На море в България 2022г.! - 3

• 70 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • В.Търново
Дайте идея нещо за 2 нощувки, дори да не е ол инклузив. Да е на плажа или много близо до плажа. Двама възрастни и дете на 12г.

# 271
  • София
И аз се присъединявам, Някоя изгодна оферта на Last? За края на август, нач на септември. Ние търсим апартамент, ще сме май май само с 2 те деца без каката, ама пак, апартамент ни трябва Confused

# 272
Ние дойдохме преди 2 часа в Моко Бийч. Сложиха ни гривните в 13 часа и ни пратиха да обядваме. Ресторантът е на плажа и е много удобно. Има дйнери и пица в момента за слидобеден снакс. На бара на плажа правят коктейлчета. Анимация има, някакви игри играят. Стаята е голяма и просторна. Настаниха ни фронтално море, въпреки че бях платила странично. Банята определено има нужда от ремонт, но пък е чиста. Чадърите на плажа са чного малко. Ние сме на басейна. Това са първите ми впечатления.
Има ли къде да се паркира?
Стаите реновирани ли са?

# 273
И да бях резервирала в последния момент пак щях да отменям резервация, защото до събота без днес има 4 дена….
Как да не похваля Съни Турс....абсолютно коректни и бързо реагиращи…. ми възстановиха цялата сума до стотинка без да изискват от мен смяна на дати или друга резервация.
Това е добра новина. Браво на агенцията, че са били коректни. Ще ги имам в предвид.

# 274
Съни Турс днес ми дадоха оферта по- висока от цената в букинг. Не беше голяма разлика, но все пак. Гледам, че често ги споменавате за резервации...да не би да има някакви допълнителни отстъпки за редовни клиенти или нещо, което съм пропуснала.

# 275
Съни Турс днес ми дадоха оферта по- висока от цената в букинг. Не беше голяма разлика, но все пак. Гледам, че често ги споменавате за резервации...да не би да има някакви допълнителни отстъпки за редовни клиенти или нещо, което съм пропуснала.
Правят отстъпки, но са много малки, не влияят много на крайната цена. Ползвай си букинг щом ти е по-изгодно, аз ползвам и двата начина на резервация.

# 276
Момичета, разглеждам бюджетна лятна почивка, в края на август, оу инклузив, отделих няколко хотела, но никога не сме ги посещавали, очакванията са ми да ни е уютно, храната да е добра, с кола сме, да има място за паркиране.
Люляк - Зл.пясъци; Фламинго - С.бряг, Мадара - З.пясъци, Бохеми - С.бряг, Несебър бийч - С.бряг, Марина - Китен, Vemara Club - Бяла,  Елена - З.пясъци, Явор Палас - С.бряг, Хелиос Спа - З.пясъци, Регата палас - С.бряг, Каменец - Несебър, Лилия - З.пясъци.

# 277
  • София
Запазихме второ моренце тази година. В Царево. Не съм ходила никога, тъй като рядко ходим на нашето море, но сега решихме, заради евентуални нови мерки, свързани с ковида да е в БГ.

Ще се радвам да споделите мнения за плажове, ресторанти, забавления за децата и т.н.

# 278
  • В.Търново
Маските падат във Варна от 19 август.Уж....

# 279
  • Русе
Дайте идея нещо за 2 нощувки, дори да не е ол инклузив. Да е на плажа или много близо до плажа. Двама възрастни и дете на 12г.

https://grabo.bg/pochivka-v-obzor-0d85r84 - Обзор Бийч Резорт

https://grabo.bg/liato-v-zlatni-piasatzi-0vwq5 - Лилия, Златни Пясъци

https://grabo.bg/liato-v-slanchev-briag-0rkf5b - Съни Бийч, Сл.Бряг

Не съм била в нито един от трите, но отговарят на условието "до плажа или много близо до плажа".

# 280
  • Пловдив
Ние дойдохме преди 2 часа в Моко Бийч. Сложиха ни гривните в 13 часа и ни пратиха да обядваме. Ресторантът е на плажа и е много удобно. Има дйнери и пица в момента за слидобеден снакс. На бара на плажа правят коктейлчета. Анимация има, някакви игри играят. Стаята е голяма и просторна. Настаниха ни фронтално море, въпреки че бях платила странично. Банята определено има нужда от ремонт, но пък е чиста. Чадърите на плажа са чного малко. Ние сме на басейна. Това са първите ми впечатления.
Ние пристигаме утре.Басейна като на снимките ли е?

# 281
Не мога да го измисля второто ни моренце тази година. Резервацията за ВиВа Маре на Санта Марина я анулирах.......

# 282
  • София
За Моко бийч - да, басейна е като на снимките - дълбок от 1.50 до 1.70. Днес сложиха още един ред чадъри на плажа, но към 9 пак няма места. Има и детски басейн, около 30 см дълбок. Морето е много бурно - големи вълни и червено знаме. Храната е вкусна, разнообразна и има в изобилие. Снощи имаше българска вечер. Играха и хора на голямата тераса. Стаите са освежени, баните са за ремонт определено. Паркингът е на 5 минути с кола от хотела. Асансьорите са много бавни. В час пик слизахме пеша сутринта от 3 етаж. Негативните отзиви в букинг са прекалени според мен. Персоналът е много мил и отзивчив. Аз лично му давам за сега 8 от 10. Персоналът е много отзивчив и се старае. Барът на плажа работеше в 9 още. Имаше смутита на закуска, палачинки, гофрети в изобилие.
Няма шампоанчета и душ гелчета. Само диспенсери са в баните с течен сапун, та си носете.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 10:39 от Лонита

# 283
Паркинга за Моко бийч платен ли е?

# 284
  • София
Паркинга за Моко бийч платен ли е?
Да, 20 лева на ден.

Общи условия

Активация на акаунт