Слънцезащита - 7 тема

• 86 123
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Бихте ли ми препоръчали бюджетна, дрогерийна слънцезащита за лице -  суха, към нормална кожа
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/slancezashtiten-krem-z … erm-professional/
По-бюджетно от това не се сещам. В магазина съм я купувала и на 19 лева.

# 91
  • София
Бихте ли ми препоръчали бюджетна, дрогерийна слънцезащита за лице -  суха, към нормална кожа
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/slancezashtiten-krem-z … erm-professional/
По-бюджетно от това не се сещам. В магазина съм я купувала и на 19 лева.

А хубавя ли е, оставя ли бели следи, лъщи ли? Вчера в темата за Empties видях също хубав коментар за нея, а и цената е добра.

# 92
Blush Не белее, не лъщи, лесно с разняся, сложете отдолу по-хидратиращ крем, че леко засушава. Аз съм с нормална към дехидратирана, не толкова суха кожа.
+ е и хубавия състав!

# 93
Привет, дойде време да подновявам слънцезащитата и ще помоля за мнение, кой от двата продукта ще ми препоръчате

Лично аз клоня към първия, но на него в описанието не е посочено, че е подходящ за под ФДТ/ББ, а на втория пише.

# 94
не знам каква е кожата ти, но за мен първият е много пресушаващ
с втория нямам опит

от няколко дни слагам този и съм много доволна - не изсушава, консистенцията му е приятна, кожата не опъва и я усещам нежка и мека, омазнява съвсем леко в течение на деня
единствено не знам до колко наистина пази, защото сега е трудно да се прецени

# 95
Аз бях питала тук и в крайна сметка взех ето тази

И останах много доволна. Не ми се омазнява лицето с нея, няма кир ефект, страхотна основа за грим.

# 96
DzhuliB,а по-принцип с каква кожа сте?

Привет, дойде време да подновявам слънцезащитата и ще помоля за мнение, кой от двата продукта ще ми препоръчате

Лично аз клоня към първия, но на него в описанието не е посочено, че е подходящ за под ФДТ/ББ, а на втория пише.
Аз ползвам втория от снимката. Нямам проблем с фдт . Има ли го отново по сайтовете, моя го взех миналата година последна бройка и не съм го търсила отново.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 10:37 от CoCo`Milk 🥥

# 97
Аз ги гледам в Нотино, имат доста продукти на марката.

# 98
Иначе от към защитните сили на този не мога да кажа,че съм доволна на 100%. През лятото мажех много и пак имах поява на нови петна. Старото петно определено не стана толкова тъмно, като минали години но все пак няма пълна защита.
Чудя се да пробвам този с Центела.

# 99
CoCo, кожата ми е чувствителна, мазна, склонна към акне.
Позлвам го тук от два месеца, та не мога да кажа и аз дали добре защитава през лятото.
Но съм много доволна от гледна точка на това че не запушва порите и се води tone up, основа за грим

Аз поръчвах от BareCare, но вече ще ги зареждат в ДМ.
Преди малко в друга съседна публикувах картинка на която пише коя слънцезащита на марката за каква кожа е. Може и тук да е полезно

# 100
Пак се обърках тотално...
Ще ходя до DM, там съм виждала Centella и ще пробвам.
Много ми е труден избора особенно след петното, което си докарах миналата година от невнимание. Сега съм на на тръни въпреки, че успях да го махна слава богу.

# 101
Цитат

Аз също съм много доволна от първата слънцезащита с центела /от ляво на дясно/, но миналия месец си поръчах синята, която се пада трета подред и съм впечатлена! Толкова нежна формула, разтапя се върху кожата, подхранва, попива мигновено - перфектна! Кожата ми клони към суха зимата и се влюби в нея!
Пробвах и тази на Миша Cotton, че я бях набелязала отдавна и изобщо не ми хареса, белее, прави ми кир ефект /тук проблема може да е и в продуктите които ползвам отдолу, въпреки че с центелата нямам такъв проблем, а рутината е същата/ и сякаш наистина изсушава, а под грим е потресаващо зле....
От Barecare поръчвам и аз центелата и ползвам код Maggie10 за - 10% отстъпка.

# 102
  • Ланкър, планините Овнерог
От вчера ползвам синята капачка (спф 50) на Скин1004. Много ми харесва, не е мазна, по-скоро хидратираща, не трябва голямо мазане, за да не белее, не люти около очите. По-скоро е като нормален си крем за лице. За пазенето не знам - излизам рано сутрин (7.30ч) и се прибирам по тъмно (след 17.30ч).

# 103
Центелата знаете ли каква цена е в ДМ?

# 104
Мисля че 39,90 я мернах.

Попринцип аз май ще продължа да си я поръчвам от BareCare, защото обикновено си поръчвам и доста маски или други неща, а и ми пращат доста тестери 😂

Общи условия

Активация на акаунт