и да говоря с бебето , понеже не работя , нямам домакинска работа , нямам друго дете и целия ден е за мен и нея. Да не забравим таткото , който работи и се труди ние да сме добре , той си я цунка всяка вечер и сутрин . Когато ММ си сложи ръката , тя не рита , аз иска толкова много да я усети , на вас случвали се? И един въпрос как сте с КЕКСА , че аз забравих какво е това🤣🤣🤣🤣

# 557
За съжаление наистина е малка. Само 2 см е и….съм меко казана в паника. Най-голямото ми чудене е защо едва преди месец започнаха да ми я мерят. Сякаш вече бе късно

Привет и от мен. Включвам се сега, защото съм много суеверна ☺ и все су притеснявам, че неща ще стане. Това ми е втора бременност. Но…..с моя късмет съм със скъсена шийка и доктора ме наплаши много за плегдевременно раждане.
 Добре дошла Simple Smile .Колко мм ти е шийката? Май много мами сме така.Да се надяваме,че всичко ще е  наред  и ще си изкараме до финала.Всяка мама да си гушка едно хубаво 3-4кг бебче. 😁

# 558
И при нас е така,рита ме и като му кажа сложи си ръката и той не иска да ритне баща му да усети Simple Smile Но разчитам, че има време все ще се случи Simple Smile
И аз говоря на бебока, ходя в стаята, която му направихме, разхождаме количката, когато купя нещо ново му го показвам и така 🙂

Моята госпожица от два дни ме рита яко ниско долу.... Мисля , че е седалищно + ниска плацента съм + предна (абе всички екстри ).
Аз всеки ден и говоря на глас и наум , все и повтарям още колко има да не бърза . Казвам , че я чакам с нетърпение , искам да мие жива и здрава, споделям плановете си за бъдеще. Често имам възможноста да мисля и да говоря с бебето , понеже не работя , нямам домакинска работа , нямам друго дете и целия ден е за мен и нея. Да не забравим таткото , който работи и се труди ние да сме добре , той си я цунка всяка вечер и сутрин . Когато ММ си сложи ръката , тя не рита , аз иска толкова много да я усети , на вас случвали се? И един въпрос как сте с КЕКСА , че аз забравих какво е това🤣🤣🤣🤣

# 559
Аз също пея една и съща песничка всеки ден от около 2м. на бебка и понякога много се активизира като я запея. Много ми е интересно да разбера дали ще я успокоява като се появи на бял свят, живи и здрави. ММ започва да се отпуска да й говори все повече, откакто я усеща и вижда как силно рита. Тя отдавна е седалищно и тупаниците са винаги под пъпа. Като стана нощем до WC се размърдва силно и не мога да заспя с часове след това.

# 560
  • Вестерос
Моето е все с главата надолу и краката й са над пъпа ми към ребрата, понякога ми се тресе целия корем, но колкото пъти кажа на ММ да пипне, че мърда много и тя тогава спира 😁

# 561
А не ви ли предложиха серклаж ? Аз също съм със скъсена шийка (около 2.7см) и сега я наблюдаваме за да се реши дали няма да се слага серклаж или песар в следващите една две седмици. Сложиха ме и на леглови режим, дадоха ми превантивно глобули против гъбични инфекции в случай че се реши да правим нещо, както и големи дози утрогестан и магнезии. Стискам палци на всички със скъсени шийки да си устискаме докрай 🙏

За съжаление наистина е малка. Само 2 см е и….съм меко казана в паника. Най-голямото ми чудене е защо едва преди месец започнаха да ми я мерят. Сякаш вече бе късно

Привет и от мен. Включвам се сега, защото съм много суеверна ☺ и все су притеснявам, че неща ще стане. Това ми е втора бременност. Но…..с моя късмет съм със скъсена шийка и доктора ме наплаши много за плегдевременно раждане.
 Добре дошла Simple Smile .Колко мм ти е шийката? Май много мами сме така.Да се надяваме,че всичко ще е  наред  и ще си изкараме до финала.Всяка мама да си гушка едно хубаво 3-4кг бебче. 😁

# 562
Моята принцеса рита предимно вечер, през деня си спи, ама и аз рядко спирам на едно място. Мм я целува сутрин и вечер, а аз редовно като ритне и и говоря Simple Smile но като цяло, чуе ли гласа на кака в близост и полудява. Да се надяваме че и се радва Simple Smile
Иначе и аз съм с предна плацента, рита ме все ниско долу, под пъпа и май хич не иска да се обръща:) утре съм на преглед и ще я видим, че чакам да видя и резултатите от спирането на хапчетата за разреждане на кръвта. Дано всичко е наред

# 563
  • Вестерос
Ти на какви хапчета беше? Аз си продължавам до 32 г.с. с аспирин протекта, после съм щяла на друга да минавам.

# 564
Не са ми предложили никаква манипулация. Не е ли късно вече за серклаж или песар? Само почивам и вечер утрогестан от 300 мг

А не ви ли предложиха серклаж ? Аз също съм със скъсена шийка (около 2.7см) и сега я наблюдаваме за да се реши дали няма да се слага серклаж или песар в следващите една две седмици. Сложиха ме и на леглови режим, дадоха ми превантивно глобули против гъбични инфекции в случай че се реши да правим нещо, както и големи дози утрогестан и магнезии. Стискам палци на всички със скъсени шийки да си устискаме докрай 🙏

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 16:42 от kristina112233

# 565
Нашият юнак е активен само до обяд, след това става много спокоен и изобщо не го усещам, малко се притеснявам така. Понякога като започне много да рита, сложа ли си ръката и веднага спира. 😁 Таткото още не го е усетил. От няколко седмици и аз го усещам само ниско долу, май така си му харесва.

# 566
Като се почне с ритниците вечер, та през цялата нощ на интервали. Но след обременяването се обърнаха нещата и през деня е също активна. И каката, и таткото я усещат. А ако изпуснат момента, побутват коремчето и тя им отговаря. Та така си играем заедно.

# 567
Ти на какви хапчета беше? Аз си продължавам до 32 г.с. с аспирин протекта, после съм щяла на друга да минавам.
Бях на аспирин протект, след това на Нотроклот. Сега съм в двуседмипна почивка, заради кървене на нос, уста и т.н. и ще видим как е малката Simple Smile

# 568
  • Вестерос
Аз май ще минавам на инжекции или натаспин, нещо от сорта беше

За всички от София, излезе ми това
https://m.offnews.bg/news/Zdrave_18753/Vazhni-kravni-izsledvanii … ot-dn_784181.html

# 569
Аз май ще минавам на инжекции или натаспин, нещо от сорта беше

За всички от София, излезе ми това
https://m.offnews.bg/news/Zdrave_18753/Vazhni-kravni-izsledvanii … ot-dn_784181.html

Защо ще минаваш?

Общи условия

Активация на акаунт