Отговори
# 105
Вчера се е състояла сватбата на  Еге Кокенли(екранната сестра на Толгахан в "Сега и завинаги")
и Лиор  Ахитув.

# 106
Не знам защо, но сега все ми изкачат разни интервюта на Амине, които не съм гледала. На това пишеше, че е качено преди една година, но самото интервю е от 2014, когато Амине става мис Турция. Участие в Beyaz Show. Ако не ви се гледа цялото от 2.52 мин. до 4.48 мин. е Амине в диалог с водещия... има си забавните елементи...

# 107

Sunglasses

Цеце , пуснаха ли го филма , на мен само реклами ми излизат

Огладняхте ли ? Да си хапнем с Хакан

# 108
Огладняхте ли ? Да си хапнем с Хакан
    Огладнях като гледам Хакан как сладко сладко си хапва, но аз ще чакам Кенан да приготви вечерята, а после ще си хапна и с Ийт Козан menemen - в хижата, сред природата. Fork And Knife

# 109

Heart Eyes поглед и питие за петък вечер..
днес има ли специален празник,
че ми е едно празнично и приятно..пу.пу..
да е на хубаво!!
Joy

# 110
Софи , усещаш мирис и полъх на море. Ако си отпуска и затова ти е празнично.

Да се пофаля живот и здраве към края на август съм в Истанбул за няколко дена.  Уредихме и тур.агенцията. Моя стана на луд да ме води, където се снимат сериалите Joy Вече може с лична карта.
Това е добре.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 21:09 от femmi2

# 111

Flowers Tulip ФЕМИ* за хвалене си е.. Истанбул на Чаго и Толга,
ако така те отвлече Аполона, да не се дърпаш, дните нЕма да ги броим,
ще разказваш трепетите си на фен*ка от извора
Hands Ok Hand

# 112
Аз да се отчета с десерт

Феми, ще трябва стриктно да проследим къде снима Чачо, за да отидеш и да ти е пълно щастието.  Радвам се, че ще си сбъднеш една от мечтите.

С немска точност ще го открием...

# 113

Вие сте поднесли и коктейла, и десерта, отворили сте и приказка за море и фенски страсти, а аз съм зациклила на вечерята. Stuck Out Tongue Winking Eye Гледам си Нур и г-н Ийт как сладко си хапват суджук.

# 114
Еми, тази вечер си хапнахме доста стабилно. Вместо да се наслаждаваме на красиви мъжки тела ние отрупахме масата, за да не заслабнем. Ама щом Ийт Козан ще ни готви, готова съм всичко да си хапна и допълнително да си поискам даже

Намерил се добър човечец, който да извади филма от Дисни, но е на торент, до 10 мин вече ще съм го дръпнала и сигурно утре с кафето ще го изгледам. Толкова време го чакам този филм, че хич не ми пука, че няма превод.

# 115

Misc Performing Arts " Помнете* няма път към щастието - щастието е пътят,
 съществено е пътуването, затова пътувайте добре.."
Joy

# 116
Здравейте, момичета!

"Следвай мечтите си, те знаят пътя."
Коби Ямада

Ден на осъществени мечти ви пожелавам!

# 117
Здравейте!

На 30 юли отбелязваме Международния ден на приятелството.
Международният ден на приятелството дълги години се е отбелязвал на различни дати. Но още през 1958 г. има данни за избирането на 30 юли. Официално обаче това става през 2011 г., когато е обявен за Международен ден на приятелството от ООН.

"Приятелството е като чая - трябва да бъде силно и не много сладко."
Джордж Бърнард Шоу

Изгледах филма на Хаззал и Онур Туна и наистина си заслужаваше чакането и нетърпението... Съвременен, забавен, весел, без какъвто и да е намек от пуританските традиции и възгледи. Все едно не е Турски... посмях се от сърце с Хазал. Височинната разлика не са могли да я скрият никъде, но аз свикнах от Ебру и Дж и не ми прави кой знае какво впечатление, по- важното, че партньорството се е получило от енергична гледна точка. Основно героинята на Хазал е главна, отчасти въображаемия й приятел, а Онур Туна е по- скоро в поддържаща роля, е накрая й предлага брак все пак. Ходенето по барове и ресторанти, и разговорите с трите й приятелки си бе направо "Сексът и градът" в турски вариант. Случайни познанства и връзки, и константата Онур Туна/ Сонер като тузара...
Филма е наситен с много смях, емоции и комични ситуации. Бих го изгледала и с превод, заради точността в диалозите.

# 118
Здравейте и честит ден на приятелството. Радвам се че ви има дружки тук в тази тема.

Цеце , Благодаря за отзивa на филма. Още когато го представяха  разбрах че ще е такъв какъвто си го описала затова нямах търпение да го изгледам.
След малко ще си го дръпна и аз и ще му се насладя. Симбиозата се е получила добре между Хазалка и Онур Т.
Не ми пречи ръста. Хазал я бива в комични сцени да чупи и троши.
Превод ще направят сигурна съм.

# 119
Започнаха като врагове и израснаха в истински, най- добри приятелки.

О, Феми това с трошенето е най- малкото. Ти да видиш с какъв хъс подкара караваната с Онур Т/ Сонер и любовницата, как закара в тузарския му апартамент - зелен диван и розово, светещо фламинго, как изрисува огледалото му, че човека не можа да се види и обръсне...

Общи условия

Активация на акаунт