🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 37 498
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
И аз от два дни съм отекла яко. Краката ми са тройни. Последно белтъка в кръвта ми беше към долна граница. Протеин не пия доста отдавна. С 1000 хапчета съм и как да го вместя. Просто ми писна и квото стане вече. То магнезий отстояние от това,желязото също,еутирокса също и протеин да пия в повече ми идва🤔Иначе освен урина е добре да се пуснат общ белтък и Албумин за да се види отичането да не идва от там

# 631
  • Бургас / Славейков
И на мен от два дни ми отичат краката.Ей сега се прибрах като понички.Сега ги вдигнах спаднаха.чакам да стане 6,7часа да изляза до магазина.Имам някой неща да купя.Иначе изследванията ми бяха добре в понеделник.Минах днес и анестезиолог поговорихме доста.

# 632
  • София
На мен ми се подува само десния крак,много странно. Другата седмица аг ми даде да пусна една обикновена урина. Имам пускана на 20ти,всичко беше ок.

Относно кърменето, на мен ми е болна тема с баткото. Мислех,че е супер лесно,въобще не бях чела,не се бях подготвила предварително.
И изведнъж се оказа,че съм с плоски зърна и той въобще не можеше да засуче. Взех протектори и с тях се започна една борба. Той къде суче, къде спи,по 1 час. После се цедях и давах от шише. И така до 3-4ти месец. Дохранвала съм и с АМ в извънредни случаи.
Към 4ти месец,успях да махна протекторите, явно зърната ми се бяха оформили. И тогава потъргнаха нещата.
Но аз бях голям инат и що рев изревах,защото си бях наумила, че ще кърмя,а и имах доста кърма. Разранените зърна и запушванията бяха често явление,но с помпата и Лансинох ги оправях.
Сега не го мисля,надявам се да потръгнат нещата и я кърмя,но ако не стане,ще си давам АМ и толкова.
Според мен майката не трябва да изпитва вина,ако не може да кърми детето си по една или друга причина. Това по никакъв начин не я прави лоша майка.
Дано при всички потеъгнат нещата с кърменето,но и да не стане,ще се отгледат прекрасни дечица.

# 633
  • Бургас / Славейков
Теди Браво друга на твое място да беше се отказала отдавна да кърми.На мен така ми се подуваше само едната ръка.И аз пусках урина в понеделник всичко беше наред.

# 634
Общ белтък и албумин се изследват с кръвни изследвания, не с урина, в урината има други белтъци.
Аз от неделя съм подута, краката са ми като понички, пръстите на ръцете също и не спадат... В понеделник пуснах общ белтък и албумин, малко под норма са, но не виждам какво да направя, не съм спирала да пия протеини.

# 635
  • София
Лизи, повече вода и по-малко сол/захар. Повечето вода помага да се изведе тази в тялото. Жегите допринасят според мен. Аз съм с “перфектни изследвания” обаче си усещам пръстите на ръцете, като подути леко.

# 636
Общ белтък и албумин се изследват с кръвни изследвания, не с урина, в урината има други белтъци.
Аз от неделя съм подута, краката са ми като понички, пръстите на ръцете също и не спадат... В понеделник пуснах общ белтък и албумин, малко под норма са, но не виждам какво да направя, не съм спирала да пия протеини.
Аз не съм написала че албумина и общия белтък се изследват чрез урина. Още от началото на тема 1 сме коментирали изследвания  и мисля че всяка от нас знае,че общия белтък и албумина се изследват чрез кръвта🤣Трябваше да уточня явно☺

# 637
И аз като стана последните две сутрини си чувствам пръстите на ръцете подути. Не е видимо, но ги усещам. Ако съдя по чехлите и сандалите с краката нямам такъв проблем. Но те лятото на мен така си ми се подуват пръстите. Повечко вода и миене със студена вода и проблема е решен. Но както казах при мен не е видимо, усещам кожата опъната и малко по трудно ги свивам. Аз не нося пръстени и не мога да съдя по тях.

# 638
Определено храната дава отражение за отоците. Аз тези дни го подкарах през просото,не слагам мн сол,но сладолетчета,бисквитки и нектаринки в несвяс и веднага краката ми станаха тройни. Вечер ги кисна в студена вода и има леко облекчение,но когато се ограничавам от въглехидрати има най-голям ефект ☺

# 639
  • София
Някой беше питал за хемороиди. На мен ми изписаха Долопрокт за мазене (Doloproct). Имаше вариант за цикатридини свещички, но аз никога не съм си слагала и предпочетох крем.
За кърменето и аз имам голямо желание, но като че ли споделеният опит на всички наоколо сочи, че е по-трудно отколкото изглежда. В крайна сметка не е на живот и смърт. Ако не става, не става. Никой не е виновен. Хубаво е, че има варианти, не като едно време.

# 640
  • Варна
Аз днес бях на последни тонове ... чакаме термина в понеделник и имам уговорка да отида при лекаря без час във вторник да видим какво е положението. Таа хем вече е време, хем ММ има супер много работа сега уикенда и следващите 3 дни, че май искам да си изчака термина в понеделник Grinning На всичкото отгоре майка му и баща му са с ковид от вчера и не виждам начин да присъстват на изписването или дори да успеят да се почерпят, ако е следващите 5 дни ...

# 641
Някой беше питал за хемороиди. На мен ми изписаха Долопрокт за мазене (Doloproct). Имаше вариант за цикатридини свещички, но аз никога не съм си слагала и предпочетох крем.
За кърменето и аз имам голямо желание, но като че ли споделеният опит на всички наоколо сочи, че е по-трудно отколкото изглежда. В крайна сметка не е на живот и смърт. Ако не става, не става. Никой не е виновен. Хубаво е, че има варианти, не като едно време.
В началото наистина си е трудно кърменето. После става лесно. Аз чак нямах желание да се занимавам с захранването като знам и там какво е. Толкова лесно и чистичко си ми беше тикаш цица и готово. 😄😄😄😄

# 642
С риск да бъда неразбрана, ще споделя с вас края на кърмещото ми приключение - взех хапче за спиране на кърмата, реших твърдо да премина към АМ. След раждането се измъчих с това кърмене, цедене, малкия недохранен и казах край! При първото дете успях един месец да покърмя със завършек температура и възпаления на гърдите, беше ад и последва депресия. Втори път няма да си го причиня! Просто реших да споделя с вас...

# 643
Момичета, и аз бях днес на тонове, държаха ме повечко време да видят дали имам контракции и казаха че уж съм нямала. А аз постоянно усещам болки като менструални, и кръста ме боли. Нищо не можах да разбера, като питам лекаря тези болки са контракции, но на апарата не са отчетени такива. Листа е при мен, има ли начин да разбера дали наистина ни са отчетени, как се отразяват тези контракции, има едни лентички за пулса на бебчо. Ако нещо ще снимам довечера като се прибера, че вкъщи ми остана листчето.

# 644
  • София
Снимай и качи, втората линия показва контракциите, ама май истинските са като са над 80/100. Мен кръста ме побърква и увеличих ношпато и магнезия. Сега тоалетната ме побърква, но още 3 дена и спирам всичко и почвам билковата кръв.

Общи условия

Активация на акаунт