Отговори
# 120
то като му доиде времето маи от самосебе си ще трябва да се справим с дишането!А между другото някоя мама беше споменала 4е освен сас секса и с яденето на ананас се предизвиква раждане Е аз от две седмици по4ти всеки ден ям ананас и както се вижда няма резултат  newsm78 дали има нещо вярно  newsm12

# 121
  • Бургас
Момичета забравих да ви питам,хайде някой ако си е прал готовите комплекти пелени да каже колко бархетни и колко тензухени се съдържат в един комплект??? Щото аз имам много пелени. За болницата трябва да взема един комплект, а не знам какво значи това?
Благодаря

# 122
Detelini,   аз имам желание да отида на лекция за дишането, но утре тепърва ще се обаждам  - дано да стане тая седмица, че иначе няма за кога Wink и да разбера на практика как става номера и кога как трябва да се диша.
Сарра,   съжалявам много за случилото се.
Относно багажа уж съм събрала нещо, ама още не ми е напълно ясно кое да нося в началото кое после да ми носят, ама ще преценя някак Simple Smile
Нощното будуване, което не вярвах че някога ще ми се случи, защото много обичам да наням, ме тормози напоследък и се чудя какво да правя посред нощите, а и не ми се става от леглото и се въртя, познато ви е сигурно - ужас.
Хайде - Лека нощ и сладки сънища!

# 123
  • Düsseldorf
Niki: В комплектите, които аз си купих, има по 2 тензухени и 2 бархетни пелени, като съответно са по една продълговата (по-малка), горе-доулу 50 х 100 см, и по една квадратна, 100 х 100, или поне приблизително такива са размерите...

# 124
Здравейте, аз съм сестрата на Палечка- Малечка. Тя роди в 21:50 днес,  момченце, 3,5 кг. Казва се Димитър. И двамата се чустват добре. Grinning Татко му е много горд, но леля му никак не отстъпва Simple Smile

# 125
Честито на Палечка Малечка!     bouquetЧакаме включване  Hug.

Това за вдишването и напъването едновременно е не просто странно - аз просто не мога да го направя  newsm78. а съм много упорита. Другото странно е, че не го пише в нито една от книгите, които чета  newsm78.

# 126
Да и е честит на Палечка- Малечка, малкия Митко и  на теб племенника, много здраве и радостни мигове   bouquet
разкажи нещо повече ако не ти се е доспало и поздрави сестра си от всички нас  Hug

# 127
Раждането е минало леко. още през нощта тя получи подготвителните контракции. В 2 ч. Следобед ходихме на преглед и тогава беше с 2 см разкритие та си се и прибрахме де. Постепенно контракциите и станаха през 5 мин. Тръгнахме към болницата. Имаше време да я подготвят хубаво за раждането.  Самото раждане и минало леко и бързо. Бебчо се плюнчеше много сладко на татко си и леля си , а мамчето имаше много изморен но и доволен вид.
Пожелавам на всички ви леко раждане и сладки бебешорчета.

# 128
4естито бебенце на пале4ка и от мене. LaughingТя е с термин 10,като мене,но бебока е ре6ил да поиЗбърЗа..Мойта мома май и се мърЗелува в корема и няма иЗгледи скоро да иЗлеЗе.. Embarassed

# 129
Ох, ама колко съм се развълнувала от тая кражба, нямате представа. Знам, че трябва да са някакви ограбени от любов хора, които не знаят какво е да си щастлив. Но ме жегна, хем съм преживявала и друг път кражба и то още по-сериозна. Чудя се на това какви трябва да са тези хора, които намират това за нормално, да крадат!? newsm78 А пък и ако са деца!? Как мен са ме възпитали да не ми минава през ум, пък сега има деца, които крадат, убиват, малтретират...!? smile3556

Не мога да заспя, не знам дали заради случката, или защото днес иначе спах до 12 на обяд - за първи път спах толкова плътно без да бодърствам през нощта. А пък милото ми утре сутринта ще става в 5ч. и ще заминава за странство. Ще съм си с майчето вкъщи, докато се върне. Мисля, че няма да родя преди да си е дошъл. То както се развиват нещата, аз май я на термин, я след това ще родя. Хем да не се пости като празнуваме.

Прочетох ви всичките. Най-напред ЧЕСТИТО НА ПАЛЕЧКА-МАЛЕЧКА, на сестра й и на мъжа й nbirthday, с който бяхме колеги! Да сте много щастливи и здрави! Разкажете повече и пуснете снимки на юнака скоро!! Също ЧЕСТИТО НА ELITZA_ELITZA  newsm67 - да ти е жива и здрава малката красавица - много е сладкинка! А за раждането ти - много се радвам, че е минало така спокойно!
...ето - аз нали ви казах, че има и такива раждания, само да сме спокойни и да не ни е страх.

За спама - аз мисля, че също бях писала някъде в предишните теми забележка за новодошлите мами да използват бутончето "редактирай", отгоре на постинга им вляво. bulgarka, не се жегвай, ами приеми забележката и чакаме следващите ти постинги!

danielad, аз още съм зашеметена и не мога да си представя, че това са били джебчийки...наистина не знам кой е бил...може и да са деца...но веднага след като разбрах, звъннах и беше изключен вече, т.е. знаели са какво правят...отвратителни хора, пази Боже. Значи, щом казваш, вече и аз ще се оглеждам за професионалистки...

Благодаря на момичетата, които ми писаха на ЛС.  smile3525

# 130
Здравйте аз очаквам мишлето на 13 декмври това ще ми е второ дете по стечени ще се роди на дата на рождения ден на сестра си  тя е родена на 13 декември но  2004 а не 2006

# 131
Добро утро, момичета! Добре дошла на Христина!  Много е неприятно това с изтриването, не знам как ще оправим проблема.  Virginity и Shrew, помагайте!  Така се надявах тази сутрин да намеря информация за нови бебенца, пък то....  Както и да е, приятен ден на всички!

# 132
  • Стара Загора
Добро утро, момичета! Добре дошла на Христина!  Много е неприятно това с изтриването, не знам как ще оправим проблема.  Virginity и Shrew, помагайте!  Така се надявах тази сутрин да намеря информация за нови бебенца, пък то....  Както и да е, приятен ден на всички!
Не могат да помогнат. Централно е направено....инфото няма да може да се възстанови. Допишете си темата.

# 133
Не, нямах това предвид.  Само да направим отново списъка с бебенцата.  Може би щъркелчетата ще помогнат с информацията за килограми и размери Laughing

# 134
  • Варна
а  Shocked какво е станало?защо пишем тук?
 върнали са сървъра ли?  #Crazy
аууу че гаднооо  Sad
ами дано Shrew има началната страничка на новата тема копирана на .txt файл че иначе .... щъркелите да помагат аз имам инфо само за VELLA  Sad

а,да и все още не съм родила Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт