🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 38 783
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Честито на родилите мами! Пожелавам ви здрави бебета и бързо възстановяване!

# 91
Пишете ли, пишете.. Simple Smile

Честито на Плами и Катето! Да сте здрави и много щастливи! Бързо възстановяване!

Като дойде времето съм сигурна, че и на мен ще ми липсва бебето в корема, но се надявам бързо да се приберем заедно и да се гушкаме  Heart

# 92
Момичета, казвали ли са ви колко контракции (стягания) са нормални на ден, пия много лекарства, лежа постоянно и пак имам... А лекаря ми е отпуск до понеделник.

# 93
  • Варна
Онзи ден прочетох, че 15-20 за 9-тия месец са напъъъълно нормални. Но пак си е индивидуално предполагам. Аз съм в 38 седмица и даже ми се струва, че намаляха 😄  ако са кратки и напълно непостоянни като промеждутък, не се притеснявай.. но пък имайки предвид, че лежиш и пиеш лекарства и “удържаш положението”, може би е добре да питаш АГ, ако усетиш, че се увеличават.

# 94
  • Пловдив
Здравейте от мен в новата тема.Не мога да ви смогна,нито старата съм изчела цялата,нито по-старата,но аз главно следя ФБ групата.Вчера аг измери бебка 2500,началото на август ще е секциото

# 95
Честити бебета на Катето и Пламинго!
Много щастливи и здрави да пораснат!🍀🍀🍀

Аз вече почвам за не издържам момичета, не спя по цели нощи от придърпващи болки и стягане в корема.
Снощи мисля, че имах и истински контракции. Стягане в долната част на корема с менструална болка и отвратителен натиск надолу, ( Точно все едно ти се  ходи до тоалетната). Бяха на всеки 10 до 15 мин с продължителност около минута. Към 4 сутринта се успокой ситуацията. Контракциите станаха по нередовни слаби и кратки.

# 96
Честити бебета на Катето и Пламинго!
Много щастливи и здрави да пораснат!🍀🍀🍀

Аз вече почвам за не издържам момичета, не спя по цели нощи от придърпващи болки и стягане в корема.
Снощи мисля, че имах и истински контракции. Стягане в долната част на корема с менструална болка и отвратителен натиск надолу, ( Точно все едно ти се  ходи до тоалетната). Бяха на всеки 10 до 15 мин с продължителност около минута. Към 4 сутринта се успокой ситуацията. Контракциите станаха по нередовни слаби и кратки.
Сподели ли с АГ? Какво каза по въпроса?

# 97
Днес се роди Никол! 🥰
3, 270 кг/49 см. Проплаква в 11:33.
Беше се увила 2 пъти с пъпната връв.
Дадоха ми я да се нагушкаме, снимаха ни. Аз съм в реанимация, а Никол е в неонатологията. Чак след раздвижването ще я донесат пак.
Таткото не я е виждал-Ковид мерки. Май ще остане за изписването.
Много съм щастлива! Велико е чувството, като чуеш детето да проплаче за пръв път. Нямам търпение да я гушкам! 🥰🤗

# 98
Днес се роди Никол! 🥰
Дадоха ми я да се нагушкаме, снимаха ни. Аз съм в реанимация, а Никол е в неонатологията. Чак след раздвижването ще я донесат пак.
Много съм щастлива! Велико е чувството, като чуеш детето да проплаче за пръв път. Нямам търпение да я гушкам! 🥰🤗
Честита да ви е Никол. Да бъде много здрава и да ви радва💕

# 99
Днес се роди Никол! 🥰

Честитоо, да ви е жива и здрава, а на теб скорошно възстановяване❤

# 100
Днес се роди Никол! 🥰
Честита да вие. Да е жива и здрава. А на теб бързо възстановяване.

# 101
Пламинго, Кате, Искела, честити бебчета 🌸🌸 да растат здрави и щастливи, а на вас бързо възстановяване 🌼
Аз днес бях на тонове, на първите бебка беше заспала, имах силна контракция, която не усетих, АГ не ги хареса и ме върна за още един запис. След една кола бебка се активизира и всичко е наред. Прегледа и шийката,каза,че е почти изгладена и 2/3 скъсена, но не провери за разкритие. Записах час за секцио за първата седмица на август, дано устискам до тогава. Ще си пия Магнерота и няма да мърдам, без това тук го дават 35+ градуса следващите 10 дни.

# 102
Бях на преглед всичко е наред, но не е пораснал много, вчера влязох в 9тия месец и бебчо е малко под 2500. По принцип не е малко, но в сравнение с батко си върви малък и АГ ми препоръча да си взема сухо мляко за деца над 1 година и да си правя шейкчета след като явно не ям достатъчно месо. Сега само чета какви храни да ям че да вдигне още малко искам да стане поне 3 килограма, а все си мисля че няма да изкарам до термин затова няма много време. За първи път бях и на тонове, тъкмо легнах и бебчо се разхълца, беше забавно.

# 103
Охххх писах, писах...котката дойде за гушкане и всичко замина;))
Не съм се обаждала на АГ понеже така ил е иначе ще ме пратят вече в болницата. А днес за последно съм сама вкъщи, и това исках да избегна.
Но при повторение на епизода направо към родилното отиваме. Те са ми го написали хората по всяко време да ходя в такива случаи.

Честито и за бебе Никол! ❤
Много щастливи моменти и бързо въстановяване на мама!

# 104
  • София
Днес се роди Никол! 🥰
Честита дъщеричка! Да ви е много здрава и щастлива малката Никол! ❤️ ❤️ ❤️
На теб бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт