На море в България 2022г.! - 3

• 70 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Много се надявам всеки да си пише спокойно отзивите, независимо дали има "доказателства" или не.
И аз много се надявам да е така, затова е форум, а не съд. Никакви доказателства не са нужни, може да се напише и само : " Супер, беше много яко" и "Беше супер гнус, имаше жаби". Всеки е свободен да напише каквото е видял и без да го е снимал. Не мисля че някой ще лъже - от доста време пиша във форума, доверила съм се на много мнения без снимки и никой не е лъгал....

# 346
Да не се превръщаме в следователи моля😁
Намираме се във форум, отпуснете се!😄

Специално за този хотел нямам нужда от снимки на жаби, за да знам, че условията са ужасни. Ходихме веднъж до Елените и от далеч много ми допадна. Четях предимно лоши мнения и ми беше странно първоначално, но и към днешна дата не съм попаднала на някой, който да препоръчва: мненията варират от "отврат" до "задоволително", така че за мен снимки на жаби не ми трябват. Ситуацията е ясна...
Съжалявам за злополучната почивка Sad

# 347
Екстра са си жабите, организирайте състезание кой ще хване първи една и забавлението е налице:grinning:
Иначе снимките са си важно нещо. Една женичка мапример, беше издърпала ВГРАДЕНА печка, за да снима ква мръсотия се е събрала зад нея. Друга снимала паяче в ъгъла с коментар: "мизерия!?11!! Срещнах паяк в хотела у гората!!!1!" Та да, определено не вярвам на постове без снимкови доказателства.

# 348
Една женичка мапример, беше издърпала ВГРАДЕНА печка, за да снима ква мръсотия се е събрала зад нея.

Да бе hahaha

# 349
Всеки има право да вярва на каквото реши, както за положителните, така и за негативните коментари, но първо трябва да се научи да чете с разбиране. Защото за един дадени "проблеми" са големи, за друг - същите тия неща са дребна работа.
Обаче когато за едно място
....мненията варират от "отврат" до "задоволително"... Ситуацията е ясна...
и няма нужда от никакви доказателства, защото това е форум, не съдебна зала.

# 350
В интерес на истината аз предпочитам и винаги чета негативните коментари. Така си правя сметка дали мястото е ОК за мен или не. Примерно негативен коментар от типа “Ужасно бедно, нама никакво разнообразие на храна.” не би ме отказало от даден хотел, защото представите на хора за разнообразие са различни.  За едни е супер изобилие при 5 вида меню, за други е пълна мизерия при 12. Но коментар от типа на “Не чистят, докато не отидеш на рецепцията да изискаш това” определено би ме спряло от раз.
Коментарите тук са полезни и аз също призовавам всеки да пише какво е преживял, защото (поне досега) всичко описано тук за мястото, които ме интересува, винаги се е оказвало истина когато пристигна на терен. Но нека все пак спазваме добрия тон. Има как да се изрази недогувание и без да се използва екзалтиран тон.

# 351
  • Sofia
Няма смисъл да се водят спорове, всички които не вярват могат да отидат лично и да проверят. Е, вярно ще хвърлят едни пари "на вятъра", ще имат една провалена почивка, но всичко в името на доказателствения материал. Предполагам ще успеят да "придумат" жабата да им "позира", колко му е. 😂

# 352
Аз обичам да снимам. Всичко, което ми направи впечатление го снимам. Може би защото имам приятели, които живеят в чужбина и с тях си комуникирам от разстояние, незнам. Затова и не повярвах на написаното за жабите. Как може да видиш жаба и да не я снимаш. Аз преди няколко дни видях една и я нащраках  100пъти в различен план.
Ето я:
Само моля не ме питайте къде и кога е снимана, защото е лично. Затова и съм изрязала снимката толкова много. Само ще кажа, за спокойствие на всички дами, че не е на морето, нито е на територията на някой хотел.

# 353
Екстра са си жабите, организирайте състезание кой ще хване първи една и забавлението е налице:grinning:
Всеки си преценява дали и колко пари ще даде за да отиде на море на такова забавление и състезание Stuck Out Tongue Winking Eye
Всеки е свободен да напише коментар какво е видял и как е изкарал, пък който не вярва да отиде да провери и да снима 😉

# 354
  • Great Britain
Недопустимо и скандално е наличието на жаби в басейна.Платената цена за това удоволствие е твърде висока,с оставащ послевкус на неудовлетворение.

# 355
Хубаво е да сме взискателни, полезно е и за развитието на бизнеса. Но не бива и границите на претенциозността да се прескачат. Баланс трябва...
Всеки изхожда от своя житейски опит и база за сравнение.
Но за жаби в жабунясал басейн не виждам какво още има да му коментираме... и снимки имаше достатъчно. Вярно, не е уловен скокът на жабурана към зеленикавите води, но е видно каква е ситуацията.

# 356
  • Сф
Да, да , правете разлика между случайно попаднала жаба в басейн ( виждала съм и аз)  и мръсен басейн с жаби. Simple Smile За мен е ясно какво казва потребителя.

# 357
Погленах прогнозата за времето в руският сайт за началото на септември и никак не ми хареса, дават го точно тогава да вали и да паднат много температурите около 22-23 максимални, което си е доста студено за плаж. Преди години бях ходила на почивка на Албена от 3 до 9 септември и беше уникално времето, а последните години изобщо не става за почивка. Май изобщо няма да рискувам да запазвам нещо предварително, ако случайно времето се промени и позволява ще запазя нещо в последният момент.

# 358
Последните години точно в края на август до около 6-ти септември вали и после времето е хубаво до края на месеца.

# 359
Аз обичам да снимам. Всичко, което ми направи впечатление го снимам.
Аз пък като съм бясна, хич не ми е до снимки. Изключение правеше тази почивка, защото ММ не беше с нас и му пратих няколко на циганската сган на Северния в Приморско и находката на употребявана спринцовка.

Общи условия

Активация на акаунт