Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 838
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Нещо не схващам питането.
Когато поръчваш онлайн трябва да си избереш ден за доставка.

# 106
  • София
Поръчах легло но го имаше само във Варна през сайта на Икеа - не съм видяла опция да си определя ден. Поръчката ми е събрана, предадена на фирмата за доставка днес и затова се чудя това какво значи - днес тръгва от Варна или е излязла днес задоставка към мен?... Не съм получила известие от фирмата им за доставка кога ще е

# 107
  • Пловдив
Артикули от магазините в  София и Варна не се изпращат .Доставките идват от склада на онлайн магазина .Времето за доставка мисля бе до 7 дни .Последно изпращаха съобщение ден преди доставката .

# 108
Как поръчвате онлайн от магазин? За втори път се твърди такова нещо, а на практика не може да стане.

Артикули от магазините в  София и Варна не се изпращат .Доставките идват от склада на онлайн магазина .Времето за доставка мисля бе до 7 дни .Последно изпращаха съобщение ден преди доставката .
Винаги съм имала опция да си избера ден и часови диапазон за доставката

# 109
  • София
Ами видях артикула в онлайн магазина и исках да отида в София до магазина да си го поръчам и да си купя и други дреболии. Натиснах да видя дали е налично в София и се оказа, че има бройки само във Варна. Затова го поръчах през онлайн магазина (то си беше налично в него) и така - реших, че като го няма налично в София ще ми го карат от Варна...
nelina_london , благодаря!

# 110
  • Пловдив
Онлайн магазина, магазина в София и магазина във Варна са три различни склада.
Наличността на продукт на някое от трите места, не може да компенсира липсата на същия, с доставка до някое от другите две.

# 111
  • Варна
Аз съм от Варна и постоянно поръчвам онлайн. Обикновено пристигат за 3-4 дни, но честно казано не знам откъде.

# 112
Но е важно да изчакаш СМСа, а не мейла.
Така ме размотаха мен. Получих мейл в който пише “готова за доставка поръчка” с баркода, отидох, сканирах го - нищо и ми казаха че трябвало да получа смс.

# 113
  • Варна
Е то в мейла има код за товарителница, реално ти казват, че поръчката е подготвена за изпращане. Можеш да си го следиш докъде е. Когато се получи мейла показва поръчката като подготвена или на път. От мейла до смс-а отнема между 2 и 4 дни.

# 114
А да питам според вас, дали ще стоят добре един до друг:
2ка диван GRÖNLID https://www.ikea.com/gb/en/p/groenlid-2-seat-sofa-bed-tallmyra-m … m-grey-s29418955/
и 3ка VIMLE https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/sofas-modular/vimle … en-divan/29399042 ?

На мен GRÖNLID ми по харесва, а мъжа ми иска VIMLE-то, идеята ни е то да си остане сиво, а за GRÖNLID да вземем калъф в цвят горчица, като съответно ще има сиви възглавници на жълтия диван и жълти на сивия.

# 115
Ние взехме двойка и тройка GRÖNLID, и най-вероятно ще добавим това кресло https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/armchairs/fab … n-kreslo/90361894

# 116
  • Варна
Ако не са залепени един за друг сигурно ще стоят добре. Ако са залепени, уверете се,че са еднакви на височина и дълбочина, че на мен ми се стори, че не са.

# 117
Привет, някой да знае къде могат да се поръчат калъфи за диваните на Икеа в България? Намирам в etsy, но се чудех дали има някъде по лесно да видя материи и цветове?
Аз, когато си търсех за моя Vilasund в Икея  нямаше, даже и дивана вече не предлагат. Гледах в чуждите Икеи- няма. В Етси и някои други сайтове мисля, че имаше, но на цени да си купя нов диван. В Алито не намерих също.
Накрая по случайност намерих в Ибей от UK нов, който  с доставка излезе почти колкото този, който си идва с дивана.
П. П. Гледах и фирми, които могат да ушият по размер(или пък да им пратиш калъфа и по него да правят), но не посмях да поръчам.

# 118
Привет, някой да знае къде могат да се поръчат калъфи за диваните на Икеа в България? Намирам в etsy, но се чудех дали има някъде по лесно да видя материи и цветове?
Аз, когато си търсех за моя Vilasund в Икея  нямаше, даже и дивана вече не предлагат. Гледах в чуждите Икеи- няма. В Етси и някои други сайтове мисля, че имаше, но на цени да си купя нов диван. В Алито не намерих също.
Накрая по случайност намерих в Ибей от UK нов, който  с доставка излезе почти колкото този, който си идва с дивана.
П. П. Гледах и фирми, които могат да ушият по размер(или пък да им пратиш калъфа и по него да правят), но не посмях да поръчам.

Аз намерих тази фирма, уж за Европа, доставят кажи речи навсякъде (включително Румъния и Гърция), освен в България Neutral Face
https://bemz.com/en-eu/ikea-covers

# 119
  • Deutschland/HE
Не става ли да си го пратиш до адрес на доставчик в Германия и после те ще ти го доставят?

Общи условия

Активация на акаунт