Отговори
# 720
Здравейте, момичета!

Ако всеки ден се събуждате с мисълта, че днес е един прекрасен ден, то наистина ще бъде такъв!
И не забравяйте ... Да се усмихвате! Повече!

Да изпратим с настроение последния ден от септември и с надежда за един уютен, здрав и спокоен октомври.
Слънчев и ползотворен ден!

30 септември – Международен ден на преводача

Днес ни се отваря работа.
     Ще превеждаме от италиански и ще се наслаждаваме на "Viola Come Il Mare".

# 721
    Днес ни се отваря работа.
     Ще превеждаме от италиански и ще се наслаждаваме на "Viola Come Il Mare".

Честит празник на преводачите и знаещите италиански, да бъдат така добри да помагат за превода!

# 722

Heart Eyes Красиви и незабравими Kiss

края на седмицата и края на месеца,
да видим края и на темата*..
да започнем новия месец с Новата 40* тема,
разбираме се и без превод..
Joy

# 723
Момичета, пускам ви малко инфо за героите на Джан и Франческа във "Viola come il mare".

Джан Яман е Франческо Демир Главният инспектор на полицията.
Майка италианка и баща турчин, Франческо Демир обича две неща. Палермо, градът, в който живее от много години и неговата работа. Той е главен инспектор на полицията и има вроден талант, който също му позволява да действа бързо, тъй като вече има отговора в джоба си. Импулсивен физически, но преди всичко неподатлив на правилата. Той не мисли два пъти, когато става дума за постигане на целта, дори ако това означава да се противопостави на всички разпоредби и да се пропуснат процедурите, което често завършва с неприятности. В действителност Демир обича и трето нещо: жените. Той особено обича да се сблъсква с тях и освен това е адски добър.Прям, провокативен, ласкав и искрен. Той не ти обещава голяма любов и след това да те измами, той не ти казва, че ще се ожени за теб, само за да те закара в леглото. Франческо просто не вярва в стабилните връзки и в брака, точно обратното на Виола, която вместо това мечтае за любов и я търси "завинаги“.

Франческа Килеми е Виола Витале. Бивша Мис Италия, която пристига в Палермо в търсене на баща си.
На 18 тя спечели Мис Италия, а с парите от наградата плаща за университета, защото е не само е красива, но и умна.
Виола е идеалист, вярва в хората и е убедена, че доброто може да се намери, където и да погледнеш. Именно с тези очи и този дух я виждаме при кацането й в Палермо, където тя пристига, за да работи като журналист в малка, но яростна редакция на онлайн вестник.
Градът я посреща със своите цветове, енергия, мистерии, които първоначално рискуват да го завладеят, защото Виола е принудена да се справи със суперсила, която току-що е открила, че притежава: тя чувства или по-скоро предава чрез синестезия. Тази способност й позволява да асоциира специфични цветове с емоциите на хората срещу нея и именно като се научи да разчита чувствата на другите, тя ще намери начин да се изправи лице в лице с най-дълбоката и драматична причина, която я е върнала обратно в Сицилия.

# 724
Heart Eyes Красиви и незабравими Kiss

края на седмицата и края на месеца,
да видим края и на темата*..
да започнем новия месец с Новата 40* тема,
разбираме се и без превод.. Joy
    Софи, на линия съм, в кондиция и готовност тази вечер да пусна новата тема. Ще се радвам ако в новия месец влезем и в новата къщичка.
     Надявам се, че всички момичета ще помогнат да изпишем тази страничка днес.

# 725
Здравейте ,дружки.
Помагам с накой ред за изписване на темата.

Днес е денят на Виолата и се надяваме преводачите да помагат с превод. Богатство е да знаеш език.

# 726
Еми, ще я изпишем, даже преди утре, бъди сигурна!

Засега имам този линк за Канал 5. Дано не ни го спрат преди сериала.

https://uaznao.com/watch-canale-5-in-live-streaming/?fbclid=IwAR … _EEwJFkbDweGERlq4

Пост в ИГ от мама:
Новият сериал на сина ми Сanale5 започва излъчване в Италия.
Ще гледам с обичайния си ентусиазъм.
Той е синът, с когото винаги се гордея.. ❤️
Нека пътят ви бъде чист. 🙏

# 727

Джаки, благодаря за линка. Дано успея да се порадвам на инспектор Франческо още тази вечер. Хареса ми и статията за щедростта на Месут. Може и да не ми се нрави визуално, но не мога да отрека, че е грижовен баща, а вероятно и добър съпруг за Амине.

Месут Йозил и Амине Гюлше, които станаха родители за втори път са закупили специално изработен VIP миниван, за комфорта на дъщерите си.
В съответствие е проектиран специално модифициран VIP автомобил. Стана известно, че футболистът, който не жали пари за семейството си, е платил 4 милиона лири за микробус Mercedes Vito.

Аз продължавам да се забавлявам с албанката. Коригирала само носа си... айде бе, ние в гората ли сме расли.
     Ето снимки на албанската регистрирана красавица. Дали в този й вид Толга я е срещнал, тичал е след нея и лудо се е влюбил.

# 728
Еми, не мога да повярвам. В един пост ни изкара от гората и ни предостави материал за кошмарите ни.

# 729

и другата регистрирана красавица
преди корекцията на  холивудската усмивка
Yum

# 730
     Аз продължавам да се забавлявам с албанката. Коригирала само носа си... айде бе, ние в гората ли сме расли.
     Ето снимки на албанската регистрирана красавица. Дали в този й вид Толга я е срещнал, тичал е след нея и лудо се е влюбил.

Леле, ама тази албанката била много грозна....ужас! Scream Scream Те се променят до неузнаваемост, а послe защо били грозни децата, въпреки че засега на Алмейда и двете са хубави.....мани, мани! Joy Grinning

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 16:48 от jackie.

# 731
След регистрираната албанска хУбавица, да сложа и останалите членове от фамилия Сайъшман. Гледката е поне по-приятна.

И ново от сторито на Толга. Отново ни залъгва с разни пейзажи. Вече дори не се замислям - на почивка ли е, или избира дестинация за снимки. А може просто да е решил да покаже фотографските си умения.

# 732
След регистрираната албанска хУбавица, да сложа и останалите членове от фамилия Сайъшман. Гледката е поне по-приятна.

И ново от сторито на Толга. Отново ни залъгва с разни пейзажи. Вече дори не се замислям - на почивка ли е, или избира дестинация за снимки. А може просто да е решил да покаже фотографските си умения.

Еми, така е, децата и Толга са много хубави. Слагай си ги само тях, да им се радваме! Hug
Сигурно са на почивка и използват последните слънчеви дни. Nature Sun With Face
Но пък албанката да не пусне нищо ми идва съмнително, та не знам какво да мисля. Thinking

# 733

Със спомен от прекрасното лято и невероятния Толга ще се пренесем в новата тема, надявайки се, че ще имаме много поводи за радост.
     В полунощ ще ви посрещна в гиздавата ни къщичка. Остават ни само още няколко поста, за да минем на 50-та страница.

# 734

Joy Joy
лютеница за милионери приготвена от Мис*ка

Kiss

Общи условия

Активация на акаунт