Отговори
# 90
Здравейте!

Чадър, книга и разум,
служат само ако се отварят навреме.

# 91

Чадър, книга и разум,
служат само ако се отварят навреме.

А любимите актьори никога не се забравят...

# 92
Да се поздравим ли за следобед...

Много е горещо... Чакай да те разхладя...

# 93

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* на нЕкой ша му стане..хладно
 на мен ми става по-горещоо-о..
Joy
Joy Ooo yeah..every button dreams of being undone, clothes and restraints falling.. Stuck Out Tongue Winking Eye
Много е горещо... Чакай да те разхладя...

Heart Eyes

..божествения мистър Грешен Kiss

# 94

Joy ...Ooo yeah..every button dreams of being undone, clothes and restraints falling.. Stuck Out Tongue Winking Eye
                 Joy Но Джихан упорито се дърпа... може да настине. Joy

# 95
В тези жеги вече ни мечти ми останаха, ни фантазия... Снощи се разтоварвах с Ийт Козан и "мениджъра". Снощи Софи ни загря още повече с Джано и маркуча... Аз да продължа с една любима песен на Феми, но в мой "стил", а тя ги предпочита наистина горещи.

А аз май искам една студена вода,

защото вече съм ето така... Дажихан успял да се докара до изпарения още преди години,

ама и избор не е имал, при такава красавица в спалнята..

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 23:04 от cvetansk

# 96
# 97
Здравейте, момичета!

Усмихвайте се всеки път, когато имате възможност. Не защото животът е лесен, перфектен или точно такъв, какъвто очаквате, а защото сте избрали да бъдете щастливи. За това, че сте благодарни за всички хубави неща, които имате и всичките проблеми, които знаете, че нямате...

Много слънчево настроение и спокойствие ви пожелавам!

# 98
Здравейте!

Дребните неща правят съвършенството, а съвършенството съвсем не е дребно нещо!

# 99

Цеце , ти ме размечта , тази мелодия и песен мога да я танцувам и слушам добезкрай .   На морето е още по рзпалващо страстите. Тия на клипа се лигават .  Наистина го предпочитам горещоооо и в живота .  Както казва Софи от силната астрална връзка е .  Моята половинка също е Огнена зодия .
Слушали се го на саксофон , яко е
https://www.youtube.com/watch?v=qlDmkGbzIDA
така се танцува , като малка знаех наизуст стъпките
https://www.youtube.com/watch?v=Swuo5sFAhB8
Само Аполона може да издържи тоз ритъм заедно с мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 13:16 от femmi2

# 100

Феми, за днес ли бе обявен филма на Хазал и Онур Туна, че ми изписва - Очаква се пускане.
Днес се сетих, че имаше и филм Ламбада, за он лайн гледане го няма, но за дърпане го има.

Нашите любимци пак се умълчаха, хич не обичам така...

# 101

На фона на ламбадата да "разкърши" тяло и продуцента, стига се е крил на сянка.

# 102

Феми, за днес ли бе обявен филма на Хазал и Онур Туна, че ми изписва - Очаква се пускане.
Днес се сетих, че имаше и филм Ламбада, за он лайн гледане го няма, но за дърпане го има.

Нашите любимци пак се умълчаха, хич не обичам така...

Цеце , прати ми филма моля те на лични за ламбадата ако го намериш .
Днес Дисни пуска филма с надпис  Историята е крещящо луда . Феновете ще го качат споко . Дали ще има превод ?

Синечоко и зеленооко миньонче Blue HeartGreen Heart

# 103
Вчера се е състояла сватбата на  Еге Кокенли(екранната сестра на Толгахан в "Сега и завинаги")
и Лиор  Ахитув.

# 104
Вчера се е състояла сватбата на  Еге Кокенли(екранната сестра на Толгахан в "Сега и завинаги")
и Лиор  Ахитув.

Джаки, донесла си ни много хубава булка. А е и наше момиче, ще увеличи след година две и детския ни сектор.

Феми, предполагам, че ето тук, ще може да изгледаме он лайн филма, но в момента изписва - Очаква се пускане. Нямам на идея как процедира тази платформа. Филма "Бягство" не беше преведен, но пък мисля, че рускините ще го преведат, за БГ превод нямам идея
https://www.720p-filmizlet.com/filmz/benden-ne-olur-izle-2022.html/

Общи условия

Активация на акаунт