На море в България 2022г.! - 3

• 70 594
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Във вторник заминаваме за Топола Скайс. Има ли станция за кърпи и с какво работно време е? И има ли бутилирана вода в пакета all inclusive?

# 256
Записвам се в новата тема . Ще дам по подробен отзив за Блу Ориндж, когато почивката приключи Simple Smile
Наистина ли вече нямат шезлонги и чадъри на плажа?

Нямат, да. Ползват единствено някакви преференциални цени, вместо 30лв за комплекта, цената е 24лв.
Благодаря, няколко години поред посещавахме хотела, докато не ни удариха колата пред хотела и от рецепцията се държаха адски арогантно.Иначе плажът много ни харесва.Жалко ,че се отказали да предлагат шезлонги и чадъри.Сигурно концесията им е изтекла.

# 257
  • В.Търново
За огромно мое съжаление отзив от мен за Блу Меджик няма да имате. Днес излязох положителна. Ще изгорим с 1 нощувка. Трябваше на 13 август да сме там.

# 258
За огромно мое съжаление отзив от мен за Блу Меджик няма да имате. Днес излязох положителна. Ще изгорим с 1 нощувка. Трябваше на 13 август да сме там.
ЕЕЕЕ, не е честно! Бързо оздравяване.

# 259
Уф, цяла година чакаш отпуска, море и накрая...
Бързо оздравяване, Русалка_1.❤️

# 260
Ние сме в Блу Меджик.Чисто е,на плажа се доредихме на шезлонг в 9:00.Но храната,няма нищо общо от миналата година,качеството е занижено.Кашкавала и шунката,просто не стават.Пицата децата не я харесват.Имат добри попадения в готвеното,но слаба работа.Има доста плодове,динята е хубава,сладоледа е делта.За разлика от миналата година има доста германци и разбира се румънци.Няма опашки.Ако има нещо питайте.
Русалка и моя мъж беше позитивен и преместихме с две нощувки ,от хотела позволиха да дойдем два дни по-късно и да останем пълен престой.Обади им се.

# 261
Русалака и аз съм на мнение, че това е форс мажор и може да искаш да изместите почивката. Говори си с хотела. Прати на имейл резулатта от ПСР и тогава  действай.

# 262
  • В.Търново
Ние сме в Блу Меджик.Чисто е,на плажа се доредихме на шезлонг в 9:00.Но храната,няма нищо общо от миналата година,качеството е занижено.Кашкавала и шунката,просто не стават.Пицата децата не я харесват.Имат добри попадения в готвеното,но слаба работа.Има доста плодове,динята е хубава,сладоледа е делта.За разлика от миналата година има доста германци и разбира се румънци.Няма опашки.Ако има нещо питайте.
Русалка и моя мъж беше позитивен и преместихме с две нощувки ,от хотела позволиха да дойдем два дни по-късно и да останем пълен престой.Обади им се.
Няма как 10 дена болничен и после още 6 отпуска да ме пуснат от работа. Пада се да ми изтече карантината точно в деня, в който трябва да се прибираме от морето 18 август. Sad то ще стане време и моя мъж да се връща да работи в чужбина. Времето няма да ни стигне.
Тествах се с антигенен. Даже агенцията вече ми върна парите, много са бързи.

# 263
Да го кажа така, пропускате почивка, но си спестяваш Блу разочарованието Simple Smile

Бързо оздравяване.

# 264
  • В.Търново
Благодаря ви!
Сега си размишлявам...накрая може да резервирам догодина за Ариана. Там сме били 2 пъти, не е прекрасно, но не е и крайно лошо. А и приемат домашни любимци. Че, ако стане пак нещо да не съжалявам толкова. Ще видим...

# 265
Ей, много кофти новина.
Но това са рисковете на предварителна резервация. Учудвам се как има хора, които още от зимата резервират за лятото. Това откакто съм била с малки деца не съм го правила. Просто никога не се знае кое в кой момент ще вдигне температура. И досега си ми остана навика да резервирам в последния момент.

# 266
  • Русе
Е то в нейния случай се е случило 5 дни преди почивката. Аз също предпочитам да резервирам по-рано, защото така или иначе всичко може да се случи и ден преди заминаване. Русалка, бързо да оздравяваш и дано успеете все пак за едно бързо море някъде. Браво, че си съвестна, че много хора заминават без да им пука за околните.

# 267
  • София
Ние дойдохме преди 2 часа в Моко Бийч. Сложиха ни гривните в 13 часа и ни пратиха да обядваме. Ресторантът е на плажа и е много удобно. Има дйнери и пица в момента за слидобеден снакс. На бара на плажа правят коктейлчета. Анимация има, някакви игри играят. Стаята е голяма и просторна. Настаниха ни фронтално море, въпреки че бях платила странично. Банята определено има нужда от ремонт, но пък е чиста. Чадърите на плажа са чного малко. Ние сме на басейна. Това са първите ми впечатления.

# 268
  • В.Търново
Ей, много кофти новина.
Но това са рисковете на предварителна резервация. Учудвам се как има хора, които още от зимата резервират за лятото. Това откакто съм била с малки деца не съм го правила. Просто никога не се знае кое в кой момент ще вдигне температура. И досега си ми остана навика да резервирам в последния момент.
И да бях резервирала в последния момент пак щях да отменям резервация, защото до събота без днес има 4 дена. Sad То пък за капак днес ми е доста по-добре от вчера, но с короната нищо не се знае.

lubito, благодаря ти! Аз съм и на нова работа и цяло чудо беше, че щяха да ме пуснат 6 дена на море. По принцип графика ни е 6 дена работим, 3 почиваме. Остава ми още една почивка преди да отпътува съпруга ми. Това са 25,26 и 27 август. Един път ходихме на гости на големият ни син във Варна, но сега май втори път няма да може, та трябва бързо да се ориентирам къде да идем за 2 нощувки. Гледах Албена, но на сайта им пише , че искат минимум 3 нощувки.

Как да не похваля Съни Турс....абсолютно коректни и бързо реагиращи. Първо ми казаха, че неустойката при корона вирус е 1 нощувка, обаче ми възстановиха цялата сума до стотинка без да изискват от мен смяна на дати или друга резервация.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 16:54 от Русалка_1

# 269
Ей, много кофти новина.
Няма какво да се чудиш има безплатно анулиране и на който му потрябва си го ползва. Дори съм сигурна, че в случая на Русалка щяха да направят промяна без да доплаща нищо или най-малкото ако е през ТА да й предложат други варианти за почивка. До колкото разбрах нейният проблем не е в отказ от хотела, а невъзможност да ползва болничен и след това отпуска, както и ангажименти на съпруга й. От почти 10 години резервирам на ранни записвания и дори да съм имала някакъв проблем, винаги са ми съдействали било от хотела, било от ТА с промяна на дати и/или хотели, и дори море с планина или Спа дестинация.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 09:01 от fatalina

Общи условия

Активация на акаунт