Отговори
# 150
Да повторя любовното пожелание, че да вървят в комплект любимците

Любовно пожелание за 1 август според зодията

Стрелец
"Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов."

Хайнрих Хайне

Да извадя зодиакалния поздрав за Чачо и Акън. Те тия двамцата нали са родени ''заедно'' и са между две зодии...

Дева
"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения."

Волфганг Амадеус Моцарт

Везни
"Да целунеш някого в нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача за малко, преди да го направиш."

Киану Рийвс

Джаки, ти си за Джано...

От мен предложението на You tube.
Искрено се позабавлявах с Джан и мацката, която и да е тя (не я знам)

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 14:01 от cvetansk

# 151

Цеце и аз се забавлявах с Defne и Yalın на фона на "Despacito", макар че нямам никаква идея от кой сериал/филм са откъсите. Но Джан е невероятен, партньорката му също е доста забавна.
     Благодаря ти, че освежи темата ни с този музикален поздрав!
     Никъде, нищо ново - няма новини, няма снимки. Чудя се какво да пусна - спрях се на Чънарко, не съм го разхождала скоро из темата.

# 152
Аз съм гледала сериала от който Цеце е пуснала клипче. Много са забавни Джан и рижавелката и си химичат. Мисля ,че са имали връзка извън сериала.

Цеце , имат общо Акън и Чаго заради астралната връзка.  Избраха си  свраки в реала.
Русата повече ми допада.

# 153
Ново от Алмеда:
     Аз чакам Толга да се появи с инфо за нов проект, с нова фотосесия, а той заедно със съпругата си отново е в Тирана. Този човек дали няма намерение да се пресели в Албания, та поне съвсем да изчезне и да не го мисля повече.
     Но пък е красавец - отслабнал, оформил прическа и брада - актьор та "дрънка", само дето не ще да застане пред камерата и да се фотне сам. А за участие в нова продукция само ще си мечтаем.

Mali Dajtit, Tirane

# 154

Еми, Толга се появи с Амине

Толга и Ебру ще изглеждат естетически добре в проект

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 02:50 от cvetansk

# 155
Здравейте, момичета!

"Животът е всичко, което правиш със страст - останалото е за убиване на времето."

И днес... не позволявайте на никой облак да закрие цялото небе. Понякога сърцето ви се нуждае просто от слънчеви лъчи, чист въздух, мечти и нова гледна точка!
Щастлив ден!

Еми, Толга се появи с Амине

Толга и Ебру ще изглеждат естетически добре в проект

Страхотни колажи, Цеце! Благодаря ти! Толга и Ебру - интересна екранна двойка ще се получи. Двама талантливи, красиви и харизматични актьори - защо пък не! Може и да се съберат за някой проект.

# 156
Здравейте!

Еми, ако Толга и Ебру играят в общ проект, аз ще съм на първия ред...

# 157

Лятно и ... морско.
     Софи, за теб и цялата ни компания, която чака поздрав от морето и шепа мидички.
     Наздраве!

# 158
# 159
Ново с Толга:

Цитат
cnyt_aksoy
Бяхме домакини на @tolgahansayisman
😊
     Ехаа, какъв ми е красавец! Левент!

# 160
Много е гюзел Толга.Sunglasses
Албанката не се е залепила за него като другото фото.

Емка , я кажи какви сладкиши турски да опитаме задължително в Истанбул като идем.
Кюнефе задължително , баклави , турско кафе.
Има и различни дюнери и от риба и като не разбираш какво те питат и ще се набуташ. Една туристка така го  изплю:joy:

# 161
Ето, нося ви го с малко закъснение, но Джан винаги е актуален

Скорпион
"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Новото му промо на Виолата
Видеото има субтитри, само трябва да си ги пуснете.

# 162

Джаки, благодаря ти за Джано и новото промо на Виолата. Не знаех, че Джан е Скорпион, но от "белите" ще да е. Такава душица, усмихната и добронамерена е този толкова красив и талантлив актьор.

Феми, затруднявам се да ти отговоря какво да опиташ в Истанбул. На мене всичко ми харесва - и сладкишите им са изкушаващи, и основните им ястия са вкусни. Каквото и да опиташ - все ще ти допадне.
     И не се притеснявай как ще се разбирате с турците. Те намират начин да ти обърнат нужното внимание, да заговорят на език, който ти разбираш (смесица от английски, руски, български и сръбски език) и ако трябва викат на помощ турци, знаещи български, но не те оставят, без да задоволят всичките ти прищевки. Любезни, услужливи и много точни. Досега турчин не ме е излъгал по отношение на сметка и качество на продуктите, които предлага. Ще останете доволни, а ако мернеш и Чачо на сета ... екскурзията ти ще се превърне в празник. Но и да не го видиш, достатъчно е, че ще усетиш аромата на Истанбул. Благородно ти завиждам и всички тук ще чакаме снимки и споделени емоции от това преживяване.
     Мернах тази фотка - не съм я виждала досега и не мога да се ориентирам нова ли е, или забравена стара.

# 163
# 164
Здравейте, момичета!

Няма такова нещо като - "Такъв е живота"...
Животът е такъв, какъвто си го направим сами!

Добро утро в сряда!
Нека ни донесе много хубави моменти, радост и усмивки!
Ползотворен и прекрасен ден!

Ново от Суде:

Общи условия

Активация на акаунт