Отговори
# 300
Ето, Еми, желанието изпълнено

Цеце, благодаря ти! Днес ти непрекъснато ме изненадваш - страхотни видеа (да не забравиш и новото видео с Джихан и Исра да качиш в темата ни), колажите с Чачо и Хазал също са много хубави. Поздравления!
     На мен не ми остава време да се заема с нещо по-интересно, но нощес ще се опитам и аз да направя поне един колаж с нашите любимци.
     Снимката на Толга е стара и мисля, че е от Америка.

# 301
Ето го видеото с Джихан и Исра

# 302
Ново от сторито на Суде:

Yuna•Fading Flower

Скрит текст:

Не закъсня и семейното селфи - от сторито на Алмеда:

И стоп кадри на маминия отслабнал и още по-чаровен красавчик.

# 303
Здравейте!

# 304
Здравейте, момичета!

Честит празник - Успение Богородично!

Бъдете здрави и благословени!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 305

О,това видео ме развесели

# 306

Днес Алмеда не пусна нова фотка с нашия красавец и аз в нямането по кого да се прехласвам, Stuck Out Tongue Winking Eye отново се зарових в архивите.
     Да ви се похваля - изгледах най-после "Изгнание" - филм с Толга, който подминавах заради драматичната история и край, който не е по вкуса ми.
     Но се престраших и останах доволна.
     Толгахан за пореден път доказва какъв необятен потенциал и заряд носи. Идат му отръки и драматичните роли. Много различен, почти неразпознаваем с визията на студент от Факултета по литература.
     Горещо ви препоръчвам този филм, нищо, че е сниман през 2013 г. Жалко, че е само с руски субтитри и качеството не е много добро, но става за  гледане.

Sürgün/Изгнание
(2013)

„Изгнание” е турски игрален филм от 2013 г. на режисьора Erol Özlevi. Сценарият на филма, адаптиран от книгата на Rıdvan Akar „Последните изгнаници на Истанбул“, е написан от Selin Tunç, а главните роли във филма са разделени от Saadet Aksoy, Tolgahan Sayışman, Mahir Günşiray и Ruhsar Öcal.
Действието се развива в Büyükada през 1964 г. и разказва за невъзможната любов между Елени, дъщеря на богато гръцко семейство и Седат, син на каруцар, живеещ на острова. Елени и Седат, които са влюбени един в друг от деца, учат заедно във Факултета по литература и скоро ще се дипломират. Седат убеждава баща си и отиват да искат Елени. Баща й Ставро обаче е категорично против този брак. Проблемът е както в религиозните различия между двете семейства, така и във финансовата разлика. Точно по това време отношенията между Турция и Гърция започват да се влошават и в съответствие със закона, приет от турското правителство, гръцките граждани трябва да напуснат страната. Тази ситуация ще промени живота на много семейства, особено любовта между Елени и Седат.

✨Толгахан Сайъшман разказва своето мнение за новия филм "Изгнание" Surgun (2013 г.), където играе с актрисата Саадет Ишил Аксой.
Актьорът казва, че той вярва, че този филм е бонус в кариерата му и това е много важно.
Всички романтични роли, които е играл преди, са различни от този филм.
Той не е очаквал, че филмът ще има толкова голяма публика, което радва всички, работили по проекта.

# 307
Еми, момичета,
ако не сте разбрали, на Джан за партньорка му гласят Грета Феро
Тя е модел и актриса.... лице на " Арамни" и е участвала  в "Произведено в Италия"
Да си кажа, отдъхнах като разбрах, че няма да е онова подобие на актриса Хандето. Не знам, няма ли кой да й каже, че не става за актриса, даже и след толкова операции, пак е със сплескана глава.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 19:35 от jackie.

# 308
Емка , не знаех за този филм на Толга.

Джаки , нали преди казаха че партньорката ще е чужденка. Хандето ще играе в друг проект.
И аз си отдъхнах най вече заради  нейните фантазирани фенове.
Повече е известна с клюките около себе си.
И да позира не може.
И там е изкуствена.

Джаки , ти гледа ли романтик филма с Хазалка и Онур Т.
Между другото замислих се как ли биха стояли Хазал и Джано ?
Според мен  ще бъдат Взрив двамата. Nature Fire
Тя също знае италиански и е полиглот.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 19:26 от femmi2

# 309
Джаки, защо само Еми. Новината си е топ отвсякъде. Аз също ще изгледам Ел Турко, още повече, че сериала е от вида на любимите ми истории. А Грета Феро е много, много готина жена и страшно ще подхожда на Джан.

# 310
Цеце , и инспектор  Франческо Демир ще гледаме. И партньорката е нежна и хубава.

# 311
Джаки, защо само Еми. Новината си е топ отвсякъде. Аз също ще изгледам Ел Турко, още повече, че сериала е от вида на любимите ми истории. А Грета Феро е много, много готина жена и страшно ще подхожда на Джан.

Оооо, Цеце извинявай, аз защото, Еми се кахъреше, че може да ни се падне за партньорка, онова некадърното, където може само да пърха с мигли
Мацката, наистина е много готина и точно ще пасне на натюрела на Джан

П.П.отивам да се поправя
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Феми, не съм го гледала, но ще го погледна Прати ми на лични, линк за филма Hug
А с Хазалка, не знам дали ще си паснат, заради голямата разлика в ръста, някак не си падам по такава разлика, ама знае ли се, може и да ме опровергаят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 312
Джаки , не е преведен само на туркиш е.

За ръста не се притеснявай ,Онур е два метра но хмията е жестока между тях.
Който може си го може!

Неудобно ми е да помоля Цеце да спретне колаж с Онур и Хазалче. Горещ секси колаж.

# 313

Ей, сладурки, така хубаво си "гукате", а аз се "пържа" около печката.
     След чудесната новина за знойната партньорка на Джано, ми стана толкова драго, че реших да се направя на прилежна домакиня и майка и "завъртях" една баница. Stuck Out Tongue Winking Eye Камък ми падна от сърце, Хандето е елиминирана! Сега вече с удоволствие ще чакам "Ел Турко". Не гледам исторически турски сериали, но заради Джано и новата му партньорка, ще се прежаля и ще следя всичко, свързано с тази продукция.

# 314
Първо да си сложа един колаж с Джихан и Исра. Толга много "лошо"  гледа

Феми, на теб човек не може да откаже. Ето направих, не един, а цели три колажа

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт