Отговори
# 330
16 август – Световен ден на думите „Обичам те”

На всеки език най-красиво звучат думите, с които казваме „Обичам те”

Днес точно тези красиви думи имат празник – 16 август е Световен ден на думите „Обичам те“. Заедно с „Благодаря“ и „Извинявай“, „Обичам те“ може да разтопи и най-леденото сърце.

Heart „Обичам те!” – едно малко словосъчетание, заредено с много положителна енергия, което може да преобърне живота ни.
Heart „Обичам те!” – едно специално чувство, запазено за най–важните хора до нас.
Heart „Обичам те!” – една магия, която трябва да се изживее!
Heart „Обичам те!” е лек за сърцето и мехлем за душата. Може да ни даде крила  да полетим и да станем по–добри.

„Обичам те, Нур! Обичам те толкова, колкото е възможно един мъж с цялото си сърце и душа да обича една жена!“
Ийт Козан

„Обичам те толкова, че всеки път, когато те погледна да забравям всичко и да ти казвам: да! Обичам те толкова, че с всяко „да“ намирам отново себе си в очите ти!“
Нур Козан

# 331
По случай световния ден на думата "Обичам те". От мен за вас...

Еми, готово, качих го и в You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=IzhGcKDFKy4

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 14:19 от cvetansk

# 332
Най-голямото щастие е да чувстваш, че си Oбичан. Не да знаеш, а да чувстваш.Heart

Обещаната почерпка , да ни е сладко на всички.Yum

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 18:50 от femmi2

# 333

Мале Феми, лигите ми потекоха, страхотна почерпка. Благодаря!

И Чачо, като я видя остави плашилото, и се запъти към тебе...

# 334
По случай световния ден на думата "Обичам те". От мен за вас...

Еми, готово, качих го и в You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=IzhGcKDFKy4
    Страхотно видео, Цеце! Благодаря ти за удоволствието, което ни достави. Изгледах го няколко пъти, като подслаждах душата си и с почерпката от Феми!
     Подобаващо отбелязахме и световния ден на думата "Обичам те".
     Бъдете здрави, бъдете обичани и обичайте!

# 335
Знам, че не сме по класиката тук, но едно "Обичам те" на залез слънце на плажа си е чудесно преживяване...

# 336
Здравейте, момичета!

"Животът е като кафето. Може да сложиш колкото искаш захар, но за да го направиш сладко, трябва да го разбъркаш."

Ново утро , нов ден с нови надежди ... в днешната сряда!
Много усмивки и слънчево настроение!

6 years ago

# 337
Здравейте!

След прекрасните пожелания на Еми, за красив ден, аз да го направя вълнуващ с футболната програма

Мачовете по телевизията за днес, 17 август

Скрит текст:
13:30 Ходжент – Согдиана, АФК /Нова Спорт/

22:00 Динамо Киев – Бенфика, Шампионска лига /bTV Action/

22:00 Макаби Хайфа – Цървена звезда, Шампионска лига /Ring/

22:00 Шефилд Юн – Съндърланд, Англи, Чемпиъншип /Нова Спорт/

# 338

Цеце, от футбол не се интересувам, но с огромно удоволствие изчетох програмата на мачовете за днес, сякаш очаквах да видя Толга като участник в някоя от срещите. Joy Joy
     Маминият красавец има голям успех като рекламно лице на футболния тим "Фенербахче", а във филма "Мач за двама" е невероятен.
     Така се гледа футболен мач от "запалени" фенове:

# 339
Здравейте. Nature Sunny

Нищо ново засега покрай любимците.
Ние намираме начин да се забавляваме.
Ся не може да харесваме всеки , това не значи че сме за лечение или ?!:joy:

# 340
Здравейте. Nature Sunny

Нищо ново засега покрай любимците.
Ние намираме начин да се забавляваме.
Ся не може да харесваме всеки , това не значи че сме за лечение или ?!:joy:

Ооо, Феми и до теб ли дойде мълвата Joy Сега ще ходя да видя, дали не са ни дали координати, къде да се лекуваме Joy Голям смях пада с тия Joy Ако са дали, ще те светна къде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 341
Джаки , смях е особено като почнат да фантазират Joy
Дърво ама покори Италия. Някой само си мечтаят затова.

Цеце , какво става с Карджъ , купонясва ли?

# 342
# 343

Софи, към този вкусен сладкиш, изгледа от морето и красивите ни актьори ще прибавя само последното видео от Цеце, защото много ми хареса.

Феми, Джаки,

# 344

Феми, съмняваш ли се, че Джем не се забавлява. Ето какво е пуснал в сторито си, явно ще ходи на някакъв коктейлен фестивал. Няма да го слагам в скрито, че много скрити ще станат.

Момичета, това тук долу е интересно. Попаднах толкова случайно на него, че дори аз не мога да повярвам...

Скрит текст:
КАК СЕ Е РОДИЛО ПОКАЗВАНЕТО НА СРЕДЕН ПРЪСТ И ФРАЗАТА 😀 FUCK YOU.

Това станало  през далечната 1415 г. по време на така наречената Стогодишна война. Французите се заканвали, че ако победят англичаните в битката при Аженкур ще отрежат средния пръст на всички  пленени англичани.
Защо точно средния? Защото, когато загубят средния си пръст, английски стрелци никога нямало да могат да стрелят с дългия английски лък. Англичаните неочаквано победили. Тогава те започнали да се подиграват на французите, показвайки им среден пръст. С времето фразата pluck yew(стрелям с лък), която била сложна за произнасяне се променила като.«P» заменили на «f», а «yew» на «you».
Ето как се е родила известната фраза "майната ти".

Общи условия

Активация на акаунт