🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 37 859
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
BPD ли е главичката? При мен е 91.8 мм
HC - 32.2 mm
Приблизително тегло 3190 гр.
Това е от вчера бях 37+3 г.с

Също не сме говорили за секцио. Не знам дали има значение, че ми е второ раждане. Трябва да потърся последните замервания от първото раждане.

Момичета, тези тонове ги определиха като нормални, но сега ги загледах, не са ли височки?
https://i.postimg.cc/d0GpbdN1/IMG-20220726-085651.jpg

# 436
Честита принцеска, Диди! Нека ти е здрава и послушна! Бързо възстановяване и чакаме да разказваш подробности. 🤗
Ариес, дано го изкараш леко и мине по-бързо, хубавото е, че казват че не дава усложнения този щам.
Радди, аз ще раждам днес и все още не знам със сигурност как искам да родя 😄 така че изобщо не си единствената хаха
Не мога да повярвам просто колко съм спокойна за раждането, не ме е страх просто се вълнувам адски много, че най-накрая ще гушна мечтата на живота си…цяла нощ спах като пън и станах само 2 пъти до тоалетна и да си изпия хапчето 😁 А ММ каза, че не бил спал цяла нощ, имал киселини, пил хапчета бродил - чудо 😂

# 437
  • София
Manoela,пожелавам ти успех днес, всичко са мине бързо,безболезнено и по най-добрия за вас начин. ❤️

Барбалена, моята бебка беше откачила на тоновете и даже над 180 минаваха на моменти, АГ каза че не е проблем. Тя оставя листовете със записа при нея и нямам при себе си,за да ги снимам.

# 438
  • Варна
Успех, Маноела! Каквото и да решиш, нека мине добре! Още малко!

И аз нямам тонове - даже не ги виждам, казват ми, че са ок и ги подписват само … изобщо не съм се вредила да ги видя 😄

# 439
Барбалена, BPD e диаметър, а НC e обиколка на главата.

При мен BPD e 99,00mm, a HC e 34,20mm.

Manoela, успех! Да се похвалиш колко е голяма бебката.

# 440
Маноела, успех Hug Всички стискаме палци Hug

Ради, аз пък не знам къде искам да раждам. Т.е., май вече реших, че ще е Шейново, ама не знам защо ме влече към Майчин дом Flushed

# 441
Успех, Маноела 🤩🍀🤞🏻❤

Благодаря ви за отговорите! Изглежда, че “голямата” глава на бебето е съвсем нормална, според вашите показатели. И аз тотално се обърках. Успокоих се поне, че не съм единствената която не знае как ше ражда. А за болница, Барбалена, и аз до вчера се чудех 😃 Ами момичета, както дойде! Нещата ще се случат от само себе си по най-добрия начин за мъничетата и за нас!

# 442
Благодаря ви момичета! 🤗

# 443
Благодаря ви момичета! 🤗
Успех Маноела! Предстои една от най-важните срещи в живота ти. Нека всичко мина леко за теб и бебка💗

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 10:52 от Милото

# 444
Радди, при теб какви са стойностите?

# 445
NI_CI,

В 37+1 BPD 9.47
HC 33.19

А теглото и е 2950

# 446
Честита рожба, мамо Диди. Бъдете здрави!

Мануела стискам палци и аз!

Спах 5 часааа Heart EyesGrinningGrinning

# 447
  • Пловдив
Успех и от мен, Маноела! 🍀💜 Дано всичко мине по ноти!Чакаме новини! 🥳🥰

Моя малчо беше миналата сряда с главичка 9.68см, тогава съм била 36+6 .. отговаряше на 40та седмица.. 🙄 Не вярвам много много обаче 🥴

# 448
Здравейте момичета, не мога да ви изчета.  Честито на родилите, бързо възстановяване. На тези с ковид леко да мине.
Днес  в 8.45 се роди синът ни Антон с планово секцио. 3020 грама, още не мога да изляза от упойката.
Много бързо и лесно мина, добре, че секцио защото белегът бил много изтънял отвътре.
Късмет на всички следващи мами.

# 449
Моя мъник не е критерий много, но вчера като я мери док главата и беше 9.7см , което отговаряше на 38с и той каза, че това е много малка глава, а обиколката 33см.

Общи условия

Активация на акаунт