На море в България 2022г.! - 3

• 70 530
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте ! Искаме почивка на море м.септември , на самостоятелно бунгало,  близо до плажа, от терасата да гледаме морето. Да е тихо и спокойно. Знаете ли такова място. Къде да го търсим. Ако сте харесали такова място ,споделете!

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 13:08 от kukle

# 241
Здравейте ! Искаме почивка на море м.септември , на самостоятелно бунгало,  близо до плажа, от терасата да гледаме морето. Да е тихо и спокойно. Знаете ли такова място. Къде да го търсим.
Шабла, на плажа има бунгала.

# 242
Здравейте ! Искаме почивка на море м.септември , на самостоятелно бунгало,  близо до плажа, от терасата да гледаме морето. Да е тихо и спокойно. Знаете ли такова място. Къде да го търсим.
Шабла, на плажа има бунгала.
Имате ли лично мнение за бунгалата

# 243
В момента в Несебър по 10 лв. ли са чадър/шезлонг?

# 244
Бихте ли ми казали къде точно в Поморие се намира автобусна спирка Поморие център, от която тръгва автобус номер 7 на Ди Ес Бус до Слънчев бряг? Това е спирката до общината ли?
Скрит текст:

# 245
Здравейте ! Искаме почивка на море м.септември , на самостоятелно бунгало,  близо до плажа, от терасата да гледаме морето. Да е тихо и спокойно. Знаете ли такова място. Къде да го търсим. Ако сте харесали такова място ,споделете!
Ние бяхме на Шабла, бунгала Топола, на плажа са. Много сме доволни. Гледка към самия плаж обаче няма, защото бунгалата са в затворен и горист комплекс.

# 246
  • София
Бихте ли ми казали къде точно в Поморие се намира автобусна спирка Поморие център, от която тръгва автобус номер 7 на Ди Ес Бус до Слънчев бряг? Това е спирката до общината ли?
Скрит текст:

Да, спирката до общината.

# 247
Скрит текст:

Да, спирката до общината.
Благодаря! Blush

# 248
Комарите на шабленските бунгала още ли са толкова кръвожадни, колкото ги помня от едно време?

# 249
Комарите на шабленските бунгала още ли са толкова кръвожадни, колкото ги помня от едно време?
Не… 😀 Сега излизат за  около час, на места дори ги няма.

# 250
  • България
Писах и в темата за Златните, но и тук ще попитам, че сте по-активни. Някой има ли впечатления от тази година от хотел Сентидо Мареа, имат доста добри оферти и базата им изглежда хубава. Ще се радвам някой, ако сподели впечатления.

Криси, миналата година бяхме там. Доволни сме. Много спокойна и приятна почивка изкарахме. Всичко беше на ниво. Сега съм резервирала за Моко Бийч, но отзивите никак не ми харесват.

# 251
За Моко бийч, има ли актуални мнения.
Къде паркира те в Златни пясъци?

# 252
  • България
В Booking чета мненията за Моко. Надявам се и тук някой да се включи.

# 253
Записвам се в новата тема . Ще дам по подробен отзив за Блу Ориндж, когато почивката приключи Simple Smile
Наистина ли вече нямат шезлонги и чадъри на плажа?

# 254
  • София
Записвам се в новата тема . Ще дам по подробен отзив за Блу Ориндж, когато почивката приключи Simple Smile
Наистина ли вече нямат шезлонги и чадъри на плажа?

Нямат, да. Ползват единствено някакви преференциални цени, вместо 30лв за комплекта, цената е 24лв.

Общи условия

Активация на акаунт