Отговори
# 225
Честити бебоци на Дидето и Бети Л - много здраве и щастие да ви носят! newsm59  ura  party006  party006  party006

Тини-Мини поздравления за принцеската ще стане разбивачка на мъжките сърца.Пу пу

Ние сме добре като изключим болките долу ниско;в гърба и безсънието което ни гони.Така се шегуваме с мъжът ми че лесно ще свикнем с будуването през нощта.
Хайде приятен ден от нас.

# 226
  • сто акровата гора
Ама аз още не знам дали ще е секцио или не  Thinking
Казаха само, че трябва да съм в болница, за да решат как ще протече раждането и да съм  под наблюдение  Rolling Eyes
Един ми казва, че ще е секцио, друг ми казва че ще е нормално ама зависи от много работи, трети ми обяснява, че нормално седалищно раждане носи много рискове  #Crazy Вече не знам какво да мисля, искам само да мине без усложнения за бебо и за мен, пък не ме интересува по какъв начин  Praynig

# 227
  • Бургас
soseress гледай да не се тревожиш за тези неща. Ние сме с теб. Надявам се доките да изберат най-доброто за теб и бебо.

EASpirit незнам, защо наричаш Русе дълбока провинция, но искам да ти кажа че и в Бургас е така. На мен вчера за първи път някой ми говори за околоплодни води и плацента. Най-странното е, че аз ще ходя при док само още веднъж за тонове в деня на термина си, и от там нататък, ще се спасявам сама, ако пренося или поне аз така разбарх. Ами как разбирате вие репликата: след 19 отиваш в родилно да ти правят записи, при който и да е док. Що не при нея не можах да разбера..... Така, че аз доколкото виждам май само в София са по сериозни нещата с прегледите. Може и да греша незнам, щото док се повтаря, че съм карала най-перфектната бременност и нямало изобщо за какво да се притеснявам и все ме дава за пример, ама за това ли ме попретупва и ми спестява инфо?!
Абе незнам с тези нейни твърдения да се радвам ли или да се притеснявам. Ще изчкам да ми дойде термина, пък после ще видим кви ще ги вършим с бебо. Добре, че имам роднина в АГ-то та да видим тя какво ще каже.
Хайде да не ви затормозявам с мойте терзания, щото знам, че всяка от нас ги има. Лек ден на всички. Да се помолим за всички, които сме все още в очакване, да се случи най-доброто за нас и нашите бебоци.

# 228
Здравейте  wavey Аз днес бях на доки и той каза, че утре било хубав ден да ме вземат в болницата и в сряда да раждам.......хем сам щастлива, хем развалнувана, хем се уплаших.....  #Crazy
Толкова много я чакам бебка.....ама нали ще съм секцио, а мен никога не са ме рязали......та си ме е страх, че ще боли.  Laughing
Ама като гледам таткото как се зарадва, чак очите му се насълзиха       Bulb
Та скоро чакайте вест от мен  callme

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 13:06 от iva-bebe

# 229
Честита принцеска Елена на Дидето!
Честито съкровище Венета на Бетти Л!
Много да ви радват малките куклички, да растат здрави и щастливи.
По темата за преносването: всичко е наистина много относително.
При мен: по цикъл термина ми беше 01.12, по ехограф беше 07.12.
Е, аз родих на 28.11 и ми заявиха, че бебето било преносено????
Не разбрах как стават тия работи. Така че споко момичета, всички ще родите. А в последните дни така или иначе ще ви следят изкъсо, просто имайте доверие на лекарите, те си знаят работата.

# 230
  • Варна
Klemy това не беше въпрос , а пунктуационна грешка  ooooh! извинявам се, поправих я  Embarassed

мен не ми се иска а и ме съмнява че ще ме оставят да пренося цяла седмица...с тея намаляващи показатели  Thinking
имам контракции от сума време ама не са редовни по дяволите  Rage
ако днес не родя утре съм на тонове пък да видим какво ще измислим с дофтора  Rolling Eyes

# 231
  • София
Virginity,ясно бе жена, нервна си, че преносваш, ясно ми е.  Peace Laughing и аз бях така предния път...много е кофти, само седиш и се услушваш за контракции, на колко минути са, защо не са болезнени, няма ли да раждам вече..всички родиха, много е гнусно това чакане.  Confused И като се раззвънят всички да питат, ама как, още ли не си родила? Като че ли нарочно го държиш вътре това бебе...

# 232
  • София
Klemy , много точно си го казала Simple Smile Същата е ситуацията и при мен сега

А сега да ви споделя днешното решение на лекарката ми - ако до четвъртък не съм родила, в четвъртък със сакчето и в болницата  Rolling Eyes И сега хем ми е едно развълнувано, защото живот и здраве до края на седмицата ще трябва да имам бебче, хем ми е притеснено защото искам нещата да тръгнат по естествен път  Sad Много ме е страх от това предизвикване  Praynig

Но както дойде, какво да се прави като не ще да излиза таз девойка. Heart Eyes  А за термина и аз съм сигурна че не е сметнат както трябва, ама...

iva-bebe успех и на теб и на всички 2 в 1  Praynig

А сега отивам да ме фризират, та поне по-човешки вид в главата да имам  Mr. Green

# 233
Честито на betyL да и е много щастлива Венета
Успех на скоро раждащите мами, а на нас с по-късния термин търпение ни остава  Laughing
Някой ще ходи ли утре на лекцията на 9 месеца - “Нормално физиологично раждане.”, че се чудя дали да ходя.
Днес ходих да си правя тест за упойки в Св.София и имам алергия към Лидокаин и Диазепан, но въобще не им повярвах за тази алергия незнам защо

# 234
привет на вси4ки мами и 4естито за новите беб4ета
имам един вьпрос!!!!  newsm78 от 10 миналия месец се водя по маи4инство или болни4ен,т.е. вьпросните 45 дни преди термина.... оба4е все още не са ми превели и стотинка нито от НАП нито от НОИ нали те ги плащат на работодателя и тои ги превежда на мен..... някои има ли представа дали просто не се бавят преводите или много сьм се разбьрзала  Thinking

лека ве4ер на вси4ки   bouquet

# 235
  • Варна
Klemy  Peace и най-тъпото е че ме проверява семейството ми?!  Shocked
дето първо на тях ще се обадя ако има нещо  ooooh!

а като заговорихте за фризьор...аз все още се помотвам дали да се боядисам за срещата с дъщерята  Thinking
не за друго ами се чудя дали ще ме хване боята...да не стана като петниста хиена  Crazy нали казват че заради хормоналния дисбаланс там ...ала бала
и друго се чудя - дали ще издържа 1 час в "амонячна среда"  apchih Confounded

вие боядисвате ли се?и става ли ви лошо?  newsm78

Jvd на мен ми казаха че ще ги получа след 20.12.2006  Peace

# 236
  • София
Здравейте всички  Hug
Ние с Ева сме си у дома от Събота и нямах търпение да ви прочета, за жалост разбрах за проблема с изтритата темичка, но няма да униваме я Close
Честити рожби на всички мами родили между 05-10.12, да са мн здрави и папкащи и мн да ви радват bouquet
Мн благодаря на Калинчето, че ми беше щъркелче и на Ина за смс-чето, на Сарка за поздравите и на всички мами, които сте повторили поздравленията си, мн сте готини  Hug
Сложих снимки на малкото смърфче в албумчето, а сега сбит разказ за раждането:
Ще пропусна събитията преди приемането ми в предродилно, мн дълго ще стане и не е интересно  Wink
Та значи на 06.12 със съпруга отидохме на тонове (в Тина Киркова- там беше и раждането), а после ми направиха и преглед за разкритие в приемната (2 пъти за по- сигурно), оказа се че е 3,5-4 см без да имам никакви болки newsm78
После в Патологията ми направиха още един такъв преглед, но там чаках близо час преди  това и разкритието се оказа 5см, свалиха ме в предродилно. Казах чао на мъжо и в 13.45 ми пуснаха окситоцин за контракции, защото нямах никакви. След около час и половина имах контракции на 3 мин, но съвсем търпими- обаче тогава пак ме видяха за разкритие #Crazy и 7см  Увеличиха окситоцина- така близо 40 мин ми бяха най- силните болки (май съм била късметлийка newsm78, а в 17 часа ме преместиха в родилно да напъвам- та ето тогава се изложих  Embarassed, не напъвах както трябва, вместо в дупето аз издувах бузите и ръмжах, а то трябва хубаво да задържиш въздуха като напъваш, ама аз до последно си мислех, че го правя както трябва, а то не беше   Embarassed
Накрая с епизиотомийка и натискане на корема бебка излезе с увита връв в 17.25 и след минутка чух силния й плач, тогава беше най- хубавия миг в живота ми..... Heart Eyes
Мн съм доволна от екипа, който беше на смяна (особено от едната акушерка), жалко че не им помогнах както трябва, ноооо нали за първи път...все пак раждането ми е леко, шевчетата заздравяват, а ние се адаптираме с новостите.
Пожелавам на всички леко раждане и пухкави малки бебочета   bouquet
За тези, които са избрали Тина К. аз съм доволна от всичко с изключение на това,че явно ВИП-овете винаги са заети, напоследък мн мами раждат там (след мен приеха 5 родилки) #Crazy, а в нормалните стаи акушерките не обясняват нищо ако не им мърмориш непрекъснато (за кърменето например ), иначе всички са мн добри Peace

Относно преносването, както съм споделяла по ПРМ бях за 29.11, по ехограф за 14.12, а родих на 06.12 и бебе е екстра, не се шашкайте- то си знае кога да дойде.
Sosseres мн стискам палци всичко при вас да мине гладко, чакаме новинки   bouquet

# 237

Jvd на мен ми казаха че ще ги получа след 20.12.2006  Peace
мерси за бьрзия отговор   bouquet
а относно боядисването,аз до сега 2 пьти го правих с безамоня4на боя на Лореал-Кастинг,много сьм доволна пьк и не е опасна за бебето  Mr. Green

# 238
  • София
Аз се боядисвам, хваща ме боята много добре, даже смених цвета, че ми писна да съм червена. Ще те хване!  Peace
Аз ще ходя утре на училището, не че ще раждам нормално, но да се видя с всички за последно, че другия вторник ще съм вече в болницата.

# 239
4естито на новите мам4етата! Да са им живи и здрави малките съкровища!  bouquet
Какво се е слу4ило с теми4ката ни?! #Crazy
Забелязвам, 4е Понтес липсва днес,дали ве4е не е станала мама? Grinning
Вержи, аз два пъти си сменям цвета по време на бременността, хваща и още как. И с амоня4на и безамоня4на , няма проблем. Няма като баби Яги да посрещаме бебетата, я. Mr. Green
4удя се дали може да се ражда с лещи, с о4ила не се 4увствам комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт