Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 885
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Пак има повишение на цени... Disappointed

# 241
Пак има повишение на цени... Disappointed
Много неприятно...

# 242
Точно за повишението на цените идвам да се оплача. Както писах миналата седмица чакам наличност от легло SLAKT с допълнителен модул за сън, по тефена информация нямат ама цената е скочила с 60лв. Дано поне го има налично скоро

# 243
И цените за доставка са се повишили. С малко, но са нагоре. Confused

# 244
  • Бургас
Да, тъкмо се канех да поръчам един плот и хоп, цената скочила...

# 245
  • София
Цените само се качват, а няма никакви доставки на основни неща - чакам черни спалня Малм с механизъм и Пакс - от повече от 6 месеца няма никакви доставки.
Поне да питам ако някой има наблюдения тъмните корпуси на Пакс съвпадат ли с цвета на Малма и кои врати са по - добре с Малма - Бегсбро май бяха едните тъмни гладки (но наживо ми се видяха някак не особено качествени) или новите черни, които пък ме смути, че са с пластмаса по тях?

# 246
Има от известно време легло, подобно на Malm с повдигащ механизъм, но е тапицирано. Имаше сиво и розово (розово сега няма). Цената,  обаче е...
https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … ehanizam/40458964
https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … ehanizam/50458973

# 247
  • Пловдив
Събирам един Пакс 100/35/236
Най -накрая успях да поръчам почти всичко, останаха ми две кошници само. Сега ще почваме да го сглобяваме, но как да преценим колко място да оставим за кошниците? И изобщо после може ли да се сложат т.е след като са монтирани вратите и рафтовете. Гардеробът ще е само с две кошници и нагоре с пет рафта.

# 248
  • Варна
Ами те са на релси и могат да се монтират по всяко време. Вижте в сайта размерите и по тях преценете. Нашият гардероб е голям и ъглов и имаме предварителен проект, там е описано всичко. С програмата в сайта няма ли ги елементите за да си ги наредите там?

# 249
  • In transit
Didi, какво направи с вратите? Поръча ли ги?

# 250
  • Варна
Тъкмо се уговарям с един турски доставчик и май от там ще ги взема. Общо 350лв за 4те врати ще ми излезе. Докато, ако поръчам тези с пантите, идват 420лв без доставки и Еконти.

# 251
  • sofia
Здравейте,
Моля за мнение за столчето за хранене Blames. Търсим дървено столче, за да ни се впише в интериора на трапезарията и това ни е единия вариант. Също, има ли меки подложки за него?

# 252
  • In transit
Тъкмо се уговарям с един турски доставчик и май от там ще ги взема. Общо 350лв за 4те врати ще ми излезе. Докато, ако поръчам тези с пантите, идват 420лв без доставки и Еконти.
А защо не отиде до магазина и да поръчаш само вратите от София?

# 253
Вероятно, защото не я убедихме или не разбра, че това са същите врати.

# 254
  • Варна
Ходих в магазина, питах, казаха че няма как да бъдат поръчани. Можех с Еконт да ми ги купят те от София, но излиза по-скъпо.Плюс това аз тия панти вече ги имам така или иначе, за какво да давам близо 150лв повече. Вратите в Турция са 63лв без панта, тук са 115лв с панта, която не ми трябва. Сравнително лесно станаха нещата дотук, но като ги получа ще дам отзив.

Общи условия

Активация на акаунт