Отговори
# 165
Честито на новообебилите се мами  Hug. Живи и здрави дечица да ви растат![
Вержи, термина ти е 11.12 и ми се струва че до 19 би било голямо преносване и бебката ти ще се роди преди това. Иначе и аз мисля, че най-добре е да оставиш нещата в Божиите ръце - ти няма по-малко да тъгуваш или повече да се радваш когато и да се случат нещата.  Hug
Момичета, какъв препарат за вълна ползвате за дрешките newsm78. В шест вечерта се оказа, че в магазините наколо няма ни Пурлан, ни нищо специално за бебе вълна  newsm78.

# 166
Аз съм сестрата на Хриси денс я заболяма корема и я закарахме до доктора направиха и спешно секцио и сега вече
е мамам  на още една принцеска. Тя ще се казва Ванеса. 

# 167
 Здравейте декемврийски мами  Hug

Наистина е кофти, да се изтрият пожеланията на декемврийските мами, които родиха, няма как да си видят поздравите, но не ни пречи отново да им честитим най-хубавия момент   bouquet

Поздрав отново за декемврийските мами: Палечка-Малечка, SilverStar, tini-mini, ClanG, maiche, mama-shushi, macko, magesta , Еkaterina85 и Kosana   Peace

Честито малка беба Ема  на мама Vidri4ka,

честито малък бебо Томас на мама fifi и

честито малка беба Ванеса на мама Hrisi !   bouquet

Всички да сте живи и здрави с малките бебоци, да ви радват, слушкат и папкат и всичко най-хубаво!  Peace

# 168
Много кофти стана че ни махнаха темичката,момичета имате ли си на представа на какво се дължи Калцираната плацента щото моята е такава и какво следва при такава плацента newsm78

# 169
  • София
Честити бебета на Палечка-Малечка, SilverStar, tini-mini, ClanG, maiche, mama-shushi, macko, magesta , Еkaterina85 и Kosana /на ново  Crazy/!!!
 Честито  Ема  на мама Vidri4ka,честито  Томас на мама fifi ,честито  Ванеса на мама Hrisi !
Калцирана плацента е презряла плацента, калцирането се получава в края на бременността, така че за края на 9 месец е съвсем нормално!  Peace
Вержи, майката на моя мъж почина на 13.12 преди 4 години, нищо чудно и моя малък мъж тогава да реши да излиза, Божа работа е това, не го мисли!

# 170
  • Варна
уф не знам  Confused
2 пъти ме тушираха и нямам разкритие...поне във вторник нямах де
и главата и още беше високо
доктора каза че ще ме оставят максимум 1 седмица да пренося
Според последните му изчисления термина ми бил на 13 а не на 11  Rolling Eyes

При всички положения така като се замисля ще се роди преди 19  Thinking
Ами в крайна сметка ако не родя до вторник съм на тонове и ще видим какво ще правим...
И мойта плацента е започнала да се калцира и водите намаляват прогресивно та ме съмнява цяла седмица да ме оставят  Thinking

честито бебе Ванеса на мама hristina_   bouquet
а защо спешно секцио?? дано всичко е наред  Praynig с какви размери е принцесата  Heart Eyes

# 171
  • София
Влизам да кажа за Видричка, а то вече знаете  Mr. GreenТа само ще се отчета с почерпка

Момичета, бъдете живи и здрави! Които не са станали още мами - скорошно и леко, на тези, които вече са - сили и здраве!

# 172
Здравейте на всички,
Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания. Слава Богу, вчера изчетох всичко, та не съм изпуснала и първите Simple Smile
А ето и малко снимки на моята кукличка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83476&photo=1
Лека вечер и до скоро !

# 173
  • София
Леле Tini-mini каква красавица е Вики Heart EyesМного е сладичка,а тебе като те гледам хич не ти личи че си раждала  bouquetДа ти е жива и здрава сладката бонбонка Heart Eyes

# 174
  • Vaudreuil Canada
Честито и от мен на всички новоизлюпени мами и татковци покрай тях Simple Smile
Да са живи и здрави бебочетата и много да ви радват - малко съм изтървала списъка и се надявах на жокер ама с тия изтрити мнения и теми няма как ще е малко неперсонално честитенето ми но пък е от сърце Simple Smile

А на всички мами дето предстои да си видят плънката на коремчетата да им е леко раждането и да се радват на здрави бебенца, че не знам кога пак ще се включа да пиша - напоследък съм една несериозница ... ама ще го отдам на бременността  Blush

# 175
  • Бургас
Леле, колко е сладка малката Вики, пу, пу красота.

Вержи моят съвет, ако въобще имам право да си го давам  Mr. Green е да изчакаш бебка сама да си избере датата. Това с появяването на бебоците на бял свят е Божа работа и Той ще си я свърши, както трябва според мен, дори и ако се наложи да те предизвикват. Господ знае какво точно чувстваш и какви са твоите желания!

Лека нощ!

# 176
tini-mini, ох, направо ми се разчекна усмивката от удоволствие - толкова е сладка мъничката ти дъщеричка!
И ти и мъжа ти, и майка ти...и всички сте такива сладури...
Аз вече официално обявявам tini-mini за Мис декемврийска мама 2006 - с такова телце...!!!

Ох, представяте ли си, кога бяхме в 4-5 месец, а сега вече гушкаме бебоци!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  love001

# 177
Толкова ми е смотано.. SadЕй го на ве4е сме 10 декември,то4но термина ми,а бебе няма..Направо имам 4увството,4е е никога няма да родя.. Cry

# 178
Секциетп е правено защото принцеста е била с карара надоло.
С добри размери е 51см на 3:950 кг

# 179
  • Варна
ах боже боже боже каква сладурана  Heart Eyes
tini-mini пу-пу-пу да ви поакат кокошките  Mr. Green

hristina_  ох успокоих се  Rolling Eyes щото каза спешно и се притесних, а то просто нямало как  Rolling Eyes

Vessito и аз все още съм 2в1, брат ми се обади в 08:00 да пита как съм  Tired щях да го убия  #Cussing out
една приятелка дето все ми звъни и затваря вчера говори с мен цели 5мин.  Shocked
притесняват се че няма да се обадя  Mr. Green почнаха да ме проверяват вече Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт