Отговори
# 390
Джаки, чак сега успях да изгледам видеото и знаеш ли ти направо си за "докладване" на турския СЕМ. Какво беше това чудо. Довечера сигурно ще го сънувам.

Цеце , не съм Джаки тя няма да има против да ти разкажа за Пълнолуние. Аз съм го гледала с Джан и Йозгенцето. От там си ги харесах двамата Heart Eyes
Йозге е колежката която се омъжи наскоро в Италия. Тук споделих снимки. Сериала е хубав и тази целувка е уаууу.

Шаманката не я знам колко стои до печката в проектите и какво да прави ашкъма не се меша. Той не би го позволил на която и да е кадъна. Тя нищо не може да го посъветва ,щото тя не става за актриса и се мъчи. Добре че са и семейството да я осигурява. Лукса познайте кой плаща. Money

Аз си падам по такива филми ,но превъртях повече клипчета и не съм  изгледала още  Микелето.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 18:57 от femmi2

# 391
Джаки, Феми...

От коя страна искате да ми сложите подсъзнанието.Останах без думи.

Добре, че Феми заговори за Дуда, че да ме измъкне от ступора.
То, иначе ми оставаше само лиги да бърша.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 19:26 от cvetansk

# 392
Джаки, Феми...

От коя страна искате да ми сложите подсъзнанието.Останах без думи.

Добре, че Феми заговори за Дуда, че да ме измъкне от ступора.
Че то иначе ми оставаше само лиги да бърша.

Цеце , ще ме умориш , Дуда бързо те примези като си я представиш JoyAnimal Crocodile
Ето още за подсъзнанието , да ти покажа под секрет Чачо  и Мариса какви ги вършат. JoySign Underage
Ненаситни са един на друг. Красиви пейзажи по света.
 https://www.youtube.com/watch?v=DD-FtkjSQa4

Kiss

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 21:12 от femmi2

# 393
Ново от сторито на Суде:

Такава хубава раздумка сте си спретнали момичета, а аз го закъсах с нета, точно в неделя, когато не мога да извикам дори и техници.
     И сега не зная дали ще успея да пусна поста си. А видеата ще гледам утре, когато отстранят повредата. Ще си въздишам сама и на спокойствие по Джано и горещите сцени.
     Забелязах, че албанката, откакто се прибра от родината си, е много хрисима. Имало причина - мама свекърва    й е на гости и нашата се прави на примерна съпруга и майка.

# 394
Феми, Феми... от това клипче, което си сложила Толга дори си намести очилата, а мама свекърва направо в басейна се хвърли. Не случайно ГГ са останали кожа и кости... щом така я карат 365дни

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 23:00 от cvetansk

# 395

МОМИЧЕТА* и на мен ми липсвате..
още малко и се надявам да наваксам дългото си отсъствие
от темата, всичко което пускате е страхотно,
коментарите и закачките не спират да ме усмихват,
благодаря ви от сърце!
Hands Clap

Hearts

Hearts

Heart Eyes

# 396
Здравейте, момичета!

Когато се събуждате сутрин, винаги помнете, че вие сте най-важният човек в живота си. Погрижи се за него.
Стивън Литълвърлд

Приятен ден и успешна нова седмица на всички!
Нека доброто настроение е ваш спътник!

# 397
Здравейте!

Бъдете богати на щастие, радост, усмивки и прекрасно настроение!

Феми, ти май каза, че тази седмица ще ходиш при Чачо. Заповядай, да знаеш какви тоалети да си нагласиш

# 398
Здравейте Hug

Цеце , тази седмица ще съм при любимеца. Heart EyesСамо пътя да мине без проблем.
Времето ще е прохладно.
На мен ми омръзна да чакам да благоволи да покаже баклава и тяло.
Затова като го срещна направо у морето по шорти и ще снимам. 

Усмихна ме  вечерта с поста , така е италианците така отслабват като в клипчето. Stuck Out Tongue Winking Eye
Толга да действа , нема да казваме на свекървата какви ги върши:joy:

# 399

Феми, ти се интересуваше за Троновете. Тази сутрин пуснаха епизод 1 от "Домът на Дракона" с БГ субт. на HBO. Епизодите ще са 10 и ще ги пускат по един на седмица.
О, значи да очакваме морски селфита с любимеца. Ако срещнеш Толга няма да го подминеш, нали

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 12:44 от cvetansk

# 400

Феми, ...Ако срещнеш Толга няма да го подминеш, нали
    Фемиии, ако срещнеш маминия веднага го връзваш за едно дърво, Stuck Out Tongue Winking Eye обаждаш ми се и аз като Батман ще долетя, за да го наказвам,  не да го спасявам.
    Много съм му набрала...
    Ако и тази седмица не се появи с информация за нова продукция, в която ще участва - прекратявам всякакви "взаимоотношения" с него.

# 401

Много съм му набрала...
    Ако и тази седмица не се появи с информация за нова продукция, в която ще участва - прекратявам всякакви "взаимоотношения" с него.

Емии, вярваш ли си, защото аз, не

# 402

Джаки, честно да си кажа - хич вяра си нямам. Ще пусне албанката някое хубаво фото на съпруга си, коленете ми ще омекнат, ще го харесам и ще забравя, че му се сърдя.
     И за да успокоя нервите ще си пусна Ийт Козан - тогава вече тотално изключвам! Не ме интересува снима ли Толга, или седи вкъщи и чака да стане щастлив дядо на много внуци.

# 403

Емкааа , разсмя ме аз ще го вържа като пита Порке - Защо и какво да обеснявам на маминият Joy
 Най много да пием по студена вода , ще видим пиявиците вместо любимците ни. Толкова са скучни , не мислят за нас . Ко вида Дуда ще помета Босфора с нея Joy

За кеф този секси бодигард Kiss
https://www.youtube.com/watch?v=1pX8suF6l_8&t=174s

Турска сочна  баклава за почерпка Yum

# 404
Феми, да не си у турско вече...гледам с баклава черпиш
Да му мисли Дуда

Общи условия

Активация на акаунт