Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какво се случва с корема след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с бременността, раждането и грижите за бебетата. Участниците споделят лични преживявания, притеснения и радости, като се подкрепят взаимно. Често обсъжданите теми включват очакване на бебета, болки и признаци на предстоящото раждане, избор на болница за раждане, грижи за бебето след раждането и споделяне на лични истории за раждане. Майките споделят своите истории и обменят съвети и опит в рамките на общността.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какво се случва с корема след цезарово сечение?
След цезарово сечение коремът постепенно се прибира, а не изведнъж. Обикновено се препоръчва да започнете упражнения за укрепване на коремните мускули поне един месец след операцията. Колан-гащи могат да помогнат за по-естетичен вид, но те не прибират корема; те само визуално подобряват външния вид. Важно е да запомните, че основната цел е раждането на здрави бебета и възстановяването на фигурата отнема време.
-
Какви са някои алтернативни методи за улесняване и ускоряване на раждането освен разходките и секса?
-
Кога могат да излязат родилите майки на първата разходка с бебетата си?

и обещах да се опитам да го изчакам, до сряда... Пък да видим. Как ще минат тия дни, ума не ми го побира, и без това съм крейзнала от това да си стоя в нас в това мъгливо време и да чакам...

на 
онзи ден си седяхте кротко в пицарията и ми казвахте че било мой ред, а то какво излезе накрая
И аз си позволявам отново да честитя на всички декемврийски майчета които вече гушкат бебенцата - много щастливи мигове ви желая с рожбичките ви. 

Егати мишока
Верджи моя съвет е да си чакаш,не е задължително мацката да реши на 19 да излиза,нали?Все пак обаче важното и доктора какво ще ти каже-в смисъл за водите и плацентата.Ох, не знам...хич ли нямаш някакви признаци?
може би сама трябва да решиш дали двете събития биха си пречили едно на друго. Моята баба почина на рождения ден на брат ми. Верно че не е точно същото, но на този ден в сърцата си имаме достатъчно място за чувствата си и почитта си и към двамата. Ти сама ще го усетиш