На море в България 2022г.! - 3

• 70 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Сф

PureLove, новия басейн за възрастни колко е дълбок?
Приятна почивка! Simple Smile
Роси, понеже аз не влизам, днес като дойде детето, че беше с приятели на Бургас ,ще ти кажа по- точно. Ама дълбок е , става .До рамената май, не знам дали постепенно обаче, май не. Защото вчера като заваля и възрастни се юрнаха да скачат и плуват:). Като го гледам не е малък и става. Ако искаш ще питам Зегова за теб специално 😜колко е . Също имаше свободни шезлонги, ще видя тия дни дали мятат кърпи да запазят, че това изключително ме дразни.

# 391
  • В.Търново
Да, благодаря! Питай.
Предния им басейн беше доста дълбок, вървях на пръсти с вдигната брадичка. Май им беше тогава 1,60м. Малкия се радва на такива басейни.

# 392
  • Sofia
В крайна сметка съм с платена резервация за Грийн Лайф - Созопол Grinning . Моля се студиото, в което ще бъдем да е поне прилично.

Ние сме тук от няколко дни, трета поредна година. Все така си е хубаво. Редуване плажа с басейните. Морето е супер, плитко, почти без вълнение, чисто. Ако нещо ви интересува - питайте.

# 393
  • Сф
Да, благодаря! Питай.
Предния им басейн беше доста дълбок, вървях на пръсти с вдигната брадичка. Май им беше тогава 1,60м. Малкия се радва на такива басейни.
1,60-1,70 казаха. Целия. Не е постепенно. Детето е 1.75, влезе и отсече че е 1,65. Само главата и се подава , та предметна най- точно май. Викам,така да. беше смятала и на матурата 😜🤣
Та, спокойно... дълбоко е.

# 394
В крайна сметка съм с платена резервация за Грийн Лайф - Созопол Grinning . Моля се студиото, в което ще бъдем да е поне прилично.

Ние сме тук от няколко дни, трета поредна година. Все така си е хубаво. Редуване плажа с басейните. Морето е супер, плитко, почти без вълнение, чисто. Ако нещо ви интересува - питайте.
През коя агенция резервирате? В студио ли сте или в стая? Запазвате ли конкретна стая? Бях чела че може да те настанят в крило, което е по-отдалечено, а с малки деца си е важно разстоянието....

# 395
  • Sofia
Резервираме през частен собственик. Иначе може да резервирате и директно в хотела. Единственият недостатък там е, че не могат да ви кажат в кой апартамент ще ви настанят, така че може да попаднете на по-хубав или по-лош. През частен собственик знам точно кой апартамент резервирам. Иначе резервация през хотела има някои бонуси - паркомясто и чадър/шезлонги на плажа, включени в цената. Частните собственици не осигуряват чадър и шезлонги на плажа, така че си ги плащаме (25лв пакет чадър и два шезлонга). Естествено може да предпочетете свободната зона, за да не ги плащате. Относно паркоместа различните собственици осигуряват различни условия - били сме при такъв, който осигурява място срещу 10лв/ден, а текущият собственик ни осигурява паркомясто, което е включено в цената.

# 396
Някой, който е почивал на Арбела бийч Златни пясъци тази година, може ли да даде отзиви?

# 397
Моля ви, момичета - услужливи и капризни Stuck Out Tongue Winking Eye, дайте отзив за Сол Луна Бей от тази година, че все по-малко време остава, а съм с две малки деца и прецакан менискус от вчера, та не искам някакви дреболии да ми вгорчават няколкото дни  "лечение" Kissing Heart

# 398
Моля ви, момичета - услужливи и капризни Stuck Out Tongue Winking Eye, дайте отзив за Сол Луна Бей от тази година, че все по-малко време остава, а съм с две малки деца и прецакан менискус от вчера, та не искам някакви дреболии да ми вгорчават няколкото дни  "лечение" Kissing Heart
До този момент в темата не е съм срещала  отзив за хотела от това лято. Може да разгледате мненията в Съни турс, които се оставят само от реални гости на хотела.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-luna-bey-mare- … zort-obzor-19799/

# 399
Скрит текст:

През коя агенция резервирате? В студио ли сте или в стая? Запазвате ли конкретна стая? Бях чела че може да те настанят в крило, което е по-отдалечено, а с малки деца си е важно разстоянието....
[/spoiler]

Winter11, от рецепция ми дадоха по-добра цена спрямо Съни турс /разликата е нищожна, 6лв/ но пък ако се наложи да анулирам, мога да използвам преведения аванс в хотелите им в Банско или Пампорово, или Созопол за 2023 г. Това го разбрах в последствие, де.
В студио ще бъдем, затова се моля да се паднем в прилично, а не в някое амортизирано.

Ползвали сме студио и от частен собственик някога.

NBM, къде се храните? Исках да заплатя поне закуска, но от хотела ми отговориха, че ресторантите работят на свободна консумация..

# 400
Аз си мислех че има закуска и вечеря Joy Така на свободна консумация не знам - то е ясно че ще се храните в хотела наблизо няма нищо освен бийч баровете на плажа....

# 401
  • В.Търново
Моля ви, момичета - услужливи и капризни Stuck Out Tongue Winking Eye, дайте отзив за Сол Луна Бей от тази година, че все по-малко време остава, а съм с две малки деца и прецакан менискус от вчера, та не искам някакви дреболии да ми вгорчават няколкото дни  "лечение" Kissing Heart
Мисля, че имаше отзив и беше много добър, но дали в тази тема или обзорската, не помня.
Това е един от най-добрите хотели по Черноморието, само дето морето е дълбокичко там.

# 402
  • Sofia
Boroboro, гладни няма да останете. На входа на плажа откъм къмпинга има мекици, баници, гьозлемета, баничарница. Почти до плажа са двете дървени ресторантчета, отляво бяло, вдясно кафяво. Прилични цени и повечето неща са вкусни. На плажа има нов гръцки ресторант, а вдясно по пътеката има ресторантче за обяд. Има и вкусен хотдог на плажа, 6-7лв са. Отделно на пътя има хотдог, палачинки и т.н. Цените навсякъде ми се струват нормални. В ресторанта на комплекса още не сме яли.

# 403
Ако имате фб вижте в групата "С деца на море/ планина", там имаше таз годишни отзиви за Сол луна бей. На мен темата ми е много полезна, както тази тук.

# 404
Sol-a е ок, както винаги. Само 2 дни бях по работа и предпочитам там пред блу-то, но нямаше места за моите дати.

Общи условия

Активация на акаунт