Слънцезащита - 7 тема

• 86 024
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
CoCoMilk, миналата година ползвах крем на тази марка, май беше стик, изобщо не ми хареса. Хайде аз имам специфичен проблем, но мм също поизгоря.

Днес купих крема на Виши, ще дам мнение, като мине малко тест период. Иначе беше на промоция в една кутия с хидратиращ флуид за лице на доста сносна цена.

# 721
  • София
Isdin ме загубиха с това подновяваме на 2 часа, аз и тази година съм с Ultrasun, по-добри на този етап не съм намерила.

става ли за мазна кожа, оставя ли мазен лепкав слой ?

Има различни варианти за лице и тяло, суха и мазна кожа с цвят и без цвят.
В момента съм взела тази, че и аз лъсвам.

https://www.sephora.co.uk/p/Ultrasun-Daily-Face-Fluid-SPF50-40ml … 2CSun%20%26%20Tan

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 10:38 от nad_tab

# 722
От месец ползвам този слънцезащитен флуид на Виши- страхотен е.
https://www.vichy.bg/%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B7% … OLEIL/p47962.aspx
 Тествах го и на плажа и в планината, едно подновяване на ден е достатъчно. Сигурно и без него мога да мина, но съм с петна и се пазя. Със суха кожа съм и на мен не ми е мазен, хубаво хидратира, бързо попива, никакви бели следи. Като негатив е това ,че е по-течен от крем и бързо трябва да се нанесе за да не потече между пръстите.
Имаше го в умален размер в комплект с крема Neovadiol и Lift active на страхотна цена, около 40лв, но много бързо се изчерпаха. Може някъде да са останали бройки, определено си заслужава и двата крема са много добри.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 08:40 от AnnM17

# 723
Купих го и аз, в комплект с минерал 89. Имах мостра обаче, първо пробвах нея, хареса ми и си взех комплекта. Доволна съм. Сега ще въртя този, Skin1004 и една оцветена пудра на Авен, от която също съм много доволна. Сестра ми пък ми похвали много това, но нямаха мостра в аптеката и не взех. Искам да го пробвам и ако ми хареса как стои на моята много бяла кожа, ще го взема и него.

# 724
  • Пловдив
Купих го и аз, в комплект с минерал 89. Имах мостра обаче, първо пробвах нея, хареса ми и си взех комплекта. Доволна съм. Сега ще въртя този, Skin1004 и една оцветена пудра на Авен, от която също съм много доволна. Сестра ми пък ми похвали много това, но нямаха мостра в аптеката и не взех. Искам да го пробвам и ако ми хареса как стои на моята много бяла кожа, ще го взема и него.

От този бях взела мостра от някаква кампания за превенция на меланова за проба и ми се стори адски тежък и тъмен, а кожата ми не е много светла.
Намазах се и като се видях, като маска ми стоеше. Махнах го и си сложик от моята, която си ползвам.
Кожата ми е нормална, към суха.

# 725
  • София
Бих искала да попитам по-запознатите как според вас се отразява Alcohol Denat на второ място в състава на слънцезащитата. Виждам, че в някои от последните препоръчани продукти е такава ситуацията (Vichy UV Age), а тъкмо го заглеждах в една аптека.

Аз лично се притеснявам от изсушаване на кожата  при по-продължителна употреба. Дали има някакъв резон в това притеснение? В бялата си козметика  категорично го избягвам, но пък във фон дьо тена ми алкхол денат е в първите позиции в състава.

# 726

Общи условия

Активация на акаунт