Отговори
# 150
  • Бургас
Е супер, нали са казали хората, че след всяка бура изгрява слънце. А нашите слънчица се казват ЕМА и ТОМАС! Да са честити мъничетата на мама Vidri4ka и мама Fifi.

И аз си позволявам отново да честитя на всички декемврийски майчета по реда на появяването на техните бебчета : Kosana, Палечка_Малечка, SilverStar, ClanG, tini-mini, mama-shushi, macko, ger4e, Magesta, Ekaterina85, maiche
На всички желая здрави бебоци!

# 151
  • Düsseldorf
Здравейте, момичета!
Честити нови бебоци!!! Толкова е хубаво всеки ден да има такива вести!!!
 bdbaloni
Ники, разчувства ме тази сладурска снимка... а трябва да изтрая още 5 дни!!! Днес си изпратих мъжа за Виена  Weary и обещах да се опитам да го изчакам, до сряда... Пък да видим. Как ще минат тия дни, ума не ми го побира, и без това съм крейзнала от това да си стоя в нас в това мъгливо време и да чакам...
Уххххх, стига съм мрънкала, хубава вечер ви желая!

# 152
ЧЕСТИТО НА   VIDRI4KA и FIFI !!!!  newsm51 smile3525

Да са живи и здрави бебоците и много да слушкат newsm30

# 153
Искам и аз оттново да поздравя новите майчета -  Kosana, Палечка_Малечка, SilverStar, ClanG, tini-mini, mama-shushi, macko, ger4e, Magesta, Ekaterina85, maiche, Vidri4ka и Fiffi newsm51  Много да ги радват малките слънчица  smile3525
А на  всички 2 в 1, нямащи търпение като мен -  Praynig

# 154
Честити сладурчета newsm32 на vidri4ka и fifi - много здраве и щастие на мамите, бебчовците и семействата им...  bouquet

vidri4ka, страхотна изненадка  Hug онзи ден си седяхте кротко в пицарията и ми казвахте че било мой ред, а то какво излезе накрая Laughing

Колко жалко, че няма архив за предните дни Sad И аз си позволявам отново да честитя на всички декемврийски майчета които вече гушкат бебенцата - много щастливи мигове ви желая с рожбичките ви.   bouquet

# 155
  • Варна
ихииии още бебета  Hug честито на новообебените Видричка и Фифи  bouquet
поздрави и на всички останали мами! с най-хубави пожелания   bouquet

# 156
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО СЕ СДОБИХА С МАЛКИ СЛАДКИ СЪКРОВИЩА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!!! bouquet  bouquet  bouquet
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА СЛУШАТЕ БЕБЧЕТАТА, А ТЕ ДА СПИНКАТ, ДА ПАПКАТ И ДА РАСТАТ ГОЛЕМИ!!! newsm44

Жалко, че се случи това с форума, но аз съм на мнение, че не трябва това да ни помрачава настроението от хубавите вести!

А на всички мами, които като мен са все още 2 в 1 желая само спокойствие и търпение! Скоро и ние ще си имаме бебчета! Praynig
Да сме живи и здрави всички!!!! Hug

# 157
  • Варна
е сигурно сте пропуснали да видите това клипче защото снощи   го постнах
затова ето ви го пак :   smile3532
http://video.google.com/videoplay?docid=-3623183404316592386& … o+world&hl=enа

# 158
  • Варна
пускам второ постче защото имам морален проблем и искам да ви попитам за вашето мнение:
до вторник ако не излезе сама ,мисля да помоля доктора до края на седмицата да ме предизвикват, че освен че се притеснявам от тея намаляващи води и стареещи плаценти имам и друг повод и тук ми е големия проблем:
майка ми почина на 19.12.1993 и не ми се иска рожденния ден на детето да съвпадне с панихидата  Sad рожден ден ли ще празнувам или ще жалея  Confused
как мислите ? да я изкарваме ли момата преди 19 или да я изчакаме  Sad 

# 159
  • София
е сигурно сте пропуснали да видите това клипче защото снощи   го постнах
затова ето ви го пак :   smile3532
http://video.google.com/videoplay?docid=-3623183404316592386& … o+world&hl=enа
hahahaЕгати мишока JoyВерджи моя съвет е да си чакаш,не е задължително мацката да реши на 19 да излиза,нали?Все пак  обаче важното и доктора какво ще ти каже-в смисъл за водите и плацентата.Ох, не знам...хич ли нямаш някакви  признаци?

# 160
Vergy много е трудно да ти се даде съвет по тоя въпрос  newsm78 може би сама трябва да решиш дали двете събития биха си пречили едно на друго. Моята баба почина на рождения ден на брат ми. Верно че не е точно същото, но на този ден в сърцата си имаме достатъчно място за чувствата си и почитта си и към двамата. Ти сама ще го усетиш  thumbsup пък може би съдбата ще си каже думата  Laughing

# 161
  • София
Лелеее, какво е станало тука ooooh!
Ми сега мамчетата дето родиха ще се приберат и няма да си прочетат пожеланията Rolling Eyes Ама че късмет точно на нас да се случи...
Както и да е.

И аз честитя пак сладките бебчета на Kosana, Палечка_Малечка, SilverStar, ClanG, tini-mini, mama-shushi, macko, ger4e, Magesta, Ekaterina85 и maiche  smile3525!!

Честито дъщеричка Ема на мама vidri4ka и юначе на мама fifi!!!

ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ БЕБЧЕТА И МАМИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТ!!!

# 162
  • София
С това изтриване на темичката ,забравих последно кой, кога ,какво,та затова-Честити биберончета на мамите:Macko,mama-shushi,tini-mini,ClanG,SilverStar,Палечка_Малечка,Косана,Ger4e,Magesta,Ekaterina85,Maiche,Fiffi,vidri4ka Да са им живи и здрави бебчетата Heart Eyes

# 163
Вержи, моят термин също съвпада с датата, на която преди 2 години почина майката на мъжа ми, още преди да се решим към важната крачка. Мисля, че кога ще се роди бебето ни е Божа работа (когато не е планирано, по други причини) - наистина, има смисъл в това. Може би няма нищо случайно в съвпадението. Един се ражда, друг умира, но такъв е животът. Важното е да ти е здравичко бебето.

# 164
  • Vaudreuil Canada
Вержи говори с доктора си - преценете как са водите и плацентата - доколкото разбирам след 10 дни ти вече ще си преносила ако не се е родило бебчето до тогава - така че може би няма изобщо да имаш дилема но ако все пак бебчето не се е родило аз съм за да го предизвикате - няма да е преди термина но няма и да си създаваш допълнителни психични напрежения. Важното е да не е недоносено бебчето и да няма опасност за здравето му което с плацентата и водите си е нож с две остриета - но пак си мисля да говориш и с доктора и да се вслушаш в неговото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт