🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 38 815
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, сънувам кошмари, колкота се доближавам до термин, толкова по зле става при мен и се страхувам 😔Дано всичко е наред и да имаме леко раждане и здрави бебенца.

# 136
И аз сънувах кошмари. Получавах и паник атаки. Едно нощ, дори си мислех да кажа на АГ секциото ми да бъде с пълна упойка, че умирах от страх. Но всъщност никак не е страшно. Не се притеснявай. Като чуеш, как бебчо изплаква и вече от нищо не те е страх
Момичета, сънувам кошмари, колкота се доближавам до термин, толкова по зле става при мен и се страхувам 😔Дано всичко е наред и да имаме леко раждане и здрави бебенца.

# 137
Забравих да кажа, към мацките минали и минаващи ковид, следете си д димера, важно е за бременните и не само , аз се боря с него от втори  ден на ковид.

# 138
Аз съм същата в момента само кошмари сънувам. Отделно нз как е при вас,но при мен съня е мираж от семдица. Не мога да заспя защото бебка не и харесва на една страна а по гръб на мен не ми е удобно. Имам ужасно много стягания без болка за сега,което било нормално. Като парцал съм в 37+4 дни. Тези кошмари ме филмират яко. Мисля си че няма да изчакам доктора да се завърне от почивката,което ще приживея,но все си мисля да не е много малка,да не има проблем с дишането. На 20 като бях пак се притеснявах в деня на секциото дали със сина ми всичко ще е ОК,но такива страхове съм нямала. Сега е ад! А само как ми се спи. Права заспивам. Краката ми са отекли,болят ме. Влагалището има един дискомфорт особено ако постоя повече седнала. Моля се само да издържа до 30 и тя да е добре,а дискомфортите ще ги изтърпя и забравя на фона на болката от секциото🤣

# 139
Аз нямам фейсбук и ще продължавам да чета темата тук поне докато я има. Направи ми впечатление, че се заформи една групичка от майки, които споделят повече неща, а такива като мен, които не се включват много много да си дават мнението по дадена тема остават на заден план - поне на мен няколко пъти ми се наложи да попитам за нещо и на едно от последните ми питания дори не получих отговор. А и също като карахме Ковид с дъщеря ми като бях осми месец никой не го отрази ( само една бъдеща мама, която е тук в Германия и също ви чете ми писа на лично да попита как съм). А и повечето сте си от Бг и ще можете дори да се запознаете.
Но се радвам за всички преминали успешно бременността и които вече си гушкат бебчетата. Успешен финал и на другите!

# 140
Сигурно не е нарочно, че никой не ти е отговорил. Може никой да не е знаел как да отговори. Продължавай да си ни четеш и да пишеш когато прецениш.

# 141
  • Пловдив
ancho_82, ако си попаднала на някоя като мен, дето нито деца има, нито ковид е карала... как да имаш отговор 😅 Със сигурност не е лично отношение! 💜🤗
И като има още 20 коментара след твоя и става мазало 😇

# 142
Въпреки че съм от активните предполагам,никой не ми е писал нито като карах Ковид, нито като спрях да пиша за 2 месеца. Нормално е, не се познаваме и не съм го приела лично.
За желаещите още пазар, магазини Галикс ще имат 20% отстъпка на всичко този уикенд.

# 143
Със сигурност не е било нарочно, най-вероятно не са знаели какво да пишат, и на мен се случва. Но си чета редовно. А случвало ми се е да пиша пииша и накрая се изтрива без да искам и се изнерням и отказвам да пиша всичко пак 🤣Иначе сънят и при мен е мираж, и аз като легна на едната страна бебето почва да рита и мърда. Явно не му е удобно, а на мен по гръб не ми е и не мога да дишам ии ще изкараме още месец и това ще мине.

# 144
Също не мисля, че е нарочно.  Затова повече пасувам, но ви чета от началото.
То и в момента тези, които са в очакване имат нужда от положителни неща и не искам никой да товаря с негативи.
Та исках да кажа, че групата е готина и аз дори без да вземам активно участие понаучих това- онова от вас.

# 145
Забравих да кажа, към мацките минали и минаващи ковид, следете си д димера, важно е за бременните и не само , аз се боря с него от втори  ден на ковид.
А приемаш ли нещо за него,? Кога го изследва за първи път?

# 146
  • Пловдив
А това "писах, писах и се изтри" става защото като се отиде най-отгоре на прозорчето, уж да прочетем какво сме написали, като се даде бързо и все едно става рефреш и написаното заминава 😄Като е по-бавничко няма дертове.
Може и да сте се усетили, ма да си кажа 🤪

# 147
О да да, усетих аз, че е от това и затова намерих решение. Просто явно винаги забравям и бързам аз не мога бавно, публикувам и после проверявам и евентуално редактирам 😄

# 148
Hope 33, На втория ден, като бях болна ми го изследваха и беше високо, от 3ти ден започнах с фраксипарин на инжекции за да се разреди кръвта, след това изследвах на две седмици и след два месеца влезе в норма и спрях инжекциите, започнах с аспирин протект и пак се качи гадния д димер, сега ходя на хематолог, продължавам да изследвам на две седмици, пак е висок, но още съм на аспирин протект, като наближи датата за раждане   ще ми включат пак инжекциите, хематолога каза, че за раждането трябва да го свалим.

Забравих да кажа, към мацките минали и минаващи ковид, следете си д димера, важно е за бременните и не само , аз се боря с него от втори  ден на ковид.
А приемаш ли нещо за него,? Кога го изследва за първи път?

# 149
Момичета, тези от вас, които не са с първа бременност, какви са тези болки много ниско, в срамната кост, когато ходя? Не мога точно да го опиша, все едно ме удря ток направо, реже и спира и после пак.. Да се притеснявам ли?

Общи условия

Активация на акаунт