Отговори
# 210
Съвсем кратичко съобщение от името на Betty L. Днес сладка мама Бети се сдоби с момиченце.   bouquet  За сега няма подробности - ще добавя като науча. Поздрави на всички.

# 211
  • Бургас
Браво на Betty L. честита принцеска! Да слушка мама и тати и да расте най-вече здравичка.
С това момичетата от термин 13.12.2006 са на max обебени и четирите вече гушкат малки сладки слънчица

# 212
 smile3501  love001Да са ви живи и здрави дечицата, да имат щастливо детство и да станат добри хора - желая на всички мами - Hristina, Desidm, Dideto, Gerito, Dakota, Kamyst бързо възстановяване, много семейно щастие и късмет в живота! Бог да е с вас! Честито и на най- новата мама Betty L - ще чакаме още новини!
А на всички нас, тръпнещи в очакване - кураж - малко остана! Наистина за нас всеки ден от този месец се превърна във Великден! newsm10

# 213
Ето и малко подробности за бебката на Betty L:

Малката госпожичка се казва Венета, тежи 3 кг. и 550 г. и е 50 см.  Heart Eyes

# 214
  • София
Честити бебета на Hristina,Betty L,Desidm,Dideto,Gerito, Dakota и Kamyst!!!

# 215
 Честити бебета на Hristina, Desidm, Dideto, Gerito, Dakota и Kamyst !   bouquet

Честито малка бебка Венета на Betty L !   bouquet

Да са живи и здрави и всичко най-хубаво !!!  Peace

bouquet Hug Peace

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 00:15 от bulgarka

# 216
  • Düsseldorf
Добро утро ли е, добра нощ ли се казва, не знам  newsm78, но да ви е добро настроението !!!
Много ще да съм крейзнала явно, щом по тия доби сън не ме лови, но какво да се прави...
Хем съм уморена вече, миналата нощ се събудих от болки  и аха да взема да се стягам за болница, те пък разминаха. А сега и аз  не знам от какво, но вече 2 часа се кокоря, играя шах и карти на компа и се чудя няма ли да ми се доспива вече.. Добре, че утре сутрин съм на лекар да видим какво ще кажат, дано се успокоя малко. Аз не че се чувствам притеснена де, но явно е подсъзнателно..
Хайде, хубав ден и да видим колко изненадки ще има докато се върна утре от болницата... Simple Smile

# 217
  • Варна
аз май се наспах  newsm78
честито на Бети малката Венета   bouquet

ех наистина 1ви и 13ти вече са пълен комплект  Mr. Green (няма да им се сърдим че ни прередиха  Laughing )

и аз вчера изядох една консерва Ананас ама ..... Rolling Eyes
ох ще пробвам да поспя още малко, докато корема ми все още спи с мен  Wink че после ще го търся тоя сън  smile3557
днес ми е термина (уж) пък да видим  Thinking

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 07:11 от Virginity

# 218
Аз май не се наспах  ooooh! ама като обърнаха смените на ученика и трябва да ставам с кокошките  newsm57 да правя закуска. Ами като станат две душиците как ще се оправям  newsm78.
Честита принцеска на Betty L да й е здрава и весела малката Венета   bouquet

# 219
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

Честити бебчета на всички мами! Да растат здрави за радост на мама и тати! Heart Eyes

emsski, да споделя и аз за преносването (защото вече преносвам 4-ти ден  Confused) - значи от първия ден след официалния ти термин те водят вече преносваща и от тук нататък практиката е различна навсякъде. Където ще раждам аз те чакат 8 дни - Шейново, за другите болници незнам. Но пък навсякъде след термина те следят всеки ден или през ден и ако забележат макар и минимално страдание на плода те вкарват в болницата - или за да те наблюдават или направо да предизвикват раждане. Но ако всикчо е наред, може да те оставят и по-дълго да преносиш, ако поговориш с лекарите. Та това е моето инфо, сори ако съм ви отегчила  Embarassed

Е, лек ден на всички, и дано имаме сладки здрави бебенца и днес  Heart Eyes

# 220
Здравейте момичета!!! Hug

ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЕЦА НА ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние с бебчо сме добре,в петък ни мериха тоновете и казаха,че са идеални,а днес сме на преглед и ще видим какво ще стане.Но като ви чета и си мисля... -явно тук в дълбоката провинция няма такива неща като това какво е  състоянието плацентата или околоплодните води... newsm78

Да видим колко още бебока ще ни изненадат и днес  Heart Eyes

# 221
  • Düsseldorf
Пак привети и от м н, този път по по-нормално време...
Бяхме на лекар, бебка е добре, изобщо не дава признаци на желание да излиза, въпреки че е 3400-3600 вече...  newsm30 И засега не насрочихме секцио, макар че едната лекарка твърдеше, че е едричка и че като е толкова високо какво да сме били чакали .... Добре, че тази, при която ще раждам, иска да й оставим шанс да си излезе нормално и ще се проверим в петък пак дали ще го бъде...
Стискам палци на всички, които ще раждат скоро да минава леко!  Hug

# 222
  • сто акровата гора
Здравейте мами  Hug
Нямах интернет 3 дни и сега като влязох и се опулих, темата я няма  newsm78, обаче изчетох старателно и разбрах какво е станало  Mr. Green
Честито и от мен на всички обебили се мами! Да са им живи и здрави бебоците, много да ги слушкат и да папкат, а на мамите бързо възстановяване!    bouquet
Аз утре ще трябва да отида в болница, да видим какво ще стане. Постъпвам доста рано, но така трябвало, заради седалищното предлежание на бебка  Rolling Eyes Стискайте ми палци всичко да мине добре  Praynig че малко ме е шубе, ако трябва да съм честна  Sick 

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 12:07 от soseress

# 223
  • Варна
да, приемат 10-тина дена по-рано за секцио  Rolling Eyes
а в МД-Варна те чакат 1 седмица да преносваш   Peace

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 14:44 от Virginity

# 224
  • София
Вержи, планово секцио се прави 10-14 дни по-рано, за да не тръгне нормално раждане и да се наложи спешно секцио. и моето за сега е за другия понеделник, т.е. 14 дни преди термина. А за нормално раждане и тука те чакат 1 седмица да преносиш, че и до 10 дни даже.

Общи условия

Активация на акаунт