Отговори
# 165
Добро утро и успешен ден ви желая, момичета!

Не може да има хубав ден, без този красавец с подкосяващ поглед

# 166
Здравейте!

"Щастието е навик - развивайте го."

# 167

Цеце, как забравихме, че днес е:

Световен ден на динята

На 3 август се чества Световният ден на динята. Празникът се празнува най-вече в Съединените щати.
Сред най-популярните състезания по това време са замеряне с дини и надплюване със семки.
Любопитно е, че има над 1200 разновидности на сочния плод в над 96 държави по света.
Динята съдържа над 92% вода, не съдържа холестерол и е важен източник на витамини А и С, фибри, калий и амино киселини.
Диня (в зависимост от района в България наричана още карпуз или любеница) е наименованието на вид тиквови растения, както и на техните плодове. Според възприетата класификация на земеделските култури е плодов зеленчук. Плодът на динята е ягодовиден и има гладка кора (зелена или жълта) и сочна, сладка, обикновено червена вътрешност.
Смята се, че произлиза от Южна Африка, където видът има най-голямо генетично разнообразие.

Днес сме на динена диета! Вкусно да ви е ...
     Заредете се с витамини А и С, фибри, калий, амино киселини и прекрасно настроение с любимците.

# 168
Еми, да го почетем тогава деня на динята. Веднага ще си купя една от такива продавачи...

# 169
Мерси, Еми! Hug
Цял ден съм на това парче диня Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 170
Hug
Цял ден съм на това парче диня Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Аз бих награбила всички парчета диня,
но понеже съм приятел, гушкам продавача и изчезвам... Joy Joy Joy Динената диета може да почака...
Веднага ще си купя една от такива продавачи...

# 171

Аз да почерпя по един сладолед в тон с динения празник

# 172
Цеце , уникален динен колаж си спретнала с Толга и Амине.

Днес бях по задачи и се отбих след това в сладкарницата нямаше нищо динено за тематичния ден Joy
Затова си хапнах баклава с шоколад и орехи. 
Любимците къв оборот ще въртят и опашки като застанат да продават и пак ще станат известни.

# 173

Феми, забравих да ти сложа сторито на Джем. Ама се поправям

Скрит текст:

# 174
     Амине си похапва сладичко и на фигурата й не се отразява, а маминият хубавец се е окръглил като диня, хапвайки от вкусния плод-зеленчук.

13.07.2021 г.

# 175
Цеце , Flowers Hibiscus сторито от сета ли е ? Пуснаха клипче как подготвят сцена да снимат. В нея са Чаго и Салих Бадемджи седнали на трапеза.  
Аз съм луда и ко познавах мегаполиса и не ме е страх ще дебна любимеца. Joy
Трябва да се организираме с екскурзия. Отиваме до фризьорския салон който посещава Толга барем ни се усмихне късмета. Причос при него няма да си правим ще ни излезе солено:money:
После ще дебнем Аполона като припадна ще ме държите:joy:
После ще ми се усмихне и каже не се вълнувай.
На това се казва да видиш звезда посред бял ден.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 22:08 от femmi2

# 176
Здравейте, момичета!

Независимо от това, с което се сблъсквате, не забравяйте, че в средата на всичко винаги ще има нещо, за което да бъдете благодарни.

Приятен ден!

# 177
Здравейте!

# 178

хайде , който разбира тук се спира .
За лятото освежава динята
Заповядайте фреш

Усмивки и смях когато четат сценария . Smile  Каста е уникален .

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 15:15 от femmi2

# 179

Кафе от Цеце, фреш от Феми и красавец - продавач на дини. Не могат да бъдат подминати тези изкушения. Благодаря ви, момичета!
    И днес няма с какво да ви изненадам - актьорите си почиват на воля, а ние чакаме вести от тях. Ще има да си почакаме до края на август...
    Единственото нещо, което открих в Twitter - испанките отново ще се наслаждават на Ийт Козан и "бурната" му любов с Нур Козан.

Общи условия

Активация на акаунт