На море в България 2022г.! - 3

• 69 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
В скрит текст сложих линк с хотели на юг, предлагащи чадър и шезлонг в цената си.
Много ми е полезно, благодаря ти от сърце.  Ще разгледам всеки. Искам да им намеря хубаво местенце, ако не може - ще е с компромиси. Но съм длъжна първо да потърся нещо според представите им Relaxed

Те ходят края на юни или началото на септември. Може би затова е по-спокойно.
Извън каченият списък има още много хотели, които са с включени чадъри и шезлонги. След като става въпрос за юни или септември, то няма да имат проблем с намирането на свободни чадъри. Може да изчакате офертите на ранни записвания, които излизат ноември, декември и януари и да прецените, кой от хотелите ще Ви устрои като условия и цени.

# 676
Ли Лу, моля. Пиши като се спреш на нещо или ако се колебаеш, със сигурност ще получиш съвет и насоки от момичетата в темата. 
fatalina,
не твърдя, че списъкът е изчерпателнален 😏

# 677
Hands Thumbsup
Ли Лу, моля. Пиши като се спреш на нещо или ако се колебаеш, със сигурност ще получиш съвет и насоки от момичетата в темата. 
fatalina,
Само подсказах, че има и много други такива хотели. Flowers Sunflower

# 678
Hands Thumbsup
fatalina,

Моля, да ги напишете!

# 679
Цитат на: mimito7676
[/quote

Моля, да ги напишете!
[/quote]
Не виждам смисъл в това към настоящият момент, т.к. всяка година хотелите с включени чадъри и шезлонги в ОИ пакета се променя. Това зависи от договорите им с концесионерите и наемателите на плажа. Константни са само такива, които лично притежават концесия или договор за наем на плажа, на който е ситуиран хотела.
Когато излязат оферите за ранни записвания ще е ясно, кои точно хотели ще предлагат тази услуга в пакетите си. За пример мога да дам следните: почти всички хотели в Албена  и голяма част от хотелите на първа линия в Златни пясъци. Също така почти всички големи хотели в Обзор на първа линия. Изключение прави само Риу Хелиос Бей. В Слънчев бряг има още доста хотели с вкл. чадъри и шезлонги. Например Голдън Ина, Империал Ризорт, Империал Палас, Маджестик, Гранд Виктория и т.н. В Поморие - Уейв Ризорт, Феста Виа Понтика и  Гардения Палас. Сънсет Ризорт Поморие понякога също включват чадъри и шезлонги в цената на ОИ. Дюни целият комплекс, който включва 5 хотела предлага чадъри и шезлонги и ред други хотели.

# 680
Благодаря ви Hug Много ми помогнахте в търсенето. Сега съм по-спокойна, защото явно има избор, аз не се справих вчера сутринта. Не успях да разгледам вчера всички, но вече няколко ми харесаха. Като се върнат от Велинград, ще подпитам дали имат конкретно място, на което биха искали да бъдат. Свети Влас, доколкото знам, не им е познат като плаж, както и Царево и Поморие. В Слънчев бряг, Созопол и Китен са били много пъти преди години.

Не на всички хотели успях да намеря цените, но предполагам, че офертите си приличат. 120 лева на ден на човек е, предполагам, за такъв пакет нормално. Riu Helios Paradise в Свети Влас например ми е в списъка да следя за записвания 2023.

Хотелът Wave, който спомена Wintle, е страхотен, но като бюджет не съм сигурна, тъй като не намерих цените. Сега в момента пакетът за стая с изглед към морето и пълен пансион е над 150 лева на човек, предполагам, че са 200 лева последната юни седмица или първата септемврийска.

mimi, един от коментарите под статията на Аркадия е изброил и други хотели, но, както каза fatalina, ще трябва да изчакам, защото пакетът се мени.

# 681
  • София
Цитат на: mimito7676
[/quote

Моля, да ги напишете!
Не виждам смисъл в това към настоящият момент, т.к. всяка година хотелите с включени чадъри и шезлонги в ОИ пакета се променя. Това зависи от договорите им с концесионерите и наемателите на плажа. Константни са само такива, които лично притежават концесия или договор за наем на плажа, на който е ситуиран хотела.
Когато излязат оферите за ранни записвания ще е ясно, кои точно хотели ще предлагат тази услуга в пакетите си. За пример мога да дам следните: почти всички хотели в Албена  и голяма част от хотелите на първа линия в Златни пясъци. Също така почти всички големи хотели в Обзор на първа линия. Изключение прави само Риу Хелиос Бей. В Слънчев бряг има още доста хотели с вкл. чадъри и шезлонги. Например Голдън Ина, Империал Ризорт, Империал Палас, Маджестик, Гранд Виктория и т.н. В Поморие - Уейв Ризорт, Феста Виа Понтика и  Гардения Палас. Сънсет Ризорт Поморие понякога също включват чадъри и шезлонги в цената на ОИ. Дюни целият комплекс, който включва 5 хотела предлага чадъри и шезлонги и ред други хотели.
[/quote]

Империал Палас тази година беше без включени чадъри и шезлонги.

# 682
Wave resort е с доста високи цени, от порядъка на 300 лв. на човек.

# 683
Незнам дали видяхте, но в почивка.бг са излезли бая хотели за ранни 2023, повечето оферти са от Холидей планет.

# 684
  • у нас
Има ли добри хотели на първа линия с хубава храна, плажа да е подходящ за по-малки деца и 12 год на ги броят за дете, а не възрастен ?

# 685
  • Берлин
Някой има ли отзив за Вела-Слънчев бряг от тази година?
(Опитвам с търсачката и ми дава постоянно error 😞)

# 686
# 687
  • у нас
не сямо в този са такива. Общо взето морето става наистина мнага скъпо и то в повечето случаи с компромиси- зали плаж, дали храна:/

# 688
Мирамар ми дадоха цена 2700 лв за 5 нощувки от 30.06 с намалението Grinning Grinning Grinning /2 възрастни и дете на 8год /

# 689
"Сънрайз"-ите в Обзор пуснаха оферта за лоялни клиенти /т.е. такива които са били гости през тази година/ с -36% отстъпка за новия сезон като важи до 10.11.2023г.
https://www.sunrise.bg/sunrise-resort/oferti

Общи условия

Активация на акаунт