Отговори
# 375

За срещата ни съм с две ръце "за". С удоволствие ще вляза в ролята на домакиня и ще ви посрещна в родния си град. Само трябва да се разберем кога и ще ви очаквам.
И аз съм с две ръце ЗА.

# 376
Здравейте, момичета!

„Няма значение колко бавно вървиш, стига да не спираш.“
Конфуций

Добро утро на всички, които разбират цената на един жест, на една усмивка и на магията на една дума.
Щастлива събота!

# 377
# 378
Здравейте!

Когато ви стягат обувките
не си сменяйте краката!

Еми, страхотно клипче, изненада още със събуждането

Софи, и ти ме изненада, особено с портрета на мацката. Приятно и разнообразно. Връщай се вече, че "не можем да издържаме липсата ти".

# 379

Днес е толкова лежерно навсякъде - тишина, спокойствие, липса на информация и нови фотки от любимците.  При нас само някоя светкавица и гръм нарушава приятния и мързелив ден. Опитва се да завали, но поне температурата падна, че не се дишаше.
    Отново от нямане какво да правя, посъбрах превозните средства, с които героите на Толга ни "атакуваха" в продукциите си.
   За настроение:

# 380
Лежерно е , уморихме се от танците.
При нас разхлади с дъжд но пак е задушно.
Времето за Истанбул дано да е хубаво.

Цеце, от днес ли почваше фестивала на коктейлите?

# 381
Здравейте, момичета!

"Ако случайно денят ви изпрати поканата за тъга, кажете му, че сте заети с щастие."
Anonimo

Лъчезарни усмивки и слънчево настроение да съпътстват деня ви!

# 382
Здравейте!

Днес 21 август е... дъждовна неделя

# 383

Джакииии , за нас двете брата на Джано по италианска линия.
Песничката е хитова.
 Желая с  Казанова такава роля.  Затова ги харесвам НФ.
Чачи колкото и нескромно да е ще надмине и тоя пич какъвто е Огнен. Nature Fire

Sleeping

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 18:14 от femmi2

# 384
Днес 21 август е... дъждовна неделя

Цецеее, защо не каза по-рано. Аз съм запретнала ръкави и мия прозорци, а след мен дъжда ги плакне. Joy Joy Луда работа! Но... продължавам, че и нета ми точно днес е решил да ми прави номера - час го има, два изчезва. С вързани ръце съм...

Да пусна малко музичка, та поне да ни е весело...

# 385
Малеее, Феми.... Scream Джано в такъв проект, няма кой да го стигне.
С тая цензура на турските сериали, щом е толкова секси горещ, представяш ли си в проект без цензура какво ще е...
И Мороне, би му завидял, а иначе Мороне наистина има доста сексуално излъчване
Феми, нищо лично, ама Джан е по-секси и горещ от Чачо,(извинявай) според мен, де!
Оххх, искам да гледам Джан във версия 365 дни

# 386
Джаки , и аз искам любимците в такъв проект. Разбира се няма какво да се сърдим не сме като едни други.
 Чачи пръв снима за турския НФ и там направо докара аман моралистите до инфаркт Joy и колежката погнаха.
Ча е свикнал и ги праща да пасат. Още от Делибал Joy
В ретро проекта има гореща сцена.
Пожелавам си следващият проект да е като 365 дни. Само да му е кеф и ще приеме.
Шаманката ще колабира и тогава ще се отървем.

Джано предполагам, като Франческо Демир е снимал нещо по така. Stuck Out Tongue Winking Eye Чакаме и ще гледаме. Франческа е готина мацка.

Джаки , я кажи Мороне какво друго е снимал освен хард проекта ?
Колко сезона е два или три и в Италия ли го снима ?
https://www.youtube.com/watch?v=Dq19_uyqJC0
Ох Kiss

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 15:30 от femmi2

# 387
Феми, нямам идея Мороне къде и какво снима. Мороне е певец. Аз, не го следя по принцип, но когато се натресе на Джан, го разгледах и му погледнах 1 част на 365 и ми направи впечатление, че има супер сексуално излъчване. Ама, аз не си падам по такива филми и другите не съм ги гледала, даже и първата част я изгледах с мишката. Знам, че са три и толкова. Ама, ако Джан играе в такъв филм със сигурност бих го гледала.
Шаманката, ще я посъветвам, да си стои на печката и да не се меси в работата на Чачо

# 388
Джаки, чак сега успях да изгледам видеото и знаеш ли ти направо си за "докладване" на турския СЕМ. Какво беше това чудо. Довечера сигурно ще го сънувам.

# 389
Джаки, чак сега успях да изгледам видеото и знаеш ли ти направо си за "докладване" на турския СЕМ. Какво беше това чудо. Довечера сигурно ще го сънувам.

Цеце, тихо, тихо - ще ти пусна още нещо, ама няма да казваш на никой

Общи условия

Активация на акаунт