Термин ДЕКЕМВРИ -- тема 4, 2022

• 46 395
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
Като пита за кошара, това ми е другата въпросителна, дали да е дървена или такава от плат. Не мога да реша. В спалнята нямаме много място, ще разместваме скоро.
Ние ще вземем такава https://www.emag.bg/detska-koshara-kinderkraft-joy-2-niva-i-akse … 288/pd/DWYHYRBBM/  , също нямаме място и понеже ще се налага да пътуваме ще ни е по - удобно като можем да си я вземаме с нас. А и ще мога и през деня да я мес
тя в другата стая.
Ние няма къде да пътуваме, имам подобна от леля ми, но мислим да стои в майка ми. За местене в другата стая аз мисля да купя от онези шезлонги, които се и движат обаче. Отказах се от гнездо.

Какво ви е мнението за слинга? Така ли се казваше, едно като шал и бебето стои вътре прикрепени към тебе?

# 631
Сетих се още нещо, ако на някого би му било полезно. Вчера взех мноого красиви кърпи от English home с бродерия, намалени от 33 на 10 лева. Мисля да ги ползвам при къпане за във ваничката да е по-меко, защото са 100% памук и са много мекички. Също - от ИКЕА си взех органайзери. Видях ги от едно момиче и я питах, защото ми беше много трудно да си избера кутии, а исках да си организирам по-добре пространството и да е подредено и все си харесвах такива кутии, че биха ми излезли 100 лева, което е абсурдно. Тези от ИКЕА са 15 лева 6 броя и са от материя, която много лесно би се почистила с кърпа - вижте ги, ако искате. Имаше ги в бяло и сиво и смятам, че са много окей.

# 632
  • Вестерос
Илития, аз от известно време, може би две седмици се изморявам много бързо като вървя, хем вървя бавно. Тежи ми и на мен вече.
Снощи поръчах помпата и аз, за да не изтърва промоцията 😁

Викиту, мерси за сайта, видях го в другата тема, където го сподели и харесах някакви неща. А какъв матрак купи?

Аз не мисля да обикалям много по магазини, казаха ми за един по-голям магазин във Варна и там ще отидем да купуваме, ако нещо не ни хареса, ще го вземем онлайн.

# 633
По повод помпите за кърма в книгата на Хедра има доста полезна информация относно избора на помпа и момента и за закупуване. Аз лично планирам да взема ръчна и ако с бебка не се разберем нещо и се наложи да изцеждам в последствие да купя електрическа, защото ако всичко върви наред с кърменето изцеждане няма да се налага. В книгата не съветва да се взимат използвани помпи,защото не всички компоненти да помпата са сменяеми, а все пак е възможно да попадне кърма някъде където не би могло да се стелизира. Също се обръща внимание да капацитета на батериите, самите помпи имали някакъв брои изцеждания и при 6-8-10 изцеждания бързо умирали. Ние също сме се спряли на сгъваема кошара, вероятно ще я вЗемем от вис виталис онлайн при първа поръчка има 10% отстъпка, а при поръчка над 400лв. Още 5% и планирам да комбинирам покупките от там. Има голям избор за всичко и цените им са повече от приемливи поне по отношение на дрешки и аксесоари.

# 634
  • Варна
Илития, аз от известно време, може би две седмици се изморявам много бързо като вървя, хем вървя бавно. Тежи ми и на мен вече.
Снощи поръчах помпата и аз, за да не изтърва промоцията 😁

Викиту, мерси за сайта, видях го в другата тема, където го сподели и харесах някакви неща. А какъв матрак купи?

Аз не мисля да обикалям много по магазини, казаха ми за един по-голям магазин във Варна и там ще отидем да купуваме, ако нещо не ни хареса, ще го вземем онлайн.

Матракът е Magniflex Бебешки матрак BABY PIERRE CARDIN 60/120  взех го от Дундьо и понеже имам карта те възстановяват 8% от платената сума и само доплатих 16лв за одеялцето.

Tiffany A за Варна знам, че най-изгодно е Бебе борсата на пазара и има всичко. Друг магазин, за които на скоро разбрах е Бебино (имаха хубави промота на колички)

# 635
  • Вестерос
Точно за Бебино ми казаха, там мисля да отидем
Книгата на Хедра я купих, ама хич не съм я чела още.

# 636
Не знам при вас как е, но на мен вече взе да ми тежи и не мога дълго време да обикалям. Не мисля, да отлагам пазара на ключови стоки за по-късно, когато ще ми е още по-трудно движението. В Айко, също има намаление на някои неща. Хвърлете едно око и там, ако търсите нещо определено. Намерих на Canpol намален нагревател на шишета с 29 лв. спрямо останалите сайтове.

На мен също от седмица насам много ми тежи. Вчера бяхме по магазините и още на втория ме заболя гръб и кръст. Аз съм купила вече всичко (дрешки, спални комплекти, хавлийки, одеалца, козметиката с всички други джаджи за сополки, ножичка за нокти, гребенче, термометър). Останаха ми Кошарите и количката. За количка съм се спряла на Montain Buggy, но е много скъпа и ще чакам черния петък ноември. Пробвах я в магазина, така ще мога да я поръчам онлайн. В Хиполенд има намаление на марката Tommee Tippee -30% и си взех някакъв комплект шишета и биберони. Иначенпри нас тече тежък ремонт, надявам се да е готово средата на следв.месец, че тепърва трябва да се обикаля за мебели. Тогава как ще се движа из магазините не знам....Joy

# 637
  • Варна
Като Ловци на оферти сме 😁, но наистина е много полезно и аз преглеждам всеки изпратен сайт.
Vesito0o  браво на тебе много неща си купила, аз първо мислех да чакам до ноември, но се притесних как ще се чувствам физически, затова сега сме по активни докато все още се чувствам добре. Уикендът ми е най-натоварен, после ден два си почивам, но ми е много приятно да избирам неща за бебока 🤗

# 638
Като Ловци на оферти сме 😁, но наистина е много полезно и аз преглеждам всеки изпратен сайт.
Vesito0o  браво на тебе много неща си купила, аз първо мислех да чакам до ноември, но се притесних как ще се чувствам физически, затова сега сме по активни докато все още се чувствам добре. Уикендът ми е най-натоварен, после ден два си почивам, но ми е много приятно да избирам неща за бебока 🤗

Доста намаления има и е добре да се следят. Все от нещо ще се възползваме. Иначе вчера в Хиполенд питах дали знаят кога ще е това по-голямото намаление, но  ми казаха да съм следила периодично. Иначе на мен това ми е първа бременност с близнаци, досега ходих на работа и много много не го мислих, но сега вече съм болничен и от много свободно време и мислене почва да ме хваща шубето как ще си правя графика и как ще се оправям. Изтеглих си от нета имаше някакъв списък какво ще ми трябва и по него се движа с покупките. Реших всичко да си купя и стои в едни кашони в майка ми. Даже бебешко веро съм купила, мокри кърпи, прах за пране, клечки за уши....Joy.  Остава тази прословута помпа за кърма и едрите покупки.

# 639
И аз мислех да поизчакам до ноември с бебешките покупки, обаче имам цял апартамент да обзавеждам до декември и да се местя с тумбака. Ако бебето изпревари събитията, никъде няма да мърдам поне докато стане на 6 месеца. На мен болничния ми трябва да е от края на ноември и малко не ми се струва възможно да се оправя с всичко за толкова кратко време. Засега избирам каквото ми хареса от английския ибей, мисля някои неща да ги поръчам от алито, за останалото съм гледала в Айко, Хиполенд и Комсед. Другата седмица мисля да отивам до вис Виталис в  Пловдив или Сф защото  вече определено много се изморявам и няма да мога да чакам мн повече. Качила съм само 3.4 кг, не знам откъде това прилошаване и постоянно тежане...мрън

# 640
Аз съм решила , че леглото 3в1 ще е в детската , а кошарата която може да се люлее при мен в спалнята. Имаме електронна люлка подарък , гнездо и шезлонг🤗. За помпа още разглеждам и ви чета , за количка не съм решила🤣. Вчера мъжът ми каза , че съм като мечо пух 🥺 имам един въпрос за майките , които ще раждат за първи път , и тези които мислят да си имат второ. Количката и леглото в стандартни цветове и за момче и за момиче ли ще ги купувате , или спрямо пола и после ако е с различен пол пак ще пазарувате? Аз съм решила леглото 3в1 да е бяло , кошарата да си е розова , количката златиста , но ми се иска и всичко да е в розово , но и да не се харча после пак🤣🤣

# 641
Леглото е бяло със сребърна шарка, количката ми е в 2 цвята - тъмносиньо и червено на бели точки (стар модел, но пък е много здрава, като нова е, въобще не се личи, че съм я ползвала). Дрехите вече бяха розови. Сега пак е момиче, затова не се наалага много излишни покупки. Ако беше момче, може би заради тъмния цвят на количката, който преобладава в коша за новородено, щях да я ползвам в началото, а после летна да взема.

# 642
  • Вестерос
Цветове хич не съм мислила ☺️

# 643
  • София
Количката ми е сива. Кошарата мисля да е неутрален цвят, за да я ползвам отново при 2-ро дете дай Боже. Дрешките на настоящето са си повечето в синьо, защото е момченце. Не мисля, че в днешно време е толкова важно дали е синьо или друг цвят. У вас никой няма да ти вижда леглото освен семейството дори да е розово.

# 644
Кошарата ни в бежова, количката сива, ваничката бяла, дрешките доста розови, но имам малко и унисекс. За по-едрите неща от текстила като чувалче, едната хавлийка - гледах да са сладки, но не розови. Чаршафите са ми изцяло момичешки, протекторите за матрака - бели. Възглавница за кърмене - бежова на бели звездички. Имах списък, от който постоянно отбелязвах като взема нещо. Почти нищо не ми остана да взимам след поръчката ми днес. Буквално имам да взема май само козметика и съм направила и списък с неща, които не са ми спешни и ще са за подаръци - гнездо, шезлонг, играчка с бял шум и такива - мисля да не са розови. И аз съм взела чак клечки за уши и препарати 😅. Подредих си долу горе нещата, но не окончателно - вече като ги пера ноември живот и здраве ще си завърша подредбата.

Общи условия

Активация на акаунт