Отговори
# 660

Flowers Bouquet ЕМИ* днес още една изненада,този път от теб..
след като пишеш от компа ,значи вече си у дома,
целувки и силни прегръдки, здравето постоянно да е с теб,
както и маминия, грабвай го заедно с леденото изкушение
и се радвай  първо на Толга после на мелбата,
 много сладко се усмихва
и той е щастлив че си отново тук!!
Kissing Heart

# 661
Здравейте!

Емка HugРадвам се че се разписа да знаем че си добре и си вкъщи.

Маминият си хапва мелба , чак на мен ми се прияде. Yum
Сега ще си имаме за празника на леденото изкушение и снимки с Толга ,освен с Чаго как си хапва.
Рожденика се показа празнува сред природата и си пийва винце с приятели. Обръснал е отново брадатата.

# 662

Момичета, вече съм си вкъщи. Не мога да седя дълго пред компютъра, но му намерих цаката. Stuck Out Tongue Winking Eye Легнала следя всяка стъпка на любимците, а после ставам и пиша в темата. Надявам се това да продължи поне още няколко дни и после да се "заваря" на стола пред бюрото.
    Еййй, нищо не е в състояние да ме накара да стоя далече от красавците, хеле пък да изпусна от поглед маминия.Joy А той напук все по-красив изглежда. 
    Днес наш Толга е бил в училището на Ефехан. Мъмрили са го: Joy Толгахан Сайъшман: Синът ми предизвика инцидент в училище. Не разбрах добре дали Ефе е претърпял инцидент, или е предизвикал такъв, но няма значение. По-важното е, че таткото е спокоен и усмихнат.

# 663
Здравейте!

Еми, ти ни поднесе най- хубавата изненада. Много, много здраве и споделени мигове с всички...

Хубава изненада и от Алмеда, престраши се да пусне само Толга

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 14:55 от cvetansk

# 664
Да разнообразя с нашите красавици.

# 665
Емка, добре си се завърнала!

Здраве, щастие, късмет
да са винаги с теб!

# 666
Здравейте, момичета!

"Бъдещето започва днес. Това е дар, който ни присъжда всяко утро. Възползвайте се от него, не го отхвърляйте."
 Дафни Морие

Неделя е ... Ден за разпускане, почивка и приятни занимания ...
Прекрасен ден!

# 667
# 668
Привет, момичета!

Еми, за едни неделята е за разпускане, а други сме на работа.

„Това, което идва лесно, няма да продължи дълго,
а това, което трае дълго, няма да е лесно.
Тайната на щастието не се изразява в търсенето на повече блага,
а в развиването на способността да се наслаждавате и на малкото.”

Пожелавам ви, прекрасен неделен ден!

# 669

Джаки, радвам се, че дори и от работното си място намираш време да ни поздравиш. Зная, че и Софи е много ангажирана, но не оставя темата и винаги ни изненадва с интересните си постове. Благодаря на Цеце и Феми, които с хъс и любов ни сюрпризират с различно инфо за любимците.
      Вярвам, че с този темп на писане скоро ще се преместим в новата ни къщичка, която съм подредила с надеждата да продължим да се забавляваме, както до сега.
      И тайно се надявам, че Толга ще ни изненада с нов проект, защото малко ми омръзна да пиша за личния му живот и семейните радости и неволи. Иска ми се да коментираме играта му, а не щуротиите на Ефехан. Но и днес това е новината:

„ЕФЕХАН Е МНОГО РЕВНИВ“
Ефехан, син на Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, които се ожениха през 2017 г., е на 3 години, а дъщеря им Алина е на 1 година.
Говорейки за пакостите на сина си Ефехан, който тръгна на училище, Толгахан сподели: „От училището се оплакват, защото той се държи зле. Той просто не може да свикне. Ще подам петиция и ще го измъкна от училището. Мисля, че ревнува от сестра си Алина. Той негодува, че Алина е сама с майка си, когато ходи на училище. Толкова е ревнив. Не знам на кого се е метнал“, пошегува се той.

# 670

Според мен случващото се с Ефехан не е ревност а лигавщини,
ще подава петиция за да го измъкне от училище..възпитанието на албанката си личи,
сега какво,ще си стои в къщи и съвсем ще подивее,отдавна ми прави впечатление
че не го събират с други деца, задоволяват прищевките му, утре и на истинско училище
няма да иска ,не знам мен не ме умилява такова възпитание,само те ли имат деца,
премълчах си за начина по който са го подстригали -*на паница*..
ми нещо или се престарават или преиграват в иделното семейство!
Weary

# 671

Софи, напълно съм съгласна с написаното от теб. От известно време и аз усещам този фалш в играта на идеално семейство. Преиграват и това ме дразни, а за възпитанието или по-точно липсата на такова у Ефехан не ми се говори. Мамино синче... Превърнаха симпатичния малчуган в лигльо и вина за това  имат и двамата родители.
     Но в семейството си да правят каквото си щат. Хич не бих отразявала тяхната показност ако Толга се впусне в нов проект. Ама и тази мечта взе да се изпарява от главата ми. Доста съм разочарована.

# 672

любим колаж Heart Eyes

Емкаааа Hug виж кой ти водя рибаря . Ново фото след РД !
Много е готин и секси дори накачулен:heart:
Намалил е брадата.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 19:25 от femmi2

# 673

Феми, зарадва ме с новото фото на Чачо. Благодаря ти! Много добре изглежда така, без да е обрасъл в огромна брада и мустаци. Аз не успях да му честитя рождения ден, но му желая много творчески успехи и да не ни разочарова. Искаме снимки, чакаме новия проект с нетърпение и се надяваме да ни покори с визия. Таланта си го притежава, не се и съмнявам, че ще изгради запомнящ се образ.
     Ново от Суде.  

# 674
Момичета, нося ви нова фотка на комисар Франческо Демир.
Остана малко до началото....само 5 дена!

Общи условия

Активация на акаунт