Отговори
# 135
E, как може да ни изтриват темата!?  newsm09

Ееее, сега всички обебели се няма да могат да си прочетат поздравленията ни... А бяхме изписали много хубави и красиви пожелания за всички!

Аз пазя SMSа на Magesta - синът й се роди на 06.12, 3,250 кг, 50 см, Георги

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 12:00 от Sarra

# 136
  • Варна
 то не е само наща  Sad върнали са целия сървър 4 дена назад и информацията е изчезнала яко дим. снощи имаше някакъв проблем към 02:00

а доколкото си спомням това са декемврийските майчета:
ПОПРАВЯМ:
1.SilverStar -
2.Kosana - 1.12. роди Христо - 50см и 4кг
3.Палечка_Малечка  -
4.tini-mini -
5.maiche - Елия
6.Екатерина85  -
7.ClanG -
8.mama-shushi -
9.Magesta - 06.12, 3250 кг, 50 см, Георги
10.Macko - 6.12 в 17.25  Ева

...дано щъркелите не са си трили смс-ите  Praynig

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 12:02 от Virginity

# 137
Ох че гадно и аз търсех инфо за нови бебоци.Много хубави думи и поздрави имаше.И темичката на Shrew беше много хубава.Macko също роди на 6.12 в 17.25 часа момиче на име Ева.Ако се присетя още нещо ще пиша.

# 138
  • у дома
помагам  Hug
Kosana на 1.12. роди Христо - 50см и 4кг

# 139
Не пазя копие от темата, която е изтрита, но за сметка на това имам списък с всички бебчета, благодарение на Ники Иванова. Ники, благодаря отново за ЛС-то   bouquet

Жалко, че мамите не успяха да си прочетат пожеланията......

# 140
  • Варна
еее браво на Никито  Hug   bouquet трябва да я черпим  Wink

# 141
  • София
Не е истина... ooooh!

# 142
много странно няма ли backup, как може така да изчезне всичко, много съм черонгледа на такива неща.
 Laughing Но това не пречи да раждаме, хайде момичета сега е момента

# 143
  • Бургас
Оф кво е станалооооо, от 15 минути се ровя и не мога да разбера к`во става. Баси гадорията.......  #2gunfire Както и да е. Списъка го имам и Шру го има  Hug  даже обновен с maiche, ама вчера нали забегнах на купон, така че ако има бебоци след нея..... не са актуализирани. Еми радвам се, че точно на време съм се сетила да водя статистика. Поне съм била полезна  Heart Eyes
Имам и едно копие на тема..... ама мисля, че е тази, в която пишем в момента, така, че не върши работа...... ама ще проверя пак де.
Ако трябва да го пращам пак списъка?!
Добре дошла на hristina лека бременност желая.
Малко е лудница тука, ама хайде горе главите, като си се завърнат нашите мами ще си им пожелаем всичко отново.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 12:51 от Nikki_Ivanova

# 144
Как може такова безобразие да ни изтрият прекрасните темички.
#2gunfire #2gunfire #2gunfireКато има архив да ни ги върнат обратно.

# 145
Не ги е срам  smile3515 но ние няма да се даваме - браво Ники за съобразителността  Hug

# 146
Ники, имам целия списък, просто ще трябва да почакате.......мнооооого съм заета Sad

# 147
Здравейте момичета - и аз сутрината доста се почудих какво става - не знаех че се случват такива работи - гадно........наистина съжалявам за това, че родилите мами няма да могат да видят хубавите пожелания за тяхното щастие.но ще ги поздравим отново -  newsm51на всички мами, родили в интервала от 04 до 08 декември включитело - много здраве, щастие и късмет - мъничетата много да папкат и да слушкат! smile3504 Misc Baby Bottle

# 148
Момичета току що получих страхотна двойна новина - двойна радост:

newsm51Мама Vidri4ka / с термин 18/  днес в 11.45  е родила малко сладко момиченце - ЕМА - с тегло 3006 грама и ръст от 50 см - да  е живо и здраво, умно, мило и добро, с лъчезарна усмивка като Мама. newsm18  ura

И......още....... smile3525днес мама Fifi /с термин 16/ е родила момченце - Томас - юнака е 3,500 кг. и цели 52 см. - много здраве, щастие и любов - да порастне голям и силен мъж! Tada
[/size]
На двете майчета бързо възстановяване и скоро да пишат повече подробности - за всички нас, тръпнещи в очакване! smile3501 newsm10

# 149
Ех, че хубавооо!  smile3501
ЧЕСТИТО на родилите мами днес VIDRI4KA и FIFI  - да са им живи и здрави бебончовците и да се възстановяват бързо, много да ви радват и гушкат!    newsm51 newsm59

И също тук ще поздравя отново декемврийските мами Палечка-Малечка, SilverStar, tini-mini, ClanG, maiche, mama-shushi, macko, magesta , Еkaterina85 и Kosana  smile3525 newsm51 Tada

Всички да сте здравички, да сте много щастливи и много бързо да растете...А майките да са все усмихнати, обичани и обгрижвани...
Когато можете, разкажете ни как е минало, какво преживяхте и как се чувствате сега...ние още тръпнем от любопитство...
ClanG, каза че за ВИП-стаята се искало още при постъпване да се заяви и те вкарват в някакъв списък на желаещите...Абе за всичко, каквото се сетите,...ще е полезно да споделите... Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт