На море в България 2022г.! - 3

• 70 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
И в Обзор времето е само за плаж,морето е спокойно,водата е чиста.

# 376
  • София
Имам глупав въпрос. Догодина живот и здраве ще отидем на море с бебе и малко дете. Търсим нещо близко или до Бургас или до Варна, защото баткото повръща много от пътуването, таа се чудя има ли All inclusive-и с бебешки пюрета, детски басейн и близко до спокоен(плитък) плаж. Не знам как да си формулирам търснето.

# 377
  • Sofia
Албена - прекрасно за малки деца и бебета. Спокойствие, зеленина, разкошен плаж, има читави хотели.
Докато бях с бебета само там ходехме. Близо е до Варна.

# 378
NBM, можеш ли да препоръчаш някой конкретен хотел? Аз не съм била в Албена, но го обмислям като вариант за догодина, заради добрите отзиви, че е подходящо за почивка с малки деца.

# 379
  • Sofia
NBM, можеш ли да препоръчаш някой конкретен хотел? Аз не съм била в Албена, но го обмислям като вариант за догодина, заради добрите отзиви, че е подходящо за почивка с малки деца.

Мога, но с уговорката, че изминаха години от нашите почивки там, хубаво е да провериш текущите отзиви в темата за Албена. Ние много харесахме Гергана тогава, по онова време беше малко по-висока цена от Мура/Славуна и т.н, но пък храната беше чудесна - имаше редовно барбекю, хубави салати, прочутия албенски сок, междинни хапвания и т.н. разкошен плаж. Намира се в края и разходките към центъра бяха едно приятно забавление, същевременно беше тихо и спокойно наоколо. На плажа е, аз с бебе не си представям да съм далече от плажа и за всяко нещо да тичам до хотела.  Единствено басейнът помня, че ни се видя малко студен.
Но имай предвид, че те напоследък реновираха други хотели, направиха аквапарк в Ралиците, построиха и чисто нов хотел. Така че попитай в темата на Албена спрямо твоите изисквания.

ПП. Ето я темата: https://www.bg-mamma.com/?topic=1464658

# 380
  • В.Търново
Току-що в темата във фейсбук С деца на море & планина прочетох много отрицателен отзив за Сънрайз Блу Меджик Ризорт. Сега съвсем не съжалявам, че ни се провали почивката там.
https://www.facebook.com/groups/1719529994935445/permalink/3334752306746531

# 381
Току-що в темата във фейсбук С деца на море & планина прочетох много отрицателен отзив за Сънрайз Блу Меджик Ризорт. Сега съвсем не съжалявам, че ни се провали почивката там.
https://www.facebook.com/groups/1719529994935445/permalink/3334752306746531
Аз почвам да набелязвам хотел за другата година - винаги така правя, защото си копвам цените от тази за да направя сравнение в следващата на ранни .... и нищо не ми харесва съобразно моите приоритети.

# 382
  • В.Търново
И аз така правя.

# 383
Здравейте!
Има ли някой който е посещавал Asteria Family Sunny Beach.
Всеки отзив ще е от полза.
Благодаря!

# 384
  • Сф
Здравейте!
Има ли някой който е посещавал Asteria Family Sunny Beach.
Всеки отзив ще е от полза.
Благодаря!
Това е бившия Зорница резиденс. От Мин година имаше положителен отзив от съфорумка.Мисля,че го взеха турци и инклузива ще е на ниво. В центъра на Сл Бряг е.

# 385
В крайна сметка съм с платена резервация за Грийн Лайф - Созопол Grinning . Моля се студиото, в което ще бъдем да е поне прилично.

# 386
NBM, благодаря Hug
Boroboro, пиши отзиви, защото ми е интересно какво е положението и аз съм го мислила като вариант Thinking Били сме в Мирамар Каваци, който е до него и от тогава се чудя за Грийн Лайф.

# 387
Пристигнахме днес в Слънчев бряг.Има много хора,даже днес малко заваля,но за кратко.
Знаете ли от къде тръгват корабчета , които се разхождат ,цял следобед ги гледам,иска ни се да се повозим тази година!

# 388
  • Сф
Поздрави от мен и Китен. В Ариана сме. Отивам в темата за Китен. И тук валя малко. Понеже детето е на Каваци ,тамън спря там и дойде насам . После пак напече.
Засега сме много доволни от всичко Simple Smile

# 389
  • В.Търново

PureLove, новия басейн за възрастни колко е дълбок?
Приятна почивка! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт