Слънцезащита - 7 тема

• 86 027
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
С мицеларна вода си чистя само белите подметки на обувките.
Грим и мръсотии се махат само с мазни продукти.
Препоръка от много дерматолози и козметици.

# 706
За съжаление, масла и олиа за почистване, дори да са с допустимия комедогенен индекс, пак не са подходящи за всяка кожа. Затова всеки трябва да тества и да открие какво работи за него.

# 707
  • Сливен
Аз мога да препоръчам като втора стъпка кастилския сапун.Направила съм си разтвор с вода и няколко капки лавандулово масло в стара опаковка от пяна за лице.Много добре ми се отразява на кожата.

# 708
Правя разлика между обикновената и медицинската козметика. Дерматолозите защо предписват медицинска козметика?
Скрит текст:
Днес си купих бифазна мицелорна вода с олио на Garnier. Надявам се, че ще почиства слънцезащитния крем. Напоследък имам акне. Не знам дали е от слънцезащитния крем, крем Лимон на Арома, който използвам преди лягане да хидратиране на кожата, или заради стрес. Не само-и от всякакви мръсотии, натрупани през деня, дори ако не излизам, ако може да се ползва и тази вода и за това. Не разбирам много.
защото им плащат

# 709
  • Асеновград
Много се извинявам но разликата е огромна между масовите дрогерийни марки в козметиката и медицинската козметика. Като за мен дори и медицинската козметика понякога не е с добър състав или не ми се отразява добре. Има и по висок клас козметика и то в пъти. Разбира се на първо място най-важното в козметиката е състава и, после са марки и цени и всичко останало.! Ако си сложа крем на арома на лицето ще имам не акне ами не знам какво.😅😂 може би за крака бих го ползвала. Поразровете се, четете състава, гледайте видеа на хора които разбират от козметика и се занимават с това (но не да правят реклама на някой продукт) и ще ви е по лесно да си изберете не само слънцезащита но и всякаква козметика.

# 710
Макар и не по-темата - леко се обидих за Арома. Wink Използвам случая за да рекламирам крема им за крака Sea minerals с черноморска луга. Когато го открих за пръв път беше 1.39 в Билла. Доволна съм от него.

# 711
  • София
Двойното почистване е най-добро, особено след слънцезщита и/или грим. Има три варианта за първа почистваща стъпка: мицеларна вода, олио и тоалетно мляко. Втората стъпка може да е гел или пяна.

# 712
Някой с отзиви за тази слънцезащита. Получих я като подарък от една игра а никога не съм ползвала марката.

# 713
Здравейте, моля за препоръка която предпазва от нови петна,не люти на очите, няма бял, мазен и лепкав слой, колебая се между eucerin pigment control , garnier новата , Vichy и antelios UV mune.Eucerin hydro protect много ми хареса на усещане на кожата но ми излизат нови петна.

# 714
Marielanenova, пробвай ISDIN FotoUltra 100 Spot Prevent, има и тонирана версия.

# 715
+1 за Isdin. Миналата година бях с него и нямам нови поражения, сменях го с B-protekt на Avene и от него съм доволна.

# 716
Marielanenova, пробвай ISDIN FotoUltra 100 Spot Prevent, има и тонирана версия.
пробвала съм я правеше ми кир ефект и ми лютеше жестоко .

# 717
  • София
Isdin ме загубиха с това подновяваме на 2 часа, аз и тази година съм с Ultrasun, по-добри на този етап не съм намерила.

# 718
  • Den Haag
Isdin ме загубиха с това подновяваме на 2 часа, аз и тази година съм с Ultrasun, по-добри на този етап не съм намерила.

може ли снимка или линк? Simple Smile

# 719

става ли за мазна кожа, оставя ли мазен лепкав слой ?

Общи условия

Активация на акаунт