🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 37 619
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Аптеката, за шевове на епизотомията, разкъсвания при нормалното. За секцио май пак може да се използва.

И в последствие за всякакви рани и наранявания.

# 541
Аз имам 7 пълни упойки и честно казано не се притеснявам от това,а от раздвижването след секциото. То си е болезнено.
Имаче всичко ти се струва като миг с пълната упойка☺

# 542
И аз да подкрепя Gro1 - термин 03.09 с батко, който Май месец навърши 3г. Секциото ще е Август, затова и аз съм в групата.
Аз от Цикатридина също съм доволна. След секциото го ползвах и после при други рани, ако се наложи.

Относно температурата вкъщи мога да дам съвет. На по-студено бебетата са по-спокойни и спят по-добре.
Спомням си на първия контролен с баткото (10тина дни да е бил) в кабинета на доктора климатика беше на 19гр и той го разсъблече чисто гол и каза "не се притеснявайте, няма да го простудим. Това е температурата, на която се чувстват много добре бебетата"
Бях в щок първоначално, но после се съгласих. Когато беше по-хладно вкъщи спеше много добре, а при по-топло само се будеше. Естествено с дълго ръкавче или направо ромпър.

# 543
Здравейте маминки. Снощи в 23:51 се роди първородната ни дъщеричка за изненада на всички цели 3кг и 49см, името и е Владислава. Ще ви разкажа малко по-нататък за екстремно бързото си естествено раждане, само ще загатна от 4см разкритие до изплакването на бебчето 40мин😁 Ще се връщам да ви чета после, ако има нови мами да ви са честити бебоците 🥰☺

# 544
Здравейте маминки. Снощи в 23:51 се роди първородната ни дъщеричка за изненада на всички цели 3кг и 49см, името и е Владислава. Ще ви разкажа малко по-нататък за екстремно бързото си естествено раждане, само ще загатна от 4см разкритие до изплакването на бебчето 40мин😁 Ще се връщам да ви чета после, ако има нови мами да ви са честити бебоците 🥰☺
Честито и живи и здрави да сте! Очакваме разказа Simple Smile

# 545
  • София
Маноелка,от вчера те чакаме да пишеш.
Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава Владислава,нека бъде вашата най-голяма радост и гордост. ❤️ ❤️ ❤️
На теб бързо възстановяване и те чакаме да разкажеш Simple Smile

# 546
У нас със зор става 24градуса. Климатикът не смогва в тия жеги, югозападен апартамент. От вентилацията в банята влиза топло-там е 29градуса и държим затворена врата.
Мамчета у нас влажността на въздуха сега е 37%, по всички “книжки” казват че трябва да е повече. Имам въпрос към родитилите или тези с опит, мерите ли влажност, имате ли овлажнители. Да купувам ли и такова чудо?

П.С Manoela, чакаме добрите новини!
Тъкмо си писала!

Браво бе! Жива и здрава Владислава!
Чакаме разказа за раждането, звучи…страшно бързо!

# 547
  • Пловдив
Честита радост, мамче! 🌹🥰 Да е здравичка малката душичка! 🍀💜

# 548
Честито 💕Бъдете здрави и много щастливи💕

# 549
  • София
Честито и тук, Маноела. Да сте здрави цялото семейство! Чакаме да разкажеш как си постигнала това раждане, искаме и ние 🤣

# 550
  • Асеновград
Честито Маноела! Бъдете много здрави! И бързо възстановяване!💕😘

# 551
Аз така се плаша от екстремно бързо раждане, че днес съм се активизирала и приготвям всичко до последния детайл. Включително и какво ще обличам аз за изписването, документите за болницата и всичко, за да грабна направо куфара. 😅

# 552
Честито Маноела! Да ви е жива и здрава малката годпожица! 💕

# 553
Да се чекна и аз в отбора на родилите, днес с планово секцио се роди Михаела, 2920г и 49см, мъничка и сладка, засега сме добре, аз мърдам вече по малко, още не мога да повярвам, че успях да я добутам до края Simple Smile

# 554
  • София
Да се чекна и аз в отбора на родилите, днес с планово секцио се роди Михаела, 2920г и 49см, мъничка и сладка, засега сме добре, аз мърдам вече по малко, още не мога да повярвам, че успях да я добутам до края Simple Smile

Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава! ❤️ ❤️ ❤️
На теб бързо възстановяване .

Общи условия

Активация на акаунт