На море в България 2022г.! - 3

• 69 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм много доволна от Новотон - all inclusive.bg . За повечето хотели искат само 50 лева капаро и имат добри условия за анулация.

# 661
И аз препоръчвам Новотон.
Наложи ни се да анулираме резервация и за няколко дни си получихме сумата обратно.
Изключително любезни са,отговарят бързо,съдействат максимално.
Отделно и плащането на няколко вноски е удобно.Можеш да платиш директно през сайта им. При Визит не беше така и трябваше да плащам с банков превод. Не знам дали все още е така.

# 662
+1 за Новотон. Последните няколко години ползвам само тях и съм много доволна.

# 663
Исках да редактирам, но останах само с желанието Grinning Отново, но в съкратен вариант, тъй като се оказа, че мои познати са ходили в "Гранд Хотел Поморие" и най-близкият плаж е на около двеста метра. Шезлонгите, които имат предвид, са на басейните, а не на плажа.

Имам нужда от препоръка на Южното Черноморие Flowers Four Leaf Clover

От семейството ми вече не могат да пътуват далеч и биха искали другата година да почиват в района между Поморие и Царево. Тъй като са в пенсионна възраст, имат желание за хотел на плажа, пълен пансион или поне закуска и вечеря плюс чадъри и шезлонги към офертата. Възможно ли е на Южното Черноморие да няма такава оферта?

# 664
В Поморие плажът е точно срещу хотел "Гранд хотел Поморие"- минава се улицата и си там. Преди мисля че имаха мост по който се минава и се слиза на плажа и предполагам още има такава възможност.

# 665
Благодаря, ще попитам може би директно в хотела. Доколкото разбрах, там е обществен плаж без шезлонги, което за възрастни хора е пречка.

ПП Обадих се. Казаха ми, че всяка година може да е различно и да звънна в ранната пролет. Има концесионер, има и свободна обществена зона за собствени чадъри, но явно ситуацията се сменя периодично. Няма чадъри към хотела. Като цяло отпада за нашите възрастни хора. Дали има такъв хотел в района - пълен пансион или закуска и вечеря, на плажа и с шезлонги към стаята? Аз не намерих нищо тази сутрин на Южното Черноморие.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 11:34 от Анонимен

# 666
Аз писах за Гранд хотел Поморие. Август бяхме там.
На мен лично много ми допадна. Плажът е точно срещу хотела, минава се по мост директно, няма допир с пътното платно. Плажът е на концесионер. Плаща се еднократно и важи за целият ден - два шезлонга и чадър 15 лв.

Не съм много сигурна, но покривът, който е паднал сега при бурята е точно от вътрешният им басейн на спа-то.
Или поне така ми се стори от репортажа.

пп: някъде назад бях дала отзив за хотела.
пост #230

# 667
Много ти благодаря, върнах се назад Flowers Bouquet

Ако може да се предплати за цялата седмица, концесионерът не е проблем. Просто те не са от типа хора, които сутрин биха отишли рано да си пазят места, а по-скоро биха отишли към единайсет, после някъде към четири - пет и им трябва сигурност, че към стаята има място, защото са възрастни и си полежават. Въобще не бях отразила до момента, че офертите на Южното са с концесионер, за мен си е нова информация.

Иначе за другата година става дума Hug

# 668
Исках да редактирам, но останах само с желанието Grinning Отново, но в съкратен вариант, тъй като се оказа, че мои познати са ходили в "Гранд Хотел Поморие" и най-близкият плаж е на около двеста метра. Шезлонгите, които имат предвид, са на басейните, а не на плажа.

Имам нужда от препоръка на Южното Черноморие Flowers Four Leaf Clover

От семейството ми вече не могат да пътуват далеч и биха искали другата година да почиват в района между Поморие и Царево. Тъй като са в пенсионна възраст, имат желание за хотел на плажа, пълен пансион или поне закуска и вечеря плюс чадъри и шезлонги към офертата. Възможно ли е на Южното Черноморие да няма такава оферта?

Феста хотелите в Поморие са с ОИ и включен плаж.

# 669
Те много хотели са с включен чадър и шезлонг на плажа, но в колко от тях има свободни в 11 е въпросът?😅

# 670
Те много хотели са с включен чадър и шезлонг на плажа,
На Южното Черноморие явно не. Иначе има свободни на Северното в единайсет, нямали са проблем, просто е 150 километра път отгоре, което от една възраст нататък има значение. Ще измислим нещо, де. Има време до другата година.

Благодаря, Kristina Hug На рецепция обаче твърдят, че са с концесионер на плажа. Може би не звъннах в правилния, ще пробвам пак. Натиснах 4 на централата, а после видях, че са два.

# 671
В скрит текст сложих линк с хотели на юг, предлагащи чадър и шезлонг в цената си. Дали са достатъчно, вече казах, обикновено - не. За жалост...

# 672
Почти всички хотели (да не кажа всички), които предлагат чадър и шезлонг на плажа, не подсигуряват такива за всички стаи. Обикновено е до изчерпване на количествата. Така че, това че ги има в офертата не ги подсигурява на 100%. Пословични са битките за чадър и шезлонг, при положение че са включени към All. На някои плажове може да си предплатиш за периода, на други - не. Всяка година е различно.

# 673
В скрит текст сложих линк с хотели на юг, предлагащи чадър и шезлонг в цената си.
Много ми е полезно, благодаря ти от сърце.  Ще разгледам всеки. Искам да им намеря хубаво местенце, ако не може - ще е с компромиси. Но съм длъжна първо да потърся нещо според представите им Relaxed

Те ходят края на юни или началото на септември. Може би затова е по-спокойно.

# 674
В Wave тази година, началото на август, целодневно имаше свободни шезлонги на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт