Отговори
# 360
Но нашите коктейли ще са по- кичозни... с чадърчета

Грабвам коктейла и разпознавайки се в публикацията на Джаки  уверено си тананикам: "Мъже и вино! Вино и мъже!"
     Благодаря ви, момичета, за позитивизма, настроението и прекрасните постове в темата. Не съм изненадана - каквито са ни Патроните - красиви, обичливи и талантливи, такива са и всички пишещи за тях!

# 361

Джаки, нямам и най- малка представа какъв е музикалния ти вкус, затова ще ти благодаря с моя

По- близо съм до тази колонка

# 362
Цеце, точно в десетката си с избора Dart
Много ми харесва, едно голямо благодаря имаш от мен

# 363
И да ви представя, вдъхновението си от музиката. Опитах се да оправя качеството, но този път не се получи, съжалявам, за което...

# 364
Здравейте, момичета!

"Това, че си на 40+, на 50+, на 60+, на 70+, изобщо не е оправдание, че си престанал да растеш.
Трепваш ли при специална песен? Плачеш ли още на филм? Влюбен ли си в живота?
Превързваш ли наранени души? Позволяваш ли си някоя и друга шега, някоя и друга лудория?
Тогава всичко при теб е наред.
Нека възрастта си говори каквото си иска, последната дума е твоя."

Затова смело вървете напред - мечтайте и дерзайте!
Усмихнат ден!

Ново от сторито на Суде:

# 365
Здравейте!

19 август – Световен ден на фотографията

Днес се навършват 183 години, откакто фотографията е призната от Френската академия на науките и изящните изкуства. Опитите за „фотографиране” датират още от времето на Леонардо да Винчи, но първата успешна фотографска снимка е от 1826 г. и е дело на френския изобретател Жозеф Нисефор Ниепс.

Скрит текст:
Ниепс експонирал осем часа при силна слънчева светлина, а за фотографска плака използвал полирана калаено-оловна плочка. На 19 август 1839 г. е направено официалното представяне на фотографския процес от Луи Дагер пред Френската академия на науките и изящни изкуства. Френското правителство купува патента и незабавно го прави публично достояние.
Фотографията навлиза широко на потребителския пазар през 1901 г. с представянето на известни модели фотоапарати, а през 1925 г. се появява първият апарат „Лайка” (Leica) с 35 мм черно-бял филм, какъвто се ползва и до днес.

В България художествената фотография е призната за изкуство през 1957 г.

# 366
Здравейте!

19 август – Световен ден на фотографията

Днес се навършват 183 години, откакто фотографията е призната от Френската академия на науките и изящните изкуства. Опитите за „фотографиране” датират още от времето на Леонардо да Винчи, но първата успешна фотографска снимка е от 1826 г. и е дело на френския изобретател Жозеф Нисефор Ниепс.

Скрит текст:
Ниепс експонирал осем часа при силна слънчева светлина, а за фотографска плака използвал полирана калаено-оловна плочка. На 19 август 1839 г. е направено официалното представяне на фотографския процес от Луи Дагер пред Френската академия на науките и изящни изкуства. Френското правителство купува патента и незабавно го прави публично достояние.
Фотографията навлиза широко на потребителския пазар през 1901 г. с представянето на известни модели фотоапарати, а през 1925 г. се появява първият апарат „Лайка” (Leica) с 35 мм черно-бял филм, какъвто се ползва и до днес.

В България художествената фотография е призната за изкуство през 1957 г.

Цеце, ти от вчера си го запразнувала празника

Да ви пусна и личният ми фотограф
Ако ви трябват снимки, ще ви уредя...много е добър!

# 367
Джаки, аз от вчера го празнувам, но чак днес разбрах за празника. Интуиция, какво да се прави. Цял ден по- рано съм усетила.

Селфито и то си е вид фотография. Да му отдам дължимото на днешния ден

# 368

Да се включа и аз, че накъде без маминия сладък фотограф. Ама пред обектива е уауу. Предпочитам го в кадър, окъпан в светлините на прожекторите!

# 369
От мен продължение на колажната сесия

# 370
От мен продължение на колажната сесия

Еее, Цеце, браво, бе, много са яки!
Заслужаваш поздравления и

# 371
Следобедно фрапенце Yum

Страхотни фотографи , айде нареждам се за фотосесия.
Моя фотограф ме мързи да го търся , сам ще дойде при мен .  Стига е киснал на оная до полата .
При мен е по горещо и забавно . Ламбада на морето ще танцуваме .

Джакиии , обличай розовата рокличка и Джано е научил стъпките . Затова се покри да те изненада  

След ламбадата минаваме на аржентинско танго Sleeping
https://www.youtube.com/watch?v=ioExEcUB9o0

Страст и погледи с Чачи Heart

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 18:09 от femmi2

# 372
Ново от Суде:

Феми, ти добре ни подреди, първо фрапенце, а после ни загря с ламбада и аржентинско танго. Благодаря ти, че ни поразкърши!
     Аз пък водя и Чачо фотографа да ни фотне във вихъра на танца.

# 373
Емка ,ще се разкършим сега съм на гръцко.
Излязохме навън и моя приятел вика сега ще те заведа на място, което не го знаеш.
Сега си хапваме специалитети ,ракии и лимонада от истински малини. Наздраве !

Дружки трябва  помислим  да се организираме да се видим наистина. Аз съм по близо до Еми като разстояние. Ще си говорим за всичко по женски и ще пием коктейли.

# 374

Наздраве, Феми!
     Завиждам ти благородно - тази седмица на гръцко, другата в Истанбул на турско. А ако имаш късмета да срещнеш Чачо - да знаеш, ще завиждам неблагородно.
     За срещата ни съм с две ръце "за". С удоволствие ще вляза в ролята на домакиня и ще ви посрещна в родния си град. Само трябва да се разберем кога и ще ви очаквам.

А тази снимка винаги ме усмихва - много са ми сладки и двамата тук.

Общи условия

Активация на акаунт