Слънцезащита - 7 тема

• 86 027
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Дюкре е медицинска козметика и се продава в аптеките. Имам впечатление от други техни продукти, добри са.

# 691
  • Somewhere far away
мнение за това ?

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030010943

кожата ми наистина е чувствителна към слънцето.

# 692
Няма такова нещо като медицинска козметика. Това е термин измислен от маркетинг гурутата.

За бебе ползвам ла Рош pediatrics в една малка опаковка е. Не е хванало тен.

# 693
  • Somewhere far away
е може да няма - но има разлика голяма между нивея и авен примерно.  Simple Smile

# 694
Тя разликата е и в цената и в производителя Blush

# 695
Няма такова нещо като медицинска козметика. Това е термин измислен от маркетинг гурутата.

За бебе ползвам ла Рош pediatrics в една малка опаковка е. Не е хванало тен.
Не знам какъв друг термин може да се използва, за да се определят техните продукти. При положение, че се изписват от дерматолози и са насочени към кожни пробеми от рода на себореен дерматит и екзема.  Да не се хващаме за термина.

# 696
  • Somewhere far away
не е точно така.  не само цената е определяща. продуктите които са по-специализирани и са насочени към хора като мен , които са  хипер нетолерантни и хипер чувствителни към слънцето.. ами сори , но тези продукти не се предлагат нито от марки като  нивея, нито от други дрогериини марки.

# 697
Изобщо не съм съгласна.
Има огромна разлика в съставките примерно между Нивея и Авен.
Ако Нивея беше на нивото на Авен ,щях да ползвам нея. Нямат нищо общо.
Пробвала съм толкова много слънцезащитна козметика и винаги се връщам към аптечната.
Любима ми е на Авен за лице и на Юсерин за мазна кожа. До сега не съм намерила по-добро от тези двата за моята кожа.
За тяло нямам толкова високи изисквания ,но пак използвам в повечето случаи на Авен. Друга любима слънцезащита ми е на Клоран с мирис на моной и един на Гарние.
Deathctush ,любима моя слънцезащита ,която използвам по всяко време.
Цветът се адаптира с тена на кожата ,прави кожата седефена и жива ,без да лъщи. Предпазва перфектно и когато го намеря на промоция 20-24 лв. ,се зареждам с доста опаковки.
Единственият минус е ,че свършва бързо. Миналата година си купих 12 опаковки. ☺️

# 698
Естествено, че има разлика. На кремовете, които ползвам за лице, заради алергията, дори са описани медицински състояния.

# 699
За бебе още един глас за показаната слънцезащита на Uriage, минерална е, плътна консистенция, и двете ми деца мажа с нея от преди годинката още. И задължително слънцезащитна тениска или цял бански с ръкави и до коленцата, хубава шапка със слънцезащита, идеално с периферия или с парче отзад на вратлето.

# 700
мнение за това ?

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030010943

кожата ми наистина е чувствителна към слънцето.

пази добре, за градски условия е повече,  има нещо като цвят да го кажем

# 701
Аз нямам голям опит със слънцезащитата, ползвах години наред един български крем на Талодерма. Понасяше ми добре, но прави лицето доста бяло. Тази година под влияние на сина ми купих Авен 50 фактор, флуида, за който питаше някой. Очите ми течаха малко и усещах кожата на лицето суха. Пробутах го на дъщеря ми. Simple Smile Оказа се, че масовата козметика на Гарние ми пасва по-добре. Избрах invisible serum 50. Единствено се чудех с какво да го почиствам вечер. Сега съм с Хидратиращ гел за почистване на лице на Л'Ореал и май добре се получава.

# 702
Правя разлика между обикновената и медицинската козметика. Дерматолозите защо предписват медицинска козметика?
Днес си купих бифазна мицелорна вода с олио на Garnier. Надявам се, че ще почиства слънцезащитния крем. Напоследък имам акне. Не знам дали е от слънцезащитния крем, крем Лимон на Арома, който използвам преди лягане да хидратиране на кожата, или заради стрес. Не само-и от всякакви мръсотии, натрупани през деня, дори ако не излизам, ако може да се ползва и тази вода и за това. Не разбирам много.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 17:02 от Jennifer_w

# 703
Аз ползвам мицеларна вода за махане на грим , ако не съм с грим минавам само с пяна /измивен гел лицето .

# 704
Една от причините дерматолозите да предписват 'медицинска' козметика е, че им се плаща за това Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт