Отговори
# 195
Здравейте мами Hug
Ето и че и ние вече сме на бял свят Heart Eyes
Аз и съпруга ми си имаме малка принцеска Елена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много си я обичаме и май вече започнахме да си я глезим Party

Поздрави и целувки на всички от нас  bouquet

# 196
В вип стая. Секцюто не боли много но просто трябва  след като те зашият да не си разпъваш много краката да не ти се пукнат шевовете.

# 197
  • Варна
dideto честито за новото попълнение в семейството   bouquet
като имаш време пиши малко подробности , че неопитните ни тресе сценична треска  Crazy
а и размерите и рожденния ден на Елена че да я добавим в списъчето  Peace

# 198
  • Бургас
dideto честита малка радост Елена!
Радвам се, че всичко е минало нормално и ти и бебка сте добре. Пожелавам ви само хубави моменти на вас тримата, много радост и щастие с малкото съкровище.

# 199
ЧЕСТИТИ нови бебенца,на нашия готин форум,на маметата и татковците,които вече са спокойни и най-щастливи на света!!!!Да са ви здрави и късметлии принцивете и принцесите!!!!! santa2     Хайде чакаме с нетърпение да разказвате как е протекло всичко и снимки на бебоците да им се радваме и ние,които се чудиме нашите бебоци кога ще ни гушнат!!!Момичета,а бе моите роднини и приятели само ме тормозят- CrazyРоди ли,не роди ли!!!Всеки ден,вече си изключвам телефона #Cussing outНестига ми че постоянно съм в мисли и страхове,ама и те не се съобразяват,задават ми тъпи въпроси;Защо се бави бебето?дали няма да пренося?Хайде да съм раждала вече !!!!Писнало ми е  #CrazyАбе страшен хумор JoyТ апо-темата с пренасянето имам въпросче:Колко време след термина се води бебока преносен?Не че аз съм си дистигнала термина още,ама да мога да им натривам носовете,като питат! boxХайде със здраве и давайте още  stork-boy stork-girlнасам Joy txtloves

# 200
  • София
dideto, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! МНОГО ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСИ МАЛКАТА ЕЛЕНА newsm51

При нас и днес - нищо Rolling Eyes
emsski, и при мен е така - всеки ден повтарям, че като родя всички ще разберат, но не помага....звънят всеки ден отново и отново ooooh! Единствено родителите ми се съобразиха и не звънят, аз им се обаждам, но те са много тактични по принцип. Но всички останали - ужас!
Мисля, че никой не може да ти каже със сигурност дали бебето се пренася преди да се е родило...ако са му добри тоновете де. Те затова ги чакат бебчетата да си се родят сами, защото не знаят дали се пренасят, независимо, че е минала датата - термин, която си е една ориентировъчна дата.

# 201
 PraynigсPontes,нали и аз така съм чела HugАман,ще ги изтърпя още малко StopЖелая ти търпение и на теб #2gunfireТе бебонковците си знаят работата Joyхаиде дано ние сме следващите,че всички да мирясат  bouquet

# 202
  • Бургас
emsski по принцип те оставят максимум 14 дни след термин за евентуално нормално раждане, ако до тогава не е излязло бебето ще го предизвикат, но това не означава, че бебето е преносено /щото може всичко да си му е в норма, както е при нас например/, просто такава е практиката у нас. За статистиката обаче се води преносено.
Мен още не са ме затормозоли, благодаря ти Господи, щото има време до термина предполагам, ама като им кажа днес, че е почти на 100% закъснението след термина се съмнявам, че ще си остане така.....та се чудя, да взема да им го спестя ли?!

# 203
 Здравейте мами.  Hug

dideto, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! МНОГО ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСИ МАЛКАТА ЕЛЕНА   bouquet

Mдам и аз така, трябваше на 9 декември да се роди бебо, ама нзн, не му се излиза, студенко ли му е  Laughing

Те бебоците сами ще си излезнат рано или късно, все трябва да излезнат  Wink Споко!  Simple Smile

В очакване сме вече. Стискам палци на всички вас, край мен всички ме подкрепят и ми стискат палци!

Успех на всички нас!  Praynig

Хайде още съвсем малко остана и ще си имаме малки бебенца. Те ще са нашия най-хубав подарък за Коледа и НГ   bouquet

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 00:04 от bulgarka

# 204
Ееее, страхотно, честито на dideto!!! Да ти е жива и здрава малката Елена и много да ви изпълва с любов и щастие!  newsm51

Ама кажи кога го роди (явно не е днес, щом ни пишеш), колко гр., колко см., как мина раждането...много сме любопитни! Пък и за списъка на бебчовците - дай отчет  newsm03 И пусни снимки, когато можеш!

Аз най-после си дочаках мъжо, с един ден закъснение заради нашето тъпо летище..., ама нали е жив и здрав, та слава Богу. Донесе и подаръчета за мама и за бебка - утре ще доснимам първите розовки попълнения и ще ви пусна линка...Много са сладки...

Хайде, дано и днес да е имало ново бебче и скоро да узнаем!

# 205
  • Русе
Честито на всички родили мами: SilverStar,kosana, Палечка-Малечка, tini mini, maiche,Ekaterina85,ClanG,mama shushi,Magesta,macko ,Vidri4ka, Fifi ,hristina,Desidm, gerito,Dakota, kamyst  и на  най- новата мама dideto newsm51 smile3525 newsm51Да са ви живи и здрави рожбите.А на вас бързо възтановяване.
Много се изненадах за случката с темичката,но това не трябва да разваля хубавото ни настроение Peace
Net ,да видим коя ще устиска Joy
Всеки ден при нас е Велик ден! newsm10

# 206
Честито на новите мами и бебета! ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ  smile3501
Преди малко си тупвам аз гъзинката в колата и като се чу ХРАС  Rolling Eyes
викам на мъжа ми " пипни" - понеже разбирате ли си глътнах езика  Confused а той милия  #Shocked  " водите ли ти изтекоха". В този момент цепването на бременните ми дънки в размер бебешка главичка ми се стори  #Silly по-ужасно. Ако си донося бебето има вероятност да отида в родилно без гащи   261uu

# 207
Честити бебчета на мами dideto, kamyst, dakota, gerito,desidm,hristina_  bouquet Да са им живи и здрави малките бебоци и много да слушкат!
pontes, нямам никакви признаци  Tired Вчера изядох половин ананас, обаче ефектът беше нулев Whistling И аз като Nikki_Ivanova - плацентата ми е с 2-3 калцификатчета, водите в повече, притокът на кръв ок - никакви намерения да излиза  Tired Док каза, че и до 18-ти можем да изчакаме  Tired Направо ще полудея вече, а и постоянно ми звънят да ме питат какво става  Crazy
detelini , няма страшно, нали имаш еднократни гащи - може и с тях  Peace

# 208
честито на macko i desidm много щастие да ви донесат бебчетата
Аз утре ще ходя за тест на упойките, дано мога да ги понасясм. Дадоха ми нови изследвания за кръв и урина и мисля после на едни тонове да отида та да е пълна програмата.
Мен не ме питат кога ще раждам, тъй като аз почти на всички им казвам, че май ще си мина термина.
Нещо si_mama изчезна, дано всичко е наред

Успех на следващите майки. Laughing

# 209
Честити бебоци на dideto, desidm, hristina_, dakota, gerito и всички мами родили преди тях, които не са успели да си видят пожеланията да са им здрави слънчицата и много да ги радват   bouquet Все повече и повече бебета на бял свят, на всички които очакваме нашите бебчета - търпение и кураж  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт