🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 37 844
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Нас са решили да ни морят от жажда явно. Ще ни раздвижват утре и от утре ни оставят бебоците вече ние да си ги гледаме. ❤

# 406
Честито на родилите мами! Да бъдат здравички юнаците!

Аз също не ползвам фейсбук и бих предпочетала да има тема тук.

Поздрави на всички

# 407
Момичета , днес в 12.58ч се появи Стефи Simple Smile
2900кг, 52 см Simple Smile, родих я нормално.
Вече се пооправям физически и психически, че голям зор видях Simple Smile
Важното е , че двете сме живи и Здрави и всичко мина нормално без ексцесии Simple Smile

# 408
  • Асеновград
Диди Честита радост! Бързо възстановяване!❤

# 409
  • София
Честито, Диди Simple Smile Бъдете здрави и леко възстановяване Simple Smile Ще разказваш как е минало. Simple Smile Heart

# 410
Здрава и безгрижна да е Стефи!
Аз също почти не използвам ФБ, не бих споделяла нищо там с реалното ми име.
Ние в групата на каката,.вече на 3г, още пишем там от време на време. Просто като израсте детето и тревогите намаляват, нуждата от съвети съответно също. Майките придобиват увереност и според мен затова в някакъв етап спира да се пише в темата.

# 411
Диди Честито,да ви е жива и здрава малката Стефи❤

# 412
Честито, Диди! Heart Да сте живи и здрави, бързо възстановяване Heart

# 413
  • Варна
Честито! ❤

# 414
  • Пловдив
Честита радост, Диди!Живи и здрави! 🍀💜

# 415
Честито на новите мами!
Ама то наистина стана бебевалеж 😂

Аз днес влезнах в 36 седмица и изобщо не се чувствам готова да раждам. Иначе почти всичко е готово, дрехите са изпрани, направихме генерално почистване, чакам само още няколко неща от Амазон и козметика и други дребни неща трябва да купя.
Утре съм на преглед и ми е много притеснено, много ме е страх да не ме натиснат за индукция, но вътрешно вярвам, че малчо не е гигант и ще седи вътре до последно.
Даже днес казах на ММ, че ако можех бих отложила раждането, да си живее бебето в корема още година 😂 Аз свикнах да съм с размерте на кит 🐳

Иначе за групите, аз предпочитам да има една във форума и да си остане тази във ФБ, вайбър не ми харесва като вариант.

# 416
Честито Диди. Да сте живи и здрави. На теб бързо възстановяване.

# 417
Честито, Диди! Живи и здрави и бързо възстановяване! Чакаме да разкажеш подробности, в коя болница ражда?

Да питам родитилите вече, използвахте ли помпата за кърма в болницата? Чудя дали да я взимам с мен в болницата.

# 418
Момичета аз съм болна от ковид🤨 Сравнително добре съм, но не свалям температурата. Цял ден поддържам 37,7, а сега вечерта 38,1-2. Вдруги ден влизам в 9ти месец, вярвам, че всичко ще е наред и все пак дали ще ми позволят да отида някъде на преглед да огледат бебчето? Как сте се справяли с болестите, докато сте бременни. Пия биозин и парацетамол, но ефект никакъв .

# 419
Знам за Майчин дом в София.

Общи условия

Активация на акаунт