Отговори
# 180
Вержи, и моят термин претърпя промяна - от 13 на 15-ти.  Така че знам как се чувстваш.  Пък и моето бебе искаше да излиза още преди месец и половина, но явно вече не Laughing  Вчера беше рожденият ден на мама и се надявах такъв подарък да й спретна, но не.  Тя пък уж не иска да знае като почна да раждам, че миналият път много трудно го изживя моето раждане, а ми се обажда всяка сутрин - дори и тази не пропусна.

# 181
На 07.12. неочаквано се появи Владимир на Екатерина85. Тежи 3,300 и 50 см. Термина й беше 25,12. Наложи се секцио.

# 182
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА Палечка-Малечка, SilverStar, tini-mini, ClanG, maiche, mama-shushi, macko, magesta , Еkaterina85 и Kosana  newsm51

ВСИЧКИТЕ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО АМ МНОГО ДА ВИ РАДВАТ МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕНЦА
 baloni    newsm67    baloni    newsm67    baloni      newsm67

tini-mini малката е голяма сладурана  smile3504

ЧЕСТИТО БЕБЕ ВАНЕСА НА МАМА ХРИСТИТА  smile3525
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ ТОМАС И НА МАМА ФИФИ    bouquet   bouquet   bouquet

Vidri4ka, какво стана бе мила учудите те моето три сантиметрово разкритие, а  роди преди мен. Бъдете  много здрави с малката Ема   newsm51

mam 21 само ти и аз останахме от нашата дата .

newsm07

# 183
Честити бебенца на Палечка-Малечка, SilverStar, tini-mini, ClanG, maiche, mama-shushi, macko, magesta , Еkaterina85, Kosana, Vidri4ka, fifi  и hristina_  !

На всички вас мами и гордите татковци - много сили, за да дадете нормален старт в живота на малките душички!

Да се радвате на здрави дечица за цял живот!

Пожелавам ви много паметни моменти с бебчетата ви!

Момичета, погледнете списъка, липсват ми някои данни. Ники, дай инфото за бебка на majche  Hug

# 184
  • Варна
DESIDM Е РОДИЛА СНОЩИ В 1:40 СИНЧЕТО СИ МИХАЕЛ С МЕРКИ 3,400кг и 50см    bouquet
да са живи и здрави!!!!!
  Hug

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 12:10 от Virginity

# 185
Честито на новите мами Палечка-Малечка, SilverStar, tini-mini, ClanG, maiche, mama-shushi, macko, magesta , Еkaterina85, Kosana, Vidri4ka, fifi  и hristina
Още малко ни остана, вече му се вижда края

Tini-mini много е сладка, направо сте за списание Simple Smile

# 186
  • София
Честито на Еkaterina85!

# 187
  • София
ХАЙДЕ ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НОВИТЕ БЕБЧЕТА ВАНЕСА НА МАМА hristina_  и МИХАЕЛ НА МАМА DESIDM smile3525

Снимките на бебоци са страхотни - и Вики на tini-mini и Димитър на Палечка-Малечка и Екатерина колко е пораснала Hug

Веси, точно като теб се чувствам вече....имам чувството,че няма да родя никога Sick

di, zizzu, conka - как сте, момичета? Вторник си дойде, имате ли признаци?!

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 19:33 от pontes

# 188
Здравейте момичета днес вече ни насатниха в стая и се възползвам от безплатния нет. Честито на  всички нови  мами.

# 189
Честито бебенца и на hristina_ и на desidm  bdbaloni
Да са здрави, да папкат много и да ви пълнят сърцата с щастие!

hristina_, ти къде си, че имаш и нет в стаята  newsm09

# 190
  • Варна
АААХХХ знаех си аз че има мами дето се спотайват!!!!  Crossing Arms
и то доста отдавна! newsm66

gerito - Ема 1.12.2006
Dakota - момченце 10.11.2006
kamyst - Калина 21.10.2006

сигурно има и други  Thinking в момента проверявам! не можете да се скриете! Бай Брадър вижда всичко   search

както и да е Честити бебчета  newsm51 макар и да ги скрихте от нас  smile3518

ПС: стигнах до bybs и не намерих други, дано да се обадят ако тръгнат да раждат Sad

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 14:28 от Virginity

# 191
# 192
  • Бургас
Честит малък сладък мъж Михаел на desidm. Да е здравичък и да расте силно и жизнено дете, а на мама желая бързо завръщане при нас и да се гушкат скоро у дома.

Айде и аз да се отчета -  в дни като този се чудя, аз въобще за темата на декемврийките ли съм? Ми на сега се връщам от док и като изключим това, че чаках пред кабинета 3 часа, щото де що имаше жена в клиниката всичко живо за нея чакаше напарво ми се разбиха илюзиите за скорошно раждане. Чета ви вас - с намалели води, с презрели плаценти, с разкритие...... по 1-2 см......., а при нас е точно обратното: плацентата не само, че не е презряла, ами не е узряла още, водите са в абсолютна норма и нямат признаци на намаляване, главата на бебо е високо, много високо и изобщо не е тръгнала да навлиза в канала, за това и юнака /е поне се потвърдиза пореден път, че е момък/ още си я въртял, разкритие нямам абсолютно никакво! Док каза, че до 10 дни, когато ми е термина няма да родя, и не само това, ама и е почти сигурно, че ще се преносваме...... и вече между Коледа и Нова година можело да чакам.....абе..... странна работа.

# 193
  • София
Честитити  бебчета на hristina_ и  desidmVessito стига си се тормозила , ще се появи и твойта бебка,макар че толкова добре те разбирам-аз имам още 18 дни да термин,обаче вече и на секцио съм навита,хем заради страха ми ,хем че вече нямам търпение Embarassed.И така си хапвам че вече съм +18кг SickНе знаех че в Св.Анна има интернет в стаите Rolling EyesХриси това във випа или в нормалните стаи?Защото ако е в нормалните кой ще ти пази лаптопа като мръднеш,я в тоалетна,я до друго място newsm78Разкажи за секциото като имаш възможност-как се чувстваш сега?

# 194
Леле колко много бебета:
 Мили мамчета да са ви живи и здрави дечицата.Много здраве и радост да изпълват домовете ви!Палечка-Малечка, SilverStar, tini-mini, ClanG, maiche, mama-shushi, macko, magesta , Еkaterina85, Kosana, Vidri4ka, fifi  и hristina_ desidm ! newsm59  bigdance2 Tada bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт