Отговори
# 675
Здравейте, момичета!

„Бъдете любезни до десет часа сутринта,
а останалата част от деня ще се погрижи за себе си.“
Елберт Хабард

Да започнем седмицата с положителна нагласа, усмивки и позитивно настроение!
Спорен и спокоен ден!

# 676
Здравейте!

За една прекрасна седмица, да повторя творението на Еми. което меко казано е прекрасно.

А малкия наследник изобщо не е палавник, а лигавник. А пък за липсата на социални контакти и желанието за домашно обучение, там пък хич даже не ми се почва да пиша, че ще е до утре. Не знам дали е мамин лигльо, но и Толга не лъже с прекаленото лигавене.

И знаете, че ще се реванширам за отсъствието... А и да си призная загледах "Черна любов" и много ми хареса, не знам дали ще учудя някого, но Каан У. там прави страхотна роля и като игра слага всички в малкия си джоб дори и Бурак Йозчевич

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 15:36 от cvetansk

# 677

Цеце, ти често взе да изневеряваш на любимците. Ще ти разглеждаме поведението! Свършвай по-бързо с Черната любов, че да ни разнообразяваш с комикси и различни хрумки.
     Не съм гледала този сериал, но и не се изненадвам, че  Каан У. се справя по-добре от Бурак Йозчевич. Напоследък статиите, на които попадам са изпъстрени с критики към Бурак. Неговото високомерие, неумение да работи в екип, избухливия характер, непремерено самочувствие и слаба игра правят впечатление на филмовите критици, а и на феновете, които го следват.

# 678
Първият ми реванш

Еми, нищо не знам за личния живот ни на Бурак, ни на Каан, а и за първи път ги гледам. Бурак има хубава визия, но Каан е невероятно страхотен актьор и бих изгледала още нещо с негово участие.

Еми, и тяхното поведение е за разглеждане... Толга стига се е инатил, да ми даде нещо хубаво, пък тогава да видим дали ще погледна други.

# 679
Здравейте , нося ви новина.
Амине Гюлше и Месут Йозил станаха родители за втори път. Амине роди дъщеря на име Ела.
( За името мога да ви подведа така го разбрах.)
Честито и на двамата.
За наследник трябва да опитват още.

Цеце , Каан Ург. е много добър не се учудвам че ти е харесал. В момента играе в хитовият Присъда с Пънар Дениз.
На върха на кариерите си са и двамата.
Каан е играл и с Хазалка в Ашка и там си паснаха.
Харесват ми пусти рейт джаснаха сериала.
Героинята на Хазал се казва Азра и като визия е различна. Хубава е.
За ЛЖ на Каан има приятелка.
За Бурак Йозчевит женен е за Фахрие Евджен ,също актриса и сега чакат второ дете.
Бурак го харесах в Кара Севда след това с историческото се промени.

# 680
Феми, благодаря ти за новината. Правилно си разбрала.
Ела е името на втората дъщеричка на Амине и Месут.
      Да ни е честита новата кукличка в темата!

Цитат
m10_official
Слава Богу, ти се роди жива, нашата прекрасна дъщеря Ела
❤️ 👨‍👩‍👧‍👧🧿
Добре дошла на света нашата малка принцеса Ела❤️🤲🏼

# 681
Да ни е честит номер 4 в "детския раздел"

Много хубаво и нежно име са избрали. Да им е жива и здрава, малката Ела

# 682

Да им е жива и здрава, малката бонбонка и само радост да им носи!
С пожелания да расте здраво и щастливо! 

# 683

Flowers Rose Честито бебе на сем Йозил,
да е здрава, красива и щастлива,
до година - две, да си имат и момченце!
Party Time

# 684

Красивата актриса Амине Гюлше стана майка за втори път! Ето малките дъщери на Месут Йозил и Амине Гюлше, куклата Ела ...

Добри новини в последния момент ! Звездният футболист Месут Йозил и съпругата му Амине Гюлше се сдобиха с второ бебе. Месут Йозил се ожени за регистрираната красавица Амине Гюлше на великолепна церемония през 2019 г. Двойката, която от щастливия си брак има дъщеря на име Еда, днес изпита щастието да бъдат родители за втори път.
Амине Гюлше и нейният съпруг Месут Йозил, които заявиха, че искат сестричка за дъщеря си  в предишни изявления, допълниха: „Искаме 5 деца“ и обявиха в акаунтите си в социалните медии, че дъщеря им се е родила. Заваляха поздравителни съобщения към Амине Гюлше и Месут Йозил , които също споделиха първия кадър на бебето си, което нарекоха Ела. Ето го бебето Ела ...

# 685
Здравейте!

Днес съм от телефона и кафето от Еми ще е.
А от мен Усмихнат ден с пожелание Толга да се появи на хоризонта с нови снимки..

От мен стари...

# 686
Здравейте, момичета!

„Има само два дни в годината, в които не можеш да свършиш нищо – вчера и утре. Така че днес е идеалният ден да обичаш, да вярваш, да твориш, да живееш“
Далай Лама.

Усмихнат ден!

# 687
Здравейте !
Емка , колажа както винаги е чок гюзелим  Heart Eyes

Да изпием по питие с Хазалка от Париж на парти на Ланкоме като тяхно лице.  
Разкошна е , не спирам да и се възхищавам.

Tropical Drink

Този тоалет и стои превъзходно на тялото въпреки ,че е хамиле с малката мини Лейля.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 15:04 от femmi2

# 688

Феми, благодаря за напитката и чудесните снимки на Хазал. Майчинството я прави още по-лъчезарна. А фотосесиите й за Ланкоме са ми любими. Възхищавам се на Хазалка, нищо не е в състояние да я спре, упорито преследва целите си, за разлика от други актриси, които след раждането изоставят кариера, мечти и планове.
     Видях, че дават "Огледален свят" по bTV, но вниманието ми е толкова разконцентрирано, та не успявам да задържа дълго поглед върху екрана.

# 689
Въпрос на избор е.
Зависи  от мъжете им.
Хазалка ,не е от тия които ще стоят завряни в къщи. Съчетава майчинство и кариера.
Любима снимка е как държи Фико като бебе и я гримарат на снимачната площадка.

Името на малката принцеса на Амине и Месут е приказно. Гледала съм такъв филм с това име.
Ела. Heart Eyes Дали не се пише и с две Л - та.

ОС съм го гледала толкова пъти ,но винаги може да си припомниш красота , и хубави моменти.  Плаках за тъжният край на  тази истинска любов.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 18:23 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт