Отговори
# 435
Феми, направи ми хубава вечерта с щастието си. Хайде, още по- вълнуващи моменти да изживееш и да ни разкажеш. И да ни засипеш със снимки.

Поздрав с Истанбул на Ийт Козан, през очите на Нур

# 436

Nature Sunny Добро утро Nature Sunny

Nature Boom

Nature Boom

Heart Eyes Heart Kissing Heart

# 437
Здравейте, момичета!

"Утрото е важно време на деня, защото по това как прекарвате сутринта често можете да разберете какъв ден ще имате."
Лимони Сникет

Пожелавам ви ден, изпълнен с много усмивки и прекрасно настроение!

Цитат
zulalsudeguler
Мислех да споделя публикация за рождения си ден, преди да изтече времето.🥲 С всяка изминала година благодаря на всичко, което ме прави това, което съм, семейството ми, приятелите ми, господинът до мен
💚 Много години смях 🥂#birthdaygirl

# 438
Здравейте!
Прибрах се най- накрая...

# 439

Цитат
Snob Magazin
📍Актьорът Толгахан Сайъшман беше видян в Zorlu AVM предишния ден. Срещайки силния интерес на своите чуждестранни фенове, Sayışman не отказа на молбата на феновете си за снимка.

Цитат
tsayisman.fans
Толгахан Сайъшман беше отразен в обективите в търговски център предишния ден. Първата спирка на известния актьор, който тръгна на шопинг обиколка с близък приятел, бяха магазините на площада.
Толгахан Сайъшман, който внезапно привлече вниманието на своите чуждестранни фенове, не се обиди на феновете си и дълго време се снима с тези, които дойдоха при него  и си побъбри с тях.
Наложи се 40-годишният актьор да съкрати обиколката си по магазините заради големия интерес, след това хапна с приятеля си и си побъбриха дълго.

Цеце, не зная откъде се прибираш толкова късно (ще трябва да "проуча" поведението ти), но съм ти безкрайно благодарна, че ни водиш и Толга.
     Чета информацията за шопинга на Толга и коментара на иранците за чуждестранните фенове и си представям Феми, застанала до маминия красавец и си бъбрят сладко.

Ееех, мечти ...

# 440
Еми, аз се прибирам и Толга се прибира, какво да кажа освен - съмнителна работа. Сега чакам Феми да ни изненада със селфи с Толга.

Един ден да не проверя има ли някакъв празник и се оказа, че днес бил световен ден на кучето

# 441

Цеце, мисли как ще се реваншираш за днешната ти разсеяност. Кучетата са моята слабост и предпочитан домашен любимец.

26 Август - Световен ден на кучето

По случай Световния ден на кучето, предлагаме ви няколко любопитни факта за най-добрия приятел на човека:

- Кучетата са единствените животни, освен човека, които могат да разпознават емоциите. Достатъчно им е само за секунда да ви погледнат и веднага разберат дали се радвате, дали тъжите или сте ядосани. Те даже са способни да съчувстват на хората, изпитвайки същите емоции като стопанина си.

- Отпечатъците на кучешките носове са уникални и затова понякога те служат за идентификация на животните, както пръстовите отпечатъци при хората се използват за тяхното разпознаване. Криминалистите често използват тази тяхна черта за да разкрият престъпления, в които са участвали кучета и техните стопани.

- Когато кучетата контактуват с хора или с други кучета в мозъка им се отделя окситоцин или хормон на любовта. Това е същия процес, който протича в мозъка на човек, когато той прегръща някого или се целува с някого.

- През 1968г. излиза „The White Album” на The Beatles, в който е и песента “Martha my dear”, написана от Пол Макартни специално за неговото куче Марта. Също така в “Day in the Life” музикантът добавя звук от свирка, който може да се чуе само от куче. Твърди се, че го е направил, за да може неговия любил Бобтейл Марта да чуе песента.

# 442
И аз ги харесвам, Еми. Дори преди котьовците съм имала куче - Рич, голям почти колкото малко теленце.

И песничката посветена на кучето Марта

# 443
Привет, момичета!

Хайде, да ви доведа тематично и нашето момче. Денят на кучето
Ох, тоя Джан и с кучетата има химия

Хайде да бягам, че имам гости

# 444

Хей, момичета, в грях ще ме вкарате... Joy Joy
     Уж харесвам кучета, но се улавям, че на фотките които сте пуснали, погледът ми се задържа особено дълго на чаровните им собственици. При тези красавци кучетата ми "избягаха" на втори план.
     Да сложа и Киво, за да увелича бройката на красивите собственици. Съжалявам, че не открих фотка на Чачо.

# 445
Еми, открих го Чачо с куче, даже го е надбягал

# 446

Не сте оставили за мен и един красавец с куче Joy

# 447
Софи,за красавец с куче не мога да ти помогна, но за теб остана вълкът

и още един Чачо с куче

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 00:32 от cvetansk

# 448

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* еий този вълк* го искам.. Sunglasses

..и още, преди време беше пуснала много готин комикс,
как г-н Иит ще бие първата любов на Нур с тояга,