Отговори
# 705

Цеце, ние имаме право да знаем, а Толга нехае. Не ще да задоволи любопитството ни, да обяви нов проект или да ни изненада с фотосесия.
     Отдал се е на пълен релакс - отново е на спортна вълна   - този път в сторито си е качил баскетболен мач, но селфи - тцц.  

Джаки, изплакнахме очи с красавеца Джан! Благодаря ти! И не забравяй - ние искаме да знаем... всичко за Виола, пък и линк да пуснеш, за да го гледаме.

# 706
Току що разбрах, че днес 29.09. е Световен Ден на Сърцето!
Да го използваме по предназначение - Да се обичаме...

Еми, естествено, че ще ви информирам за Виолата!
Остават по-малко от 2 дена!

# 707

Heart Eyes Охх, искам да знам в това голямо сърце
останало ли е място  и мисъл за фенките..
Joy

# 708
Здравейте, момичета!

"Когато се почувствате изгубени или объркани, консултирайте се със сърцето си. Това е вашият най-надежден източник на навигация."
Лори Нелсън Шпилман

Да отбележим Световния Ден на Сърцето с много настроение, усмивки и любов, преливаща от сърцата ни!
Бъдете здрави и щастливи!
Ползотворен ден!

Heart Eyes Охх, искам да знам в това голямо сърце
останало ли е място  и мисъл за фенките..
Joy

# 709
Здравейте!

Разумът винаги е жертва на измама на сърцето.
Франсоа дьо Ларошфуко

Покрай красотата умът и сърцето винаги са изглеждали като бедните роднини.
Етиен Рей

# 710
Привет, момичета!

Еми, изпълнявам си обещанието да ви информирам за Виолата.

ЕДИН ДЕН ДО ПРЕМИЕРАТА! 💥
Всеки петък по два епизода ще дават.👏

Епизод 1: Завръщайки се в Палермо след години в парижкия моден свят, Виола е по следите на баща си, когото почти не помни, но който трябва да бъде намерен отново за много важен и вече спешен причина. Нейната нова и необичайна работа като криминален репортер ще я запознае с очарователния и решителен главен инспектор Франческо Демир. Но още първия път, когато го среща, тя се оказва разследвана за смъртта на млада жена.

Епизод 2: Докато първите новини за баща й изглежда дават надежда на Виола, опитът за убийство е в центъра на новините, журналист наблюдава разследването и необичайният й талант отново ще се окаже основен за разрешаването на този случай. . Инспектор Демир е толкова впечатлен от Виола, че я моли за помощ за неофициално разследване.

# 711

Джаки, благодаря за информацията. С удоволствие ще гледам сериала, а появят ли се субтитри на български език ще следя с още по-голям интерес.
     Харесвам Джан и Франческа, има невероятно привличане между тях и съм убедена, че ще бъдат вълнуваща екранна двойка. Сценарият също ми допада, а Джан, говорещ на италиански го обожавам.
     Чакам с нетърпение...

Да сложа и маминия красавец, че и него чакам търпеливо...

# 712
  Да сложа и маминия красавец, че и него чакам търпеливо...

Еми, докато го чакаш маминият ти красавец, гледай си Джано. Той поне не ни оставя без новини и снимки.

# 713

Джаки, с удоволствие гледам и чета всичко за Джано и ще продължавам да го правя, защото си го харесвам. Но... тръпката с маминия красавец и неговия талант не може да се замени с нищо. Видя ли го на екран, забравям  другите любимци. Ама... много се проточи участието на Толга в нова продукция и от скука взех да чета интервютата на Алмеда Joy Забавлявам се с нея. Всичките й изказвания си противоречат, но това не й пречи да се вре винаги в обектив и с охота да разказва небивалици.
     Ето едно интервю от месец юли.

Алмеда Абази: Накарах Толгахан да тича след мен!  

19.07.2022 21:00ч
Алмеда Абази Сайъшман, която беше гост на предаването „Цветни животи“ на Dream Türk TV, има син на име Ефехан и дъщеря на име Алина, сключи брак през 2017 г. в Бевърли Хилс, САЩ с актьора Толгахан Сайъшман, с когото се срещат през 2014 г.
Регистрираната красавица от албански произход, която спечели конкурса Мис Глоуб Мис Вселена през 2008 г., разказа историята на срещата си с Толгахан, с когото е щастливо женена.
Актьорство, представяне и пеене на Almeda Abazi Sayışman.
На въпроса: "Коя работа харесваш повече?" Алмеда отговори: „Никога не съм искала да бъда едно нещо. Обичам да танцувам, да пея, да играя и да представям. Обичам сцената. Озовавам се на сцената. Тогава си казвам „Каква искаш да бъдеш?“ Ако ме бяха попитали, щях да отговоря: „Искам да бъда Show Girl.“ Направих ги едновременно, опитах ги всичките. Любимото ми нещо е да танцувам и да пея.“
Алмеда разказа за съвпадението, което е преживяла, докато е пеела: В клипа бях бременна с първото си дете Ефехан, нямах представа. Не можех да рекламирам песента, защото влязох в съвсем различен свят. След това, когато Ефе навърши една година, си помислих: „Мога да се върна към кариерата си“. Когато се опитвах да започна втората песен, забременях с Алина. Сега ме е страх да пея. Моят стил не е за Турция. Обичам го, но не мога да кажа. Все още имам акцент.
Заявявайки, че има само пластична операция на носа си, 30-годишната красавица каза: „Не съм против естетиката, аз обичам естетиката.Пълненето е нещо, което променя хората.
Разказвайки историята на срещата със съпругата си Толгахан Сайъшман, известен актьор, Алмеда каза: „Имаме общи приятели. Един ден попаднахме в една и съща среда. Накарах го да тича след мен малко. Той ми предложи в Америка и се оженихме там. Толгахан е буквално първата ми връзка. Нямаше да започна връзка с Толгахан ако не ми се искаше. Бяхме любовници две години. След това се оженихме."
„Има ли разпределение на задълженията у дома?"
Алмеда Абази каза: "Не мога да кажа, че изобщо не помага, искам да бъда коректна. Когато Ефехан се роди, той седеше с него до сутринта, за да мога да спя. Той така или иначе не спеше нощем. Той има много работа. Не очаквам да се включва активно, защото знам, че има работа. Дори не искам той да се включва."
Заявявайки, че са получили много предложения да участват в един и същи проект, регистрираната красавица каза: „Не съм избирала много. Не можех да бъда сама на екрана. Имах две деца за две години. Наистина влязох в съвсем различен живот. Дори не гледам телевизия. Това са най-трудните моменти."
„Как поддържате красотата си у дома?"
Алмеда Абази: "С кафе маска. Не използвам утайка от турско кафе, взимам директно турско кафе, без да го варя. Смесвам жълтък, кисело мляко, мед и малко канела, за да не изгарям. Нанасям белтъка след измиване на лицето. Създава ботокс ефект Правя го веднъж на всеки две седмици. Добре ми е, но не съм експерт по тази тема.”

# 714
# 715

Цял ден ми се върти в главата един цитат от "Светлината на моя живот".
     Не се удържах и го споделям с вас, момичета!    
     Сурадж и Сандия - екранна двойка, която ме отвя. Такъв магнетизъм и толкова силна, искрена и истинска любов, преминала през най-тежките изпитания, трудно се забравя.
      Невероятни Анас и Дипика.
      Софи, за теб!

"Имам чувството, че внасям сладост в сърцето ти и то я попива, попива я цялата, тя се губи в него така, както и аз се губя в сърцето ти.
Преди две години тези две сърца бяха напълно непознати, обаче днес, ти си сърцето, а аз съм неговия ритъм."

# 716

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря ти от сърце! Heart Eyes

# 717
Добро утро, момичета!

​​„Здравето е най-големият дар,
удовлетворението е най-голямото богатство,
верността е най-добрата връзка.  
Няма път към щастието, щастието е пътят.“- Буда

Дългоочакваният ден, дойде!
Дебюта на Джан с главна роля в италиански сериал идва тази вечер в праймтайма на Канал 5 с първа серия на "Лилаво като морето"!
Да му пожелаем успех, висок рейтинг и нека този сериал бъде първа стъпка към международната му кариера!

# 718
Здравейте!

30 септември – Международен ден на преводача

# 719
Месут Йозил и Амине Гюлше, които станаха родители за втори път са закупили специално изработен VIP миниван, за комфорта на дъщерите си.
В съответствие е проектиран специално модифициран VIP автомобил. Стана известно, че футболистът, който не жали пари за семейството си, е платил 4 милиона лири за микробус Mercedes Vito.

Общи условия

Активация на акаунт