🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 37 783
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Manoela,ти нали си казвала, че си дребничка и таткото не е гигант. Изненадвам се че 9,7см/33см. е дребна глава. Моят АГ или по-скоро ехографът й, казва, че “нашите мерки” 9,9см отговарят на 40+4.

# 451
То няколко милиметра вдигат 1 седмица сигурно, а на практика не е кой знае каква разлика. Не знам, всеки АГ явно ги тълкува по различен начин.

# 452
Здравейте момичета, не мога да ви изчета.  Честито на родилите, бързо възстановяване. На тези с ковид леко да мине.
Днес  в 8.45 се роди синът ни Антон с планово секцио. 3020 грама, още не мога да изляза от упойката.
Много бързо и лесно мина, добре, че секцио защото белегът бил много изтънял отвътре.
Късмет на всички следващи мами.

Честитоо, да ви е жив и здрав💙

# 453
Честито  Lucinda! Да е здрав и щастлив !

Manoela стискаме палци всичкИ!

# 454
  • София
Честито, Лусинда. Здраве и бързо възстановяване!

Маноела, не помня пожелах ли ти успех, ама не пречи да се повторя, ако съм 🤣.

# 455
  • Пловдив
Честит син, Лусинда!Здрав да е и безгрижен!🍀💜 Бързо възстановяване! 🌹
И теб те чакаме да разказваш когато можеш 😅
Вече ми е неудобно да го пиша това за разказването 😇 Спирам!Следващите си знаят! 🤪

# 456
  • София
Ради, не си единствената, която в последния момент си сменя мнението къде ще ражда. На мен не ми казват колко е главата, нито на единия лекар, при когото се следя, нито при другия. Не си правя труда да чета какво пише из документите, защото излишно ме стресира. При мен всичко вървеше нормално, докато иведнъж този, при когото щях да раждам, си измисли, че било много високо бебето и трябвало секцио. Плюс това, понеже съм с инсеменация, не можело да се чака до термин. По принцип си върви една седмица напред, по мой сметки е над 3 кила вече, защото последните пъти не са я мерили. Но като цяло след разговора с доктора му нямам доверие повече и реших да раждам на друго място, където засега ме увериха, че не е проблем естествено раждане. Честно казано, не знам какво да те посъветвам. Както го чувстваш. Аз за себе си не успях да се доверя на този лекар, мнението му ме усъмни и затова потърсих друго мнение. Каквото и да решиш, важно е накрая всичко с теб и бебенцето да е наред Heart
Лусинда, честито! С пожелания за бързо възстановяване на теб и много здраве и щастливо детство на малкото юначе. Heart Heart

Благодаря, exsberry! В последните няколко пъти вече казва, че главичката ѝ върви по-голяма, не е от последния. Странното, че когато го попитах дали тазът ми е малък (не знам как мерят и какво виждат и преценяват) за да родя нормално, не ми даде нито положителен, нито отрицателен отговор. Като цяло съм в невидение. Последния път ходих на второ мнение и казаха, че няма проблем за нормално раждане, но понеже ще раждам при следящия ми, не искам и да пренебрегвам мнението му. Сигурно съм единствената в 9 месец, която не може да реши как да роди… съжалявам за мрънкането.

# 457
Здравейте момичета, не мога да ви изчета.  Честито на родилите, бързо възстановяване. На тези с ковид леко да мине.
Днес  в 8.45 се роди синът ни Антон с планово секцио. 3020 грама, още не мога да изляза от упойката.
Много бързо и лесно мина, добре, че секцио защото белегът бил много изтънял отвътре.
Честито! Да Ви е живо и здраво момченцето!💙 Пожелавам бързо възстановяване!🍀

# 458
Момичета страхотен бебевалеж в темата!
Аз покрай малкия и вълненията по първите дни вкъщи съм много отнесена.
Честити бебчета на Диди е Лусинда!
Пожелавам ви незабравими първи моменти, щастливо растящи и спокойни бебета.
Моето е от спокойните за сега и и направо незаменимо за адаптацията в новата ситуация. 🤗

# 459
  • Бургас / Славейков
Честито на Диди и Лусинда.Бързо възстановяване .Да са живи и здрави бебчовците..Аз дори смятам от другите групи да се махна и да бъда само тук и във фейсбук групата на Неизвестна.Че нещо много ми станаха групите.Тук ми харесва повече.Аз утре съм при доктора за последно да доуточним нещата.

# 460
kuche_98, аз също съм след инсе. Защо не се чака до термин? Първата Б пак бях след инсе, никой не ми е казвал, такова нещо?

# 461
  • София
Глупости са това, според мен. Изсмукано от пръстите, защото явно доктора ще почива и не му се занимава да чака. Обяснението беше, че "жени, които са с арт процедури", не ги чакали, понеже било опасно. Можело да се усуче около пъпната връв и нз си какво. И това ми го обяснява в 35-та седмица... След като установи, че бебето не се било "смъкнало". Аз нямам никакви индикации за нищо, нито високо кръвно, нито някакъв друг проблем. Да не говорим, че инсеменацията се наложи заради мъжки фактор, при мен нямаше проблем. И така като ми каза, как да му имам доверие :Д

kuche_98, аз също съм след инсе. Защо не се чака до термин? Първата Б пак бях след инсе, никой не ми е казвал, такова нещо?

# 462
Глупости са това, според мен. Изсмукано от пръстите, защото явно доктора ще почива и не му се занимава да чака. Обяснението беше, че "жени, които са с арт процедури", не ги чакали, понеже било опасно. Можело да се усуче около пъпната връв и нз си какво. И това ми го обяснява в 35-та седмица... След като установи, че бебето не се било "смъкнало". Аз нямам никакви индикации за нищо, нито високо кръвно, нито някакъв друг проблем. Да не говорим, че инсеменацията се наложи заради мъжки фактор, при мен нямаше проблем. И така като ми каза, как да му имам доверие :Д

Аха ясно, инсето колкото и АРТ да е, за мен си е секс в клиника, възможно най-естественото..с малко подобрени условия на случване..

# 463
  • София
33hope, така е. Много ме подразни отношението му и добре, че имах друг вариант, иначе не ми се мисли. Страх ме не толкова от операцията, а след това как ще се чувствам. Дано не се наложи и всичко да мине нормално. А от такива доктори, които си гледат тяхното удобство - надалеч.

# 464
  • София

Честито момченце, Lucinda! Да ви е жив и здрав малкия Антон! ❤️ ❤️ ❤️ На теб бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт